Uffff.............gde da covjek pocne

...
Ipak bi poceo od turbo folka....
Znaci
TURBO FOLK....sam naziv ovog "pravca" vam kaze da je nesto strasno u pitanju,rijec "turbo" nema sto traziti ispred "folk".Kad kazem "strasno" onda to i mislim,strasno,opasno,jezivo...zvuci koji unistavaju ljudske zivote,tzv "muzika" koja ljude uspjeva pretvoriti u stoku.Na prv prizvuk neke Cecine "kukavice" ili neznam tamo...neki slicni shit,narod pocinje kao pod hipnozom da lomi,napada,da se hvata za utoku,ljudi podive jbg....Nevjerovatna moc jednog sunda da ubije u pojam sve ljudsko koje covjek poseduje.Nije poznata brojka mladih ljudi koji su otisli u pogresan pravac (citaj:u qratz) slusajuci ovo s...nje,....ma strasno,neznam kako da najbolje opisem gnusenje na ovog nepodnosljivog zvuka.Ima ljudi koji kazu da svaku muziku treba postovati....da,ali ovo nije muzika.Ovo je vestacki stvoren zvuk koji ima moc da djeluje na ljudske receptore za...vulgarnost !!!
Ovde bi se mogao nadovezati kako i zasto je stvorena ova muzika,koji je cilj....ali nije to za ovaj nas forum.
Jedino mogu poruciti svima da ne slusaju ovo "nesto".....ovo je jedna od onih stvari koju ako propustis u zivotu onda si u dobitku.
Moj sin ima sedam i po godina i uspeo sam djetetu da polako,svaki dan malo po malo objasnim sto je to dobra muzika.Sad,dok igra igrice u pozadini se stalno slusa neki funk,rock,neki dobar R'nB.....malo djete,a ipak polako razvija svoj osjet za nesto sto je dobro.Ponosan sam na njega jer zna da pozna i sam procjeni sto cini a sto ne kad je muzika u pitanju......
Ljudi moji,ova opaka stvar se mora zakonom zabraniti.....