|
.
Sada je: 29 tra 2026 17:57. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 17:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
maska
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 03 pro 2013 23:13 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
nedajte onima kojima svjesna empatija nije svakodnevica da oskrvnu djelovanje kasice!
ne zanima me kuda i kome jer znam...znam da ce odluka biti postena i dobra jer ljudi koji barataju s kasicom i odlucuju jako dobro znaju i poznaju situacije clanova.
...dajem kolko imam..nekad vise nekad manje,sad zadnji puta sam jedva nabrala 15 kuna! jbg penzija je jako mala ali zelim sudjelovati u tome makar sa par kuna!
a vidjevsi ozareno lice Toma dok je mahao novim vamom dobivenim od kasice srce mi je procvalo od srece u zadovoljstva da sam i ja,malenim dijelom,sudjelovala u tome!
dakle...kasica samo naprijed...moja puna podrska!
heh...zaklucali ste mi vrata pred nosom!!!! nek pisu labudovi bar se vidi s kim...ma....netreba trositi prste na tipkovnici ko i na one koji zarađuju par ml tekucine zbogradi reklame...ujfu
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 03 pro 2013 23:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Oprosti na zaključavanju ali ne želim da se to dalje razvlači ko žvaka sve je jano onome ko hoće razumjeti Kasa je naša, ni spavletova ni Kintina ni bilo čija, naša. Hvala na podršci i razumjevanju.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
smo
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 03 pro 2013 23:46 |
|
|
|
masko, super ti je ovaj panjevičasti stalak!!
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 04 pro 2013 02:44 |
|
|
|
Iznenađen, oduševljen, progutao svaki post....... 14 stranica - NEMA VIŠE???? Nisam se ovako smijao i uživao u čitanju još od Miljenka Smoje i Robija K.
U ovo vrijeme kada su karikature uzor stvarno je osvježenje naletiti na TEBE, svjetlo na prozorčiću. Još jednom, ODUŠEVLJEN!!!
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 05 pro 2013 20:47 |
|
|
...taman izađem iz knjžare kad me upecala masa razjarenih divljaka jedva se stisnem u neki mali haustor,nabijene kape na lice cekam da prođu ajd...10 min i utihnula je ulica...sve kao i prije...u daljini se cuju pijani urlici ne pijani od alkohola nego od rijeci i povika starih magaraca s pocetka horde joj užasa... plesnjivi bogatuni koji su davno osigurali svoje guzice pa mogu platiti besposlenim jadnicima putne troskove i tako ih porobljuju jer samo vodeci hordu nalaze svoju svrhu! i nek sam ja ofca ali sam slobodna ofca! crna ili bijela tak mi je svejedno ali sloboda je važna...sloboda po cijelom tijelu i unutar njega! i necu u hordu...necu da me vode...upucuju...pile,dijele a kamoli da se grudaju samnom!!!! a hulja ce uvijek ostati hulja...cak se nemoze sakriti ni od sebe! a i zato me boli dupe...jer s rekreativcima koje vodi samo i iskljucivo vlastiti interes nemam posla niti me zanima. dakle...konacno je u Zg sletil onaj clon kojeg jedva cekam s fasta ..psmtr da psmtr... al ok...nek je samo u komadu nek nije potrgan i nek ga mogu zaserafiti u funkciju! hahaaaaaaaaaaaa...nu mene...zaserafiti u funkciju!? kresem na sve strane...s godinama to ide i nije lose...rijesim se svakavog balasta... i ljudi su postali svojevrsni balast! prijateljstva se tope...vjernost i odanost su nepoznanice postenje,iskrenost...joj,neki valjda misle da se to maže na prepečeni kruh! ali nis nije onak kak se cini da je...a i zato me boli... joj pameti...a nije Violeta! ...hehe...i la la la vrečicu zacina za medenjake idem tražit jaaaaaaa 
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 06 pro 2013 00:02 |
|
|
maska je napisao: nedajte onima kojima svjesna empatija nije svakodnevica da oskrvnu djelovanje kasice! ... ... ... heh...zaklucali ste mi vrata pred nosom!!!! nek pisu labudovi bar se vidi s kim...ma....netreba trositi prste na tipkovnici ko i na one koji zarađuju par ml tekucine zbogradi reklame...ujfu maska, s nogu si me oborila
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 06 pro 2013 22:32 |
