Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t
 Post Postano: 18 lis 2011 01:13 
Moderator

Heh.. Cone.. ja se niti dan danas ne snalazim na ovom forumu, ali mi je drag jer svi koji nekaj trkeljaju ne rade to iz zle namjere već zato jer je jezicina (u ovom slucaju ruka) brža od pameti. A isto tako se ne misli nikoga uvrijediti već je želja što veća zajebancija međusobno i pritom je normalno da se nekom novopridošlom članu to može uciniti jako cudno. No ipak mislim da svatko može sagledati da tu nema nikakve zloće ili osobne koristi. Stvar je u tome da se neki poznaju malo duže još od onog foruma ili se čak i viđaju, pa si automatski dozvole malo veću slobodu. A niti sam forum nije zamišljen kao neka kruta tvorevina pod vodstvom Ceauşescu-a, već više kao prijateljski forum (tj. club) gdje možeš laprdati što ti padne na pamet, kao i pročitati tuđe laprdanje ako te zanima ili ne zanima. Ono.. kao nešto kad se ekipa skupi u birtiji i onda udri trlababalan i tko je glasniji.. i prođe par sati vremena, a da nisi niti svjestan da su prošli. E-parenje ili e-cigarete su tu samo kao nužno sredstvo oko kojeg smo se okupili. Svatko tko dođe je dobro došao i bilo bi jako dobro da prihvati tu našu zajebanciju, jer ozbiljnih stvari mislim da imamo na pretek u ovim našim vremenima i da nam svima skupa dobro dođe da se bar mrvu maknemo iz tog svijeta velikih i ozbiljnih ljudi. Šteta kaj CH nemre nikak nagovoriti Šeksa da nam se pridruži, iako je pokušavao već bezbroj puta. A kaj se tiće pomoći bilo kojem članu.. mislim da će mu svatko od nas pomoći ukoliko je u mogućnosti ili ukoliko ima potrebno znanje koje se traži.

Eh.. sad da znam razdvojiti temu ostavio bih samo oglas od drage nam susjede, a ovo sve prebacio u nekakvo trkeljanje o svemu i svaćemu. Ali pošti ne znam.. zovem Kintu upomoć da on to odradi ukoliko zna.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 01:33 

Ma u tome i je "problem" jer svi želimo biti dio ove male zajednice vapera no novom članu treba pružiti ruku kao Kinta meni (e sad se naravno uvlačim :naje: ) Naravno da znam da ste svi sa zelenog jer sam ga "studirao" cca dva mjeseca i povezivao konce vezano uz neslaganje i odvajanje. I ne vidim nikakvog prijepora u vašoj komunikaciji, niti kad bih ja dobio kritiku a bilo je i toga i sve 5. Sad stvarno idem na jetra no ostaje ono ALI :tose:
Ajd bar sam neshvaćeno dijete u ovim godinama :rotfl:

Povratak na vrh 

Naslov: trkeljanje o pristupu forumu
 Post Postano: 18 lis 2011 07:46 
Moderator

evo da sada tu postamo o ovome, ako ima problema

Povratak na vrh 

Naslov: Re: trkeljanje o pristupu forumu
 Post Postano: 18 lis 2011 08:38 
Moderator

Zakaj se nemre jednostavno ona tema preseliti ovdje i gotova stvar?! Ne treba otvarati novu temu kad tamo već postoji.. samo je treba preimenovati i prebaciti u drugi dio foruma.
I zakaj ne vidim kantu ili koš za smeće gdje su obrisani postovi. Na SMF-u to sve riješim bez pol problema, a ovdje na phpBB mi je to mlogo cudno. Postoji alat za premještanje tema, ali sa njim ništa ne mogu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 08:48 

Ajd da ja dodam par rijeci... Inace smatram da je Frenk u pravu i slijepo se drzim pravila u zivotu jer su ona tu da bi sve uopce funkcioniralo. I ovo je bilo prvi put da je Chromex ovako reagirao, brisanjem posta.

Sto se tice Coneove reakcije... hm... s jedne strane je u redu - tu i jesmo da pomognemo ljudima ostaviti analognu i inzistirati na pravilima nije bas neophodno. A s druge - valjda je to pitanje kucnog odgoja, da kazes dobar dan kad ulazis u prostoriju.

Nadalje, pa x puta smo se medjusobno salili, sto na chatu, sto na forumu... i sad se naci uvrijedjen zbog necijeg posta... ne znam. Nisam to tako dozivio. I volio bih da Cone ili bilo tko drugi vise sudjeluje na forumu - i postovima i pm-ovima... ako nesto ne valja, pa upozori - to i to nije u redu, prozivas ljude bez veze i slicno. Pa ja sam svako malo na Frenkov post odgovarao da Elda udara u glavu i vjerojatno poceo ici na zivce i Chromeu i Kinti - shvatio sam to kao salu, a mogao sam popiti i ban. I bas zbog toga sto dobar dio ljudi dolazi na forum, ali malo njih sudjeluje u raspravama stjece se dojam da je forum za 3-4 osobe. Fino je receno u uvodniku - odmor od zene, djece, punice, sefa, loseg zivota, zubobolje...

I ja sam u pocetku sudjelovao vrlo malo, bio sam neiskusan paritelj i sto se imam pametariti sa par mjeseci staza kad ljudi pare i vise od 2 godine. