|
.
Sada je: 29 tra 2026 18:57. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 18:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 14 stu 2013 19:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 14 stu 2013 21:18 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
To je onaj tobecov kaya lite klon? Lijepo molim review za jedno tjedan dana 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 15 stu 2013 01:10 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 15 stu 2013 10:04 |
|
|
x = "post up" y = "tested" if y then goto x read execute endif 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 15 stu 2013 16:30 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
...pospremam stol...rijesavam se krame jer sam izlijecila kramaritis spavlitis mi lagano prolazi i blizim se totalnom oslobođenju! mizeri: c5,kanger t3s,evod,protank,2 dida,cobra,igo-s,oddy,ithaka,fogger i ovo lite mod: vamo3 i kts+ i egica 1100 baterija nekoliko,punjaca 3 komada od alata: male skarice,cvikcange,mala klijesta,pinceta,mali čavlic i igla materijal: fiber 0.2 nekoliko metara i vata Lola kanthal: 0.15,020 i 032...nesto srebrne žice a ima i ribon 0.3 za silu 3 drvena stalka koje sam sama napravila..sad je jedan pun a drugi do pola to je fakat osnovno kaj se mora imat i tocka. ostalo ide u kutiju i na tavan.tocka. rivju? hahaaa...moj macak bi to bolje napravil od mene da zna tipkati! uzmem li protank on odmah prelazi u šuljajuci stav jer kad povucem ptice izlijecu iz krosnji i lisce pocne padat! uzmem li ithaku samo me skica s nekog sigurnog mjesta...nikad nezna kakvo ce mi raspolozenje izazvati taj atty! e fogger je druga prica...odmah mi prilazi i mazno se uvlaci u krilo,ziher je da cu bar pol sata imati vremena za njega i da ce sve biti mirno i spokojno! kaj drugo reci fogger-robustan ali ozbiljan,pouzdan...moras ga imati. ithaka-razuzdana sjajna ljepotica,tajnovita i nepredvidljiva kad joj se hoce onda je nenadmasna u svemu...moras ju jednostavno imati i bok! ovo lite...linije minimalisticki savrsene,plijeni jednostavnoscu,izvaci iz tekucina najsitnije detalje...svakako moras imati! kinezi samo stancajte clonove jer mi smo vam svi samo zavidni i nis drugo! nemam nis protiv kineza i njihovih clonova! jedino sam protiv onih koji cloniraju tekucine u tkoznakakvim uvijetima,sa tkoznakakvim sirovinama... ma...idem rucati 
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 15 stu 2013 16:59 |
|
|
Citat: ithaka-razuzdana sjajna ljepotica,tajnovita i nepredvidljiva ha ha, ko i svako žensko čeljade...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 15 stu 2013 17:07 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
maska je napisao: spavlitis mi lagano prolazi prvo skoci, onda reci hop 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 15 stu 2013 17:24 |
|
|
|
Navoji uredu, vickanje radi, djelovi pašu od kaje? E da koliko na kraju stane unutra, 4,5 ili 6 ml?
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 20 stu 2013 01:29 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
...hmda..nemam ja to s nicim usporediti da ti praf odgovorim,to bu netko drugi ja mogu samo svoje dojmove napisati eto...proslo je par dobrih dana od kad je kf lite u mojim rukama i na mojim mukama! prosli smo svasta zajedno...nije mi odolio i svejedno vozi po svom i onak za kaj je namijenjen! curio...pisao po šavovima...joj svasta....grgljao cak! ali...naucili smo se sve! punim ga sa svih strana bez problema! odozgora ak se puni obavezno je zatvoriti dovod zraka i sve prođe bez prolivene kapi odozdola je klasika to svi znaju aha: nesmije se tank napuniti do kraja najlakse za napraviti setap do sada mc je sad gore...vata naravno i sve 5 i da...morala sam smanjiti nikotin! mixevi jacine 18mg nikotina su mi prilicno jaki i tek sa 16 mg je ok ali moze i manje za pravi užitak! originalni usnik mi je bzvze pa je nutra od cobre i bas fino pase! jedino imam problema naserafiti ga na vamo...ili je vamo razlohan ili je navoj na kf lite ipak malo nevaljao? ali radi kam god ga zaserafim samo nek ima struje! nis drugo...osim da sam ziher da su mu fogger i ithaka tata i mama! veselim se i ovom kaj put putuje iz singapura jer vele da je isto odlican. dakle,mojoj potrazi za necurecim tankovima je dosao kraj... dobro jos su 2 u dolasku... a kaj se tice onih mixeva od 10.11....jbt jako sam zadovoljna. predloziti cu tematski susret u isprobavanju mixeva...ha? rado bi da netko ponudi par svojih mixeva za probu...nije uvijet da se moji moraju probati 
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: ...i onda je... Postano: 20 stu 2013 11:40 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 18:57. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 18:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |