| Autor |
Poruka |
|
Majka
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 13 ožu 2012 14:27 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 24 ožu 2012 13:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Zagreb vs Metalurg, samo zbog Kare, da ga 20.10 sportRukomet, LP - 1/8finala: Zagreb CO - Metalurg, prijenos Poslije 12 majmuna
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 24 ožu 2012 14:32 |
|
|
Jak je Zagreb,zato ima samo jedan jedini poraz.......od Metalurga ....ali dobro,ipak je Zagreb imao par igraca (sudija) vise inace bi razlika bila bar 7 komada  Ali ne boj se,danas sam reko deckima iz Metalurga da vam popuste.....pa jesmo li prijatelji ili nismo majku mu ? 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 24 ožu 2012 14:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Ja bi ćak radije da Metalurg ode dalje, čeka Barca, a to nije dobro.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 24 ožu 2012 14:51 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ja bi ćak radije da Metalurg ode dalje, čeka Barca, a to nije dobro. Eh...ako tako gledas onda da ali ne zaboravi da su ovi nasi timovi u psiholoskoj prednosti jer nemaju sto izgubiti.Barca je Barca pa nek ona misli kako ce pred svoje ako izgubi od Zagreba ili Metalurga Pa onda puna sala,pa gledanost,pa cek sad da vidimo ko su ovi balkanci....itd Sjecam se kad su nase zenske "Kometal" bili prvaci Europe....  ...pfff,bili smo glavni !!! .......tih nekoliko sati 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 24 ožu 2012 21:51 |
|
|
|
The Machinist,po tko zna koji put
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 31 ožu 2012 23:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
V FOR VENDETTA 31.3.2012. 23:45 (NOVA TV)
U futurističkom okruženju totalitarističke Britanije O za Osvetu priča priču o mladoj ženi iz radničke klase zvanoj Evey (Natalie Portman) koju iz smrtonosne situacije spašava maskirani čovjek poznat samo kao 'O' (Hugo Weaving). Neopisivo kompleksan O je načitan, odvažan, nježan i inteligentan, on je čovjek koji se posvetio oslobođenju svojih sugrađana od onih koji su ih terorom natjerali na pokoravanje. Također je ogorčen, željan osvete, usamljen i nasilan, a vodi ga osobna osveta.
U svojoj misiji oslobođenja engleskog naroda od korupcije i okrutnosti koje su zatrovale britansku vladu, O osuđuje tiraniju njihovih vođa i poziva svoje sugrađane da mu se pridruže u sjenama pod Parlamentom 5. studenog, na Dan Guya Fawkesa. Toga dana 1605. Guy Fawkes otkriven je u tunelu ispod Parlamenta s 36 bačvi baruta. On i njegovi suurotnici osmislili su izdajničku 'Urotu baruta' kao odgovor na tiraniju njihove vlade. U duhu te pobune i u sjećanju na taj dan, O se zaklinje da će provesti urotu zbog koje je Fawkes pogubljen, urotu koju je pokušao provesti 5. studenog 1605., raznijet će Parlament.
James Purefoy je bio izabran za ulogu O-a, no s obzirom da nije mogao disati ispod maske odustao je od uloge. Natalie Portman je za ovu ulogu obrijala glavu. Keira Knightely je također željela glumiti u ovog filmu te se prijavila za ulogu Evey.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 06 tra 2012 17:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ja ću budan sanjati (WHAT DREAMS MAY COME) 6.4.2012. 20:00 (HTV2) 7.4.2012. 13:00 (HTV2)
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 17 tra 2012 19:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Danas ću gledati Postano: 17 tra 2012 20:30 |
|
|
|
|
 |
|
 |