|
|
...lalalaaaaaaaaaaaa...cekam poštara sutra...samo zbog paketa,paketa s novom fuckaljkom sam da se zna da cu možda doci kasnije u Palfi RQ2lalala2SG Destination Country - Croatia:Tracking Consuming:2169 Millisecond 2013-12-06 13:06, CROATIA, Zagreb PPD, Send item to domestic location (Otb) 2013-12-06 12:10, CROATIA, Zagreb PPD, Receive item at delivery office (Inb) 2013-12-05 14:04, CROATIA, ZAGREB 10003, Send items to customs1 (Inb) 2013-12-05 09:05, CROATIA, ZAGREB 10003, Receive item at office of exchange (Inb) 2013-11-22 17:15, SINGAPORE, SINGAPORE S05, Insert item into bag (Otb) Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/12/06 17:00:22 2013-12-05 00:00, Arrived at overseas (Country code: HR) 2013-11-22 00:00, Despatched to overseas (Country code: HR) 2013-11-09 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ====================================== Power by http://www.17track.net
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 06 pro 2013 22:47 |
|
|
maska je napisao: ...lalalaaaaaaaaaaaa...cekam poštara sutra...samo zbog paketa,paketa s novom fuckaljkom sam da se zna da cu možda doci kasnije u Palfi RQ2lalala2SG Destination Country - Croatia:Tracking Consuming:2169 Millisecond 2013-12-06 13:06, CROATIA, Zagreb PPD, Send item to domestic location (Otb) 2013-12-06 12:10, CROATIA, Zagreb PPD, Receive item at delivery office (Inb) 2013-12-05 14:04, CROATIA, ZAGREB 10003, Send items to customs1 (Inb) 2013-12-05 09:05, CROATIA, ZAGREB 10003, Receive item at office of exchange (Inb) 2013-11-22 17:15, SINGAPORE, SINGAPORE S05, Insert item into bag (Otb) Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/12/06 17:00:22 2013-12-05 00:00, Arrived at overseas (Country code: HR) 2013-11-22 00:00, Despatched to overseas (Country code: HR) 2013-11-09 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ====================================== Power by http://www.17track.netdođi obavezno jer te ceka driper!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 09 pro 2013 17:53 |
|
|
...driper mi odlicno služi,ima nove serafe i to je to! a danas mi dosao mister clon s fasta  u stvari isla sam sama po njega jer...ima,znate,jako puno dostava pa valjda ce ovaj tjedan i do vas! baba me raspigala pa sam sama isla u postu dostaviti ga sama sebi...roarrrr a...hehe...dobar je,sve na svom mjestu,nista polomljeno...cak je i bio cist ko suza! no,skuhala sam mu dusu kinesku! poslozila mc i pletenicu ali ta rupenda za zrak je ogromna! Valter...fosna?...sumnjivo mi to pa se pitam da niste kooperanti???? al,snasla se ja i zagurala dva konca pa je ok sada a dobar je...kajaznam...nis specijalno...lepo zgleda..hihi a da...onaj seraf za kontrolu zraka je ...ma..ona sitna glupost pa neide ni van ni nutra...onaj maleni imbus kaj vec al nije problem ionak mi to netreba...eto...ne fucka,ne svira..samo brunda veselo! ak poživi bu se jos culo za njega od mene!
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 09 pro 2013 18:11 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
maska je napisao: Valter...fosna?...sumnjivo mi to pa se pitam da niste kooperanti????
al,snasla se ja i zagurala dva konca pa je ok sada a dobar je...kajaznam...nis specijalno...lepo zgleda..hihi a da...onaj seraf za kontrolu zraka je ...ma..ona sitna glupost pa neide ni van ni nutra...onaj maleni imbus kaj vec al nije problem ionak mi to netreba...eto...ne fucka,ne svira..samo brunda veselo! ak poživi bu se jos culo za njega od mene!
HM. Onaj imbus nije za kontrolu zraka. Čak ljudi kažu da nije nizašta. Onaj drugi je za kontrolu zraka za one koji nemaju konca pe se moraju snaći zašarafljivanjem šarafa koji je s vanjske strane. Mislim, gnjavaža. Lakše je gurati razne konce u cijevi unutar attya. A da je ništa posebno je zato jer si imala nesreću probati ithaku. Da si njega uzela nakon protanka, sada bi bila u 7 nebu.
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 17:57. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 17:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |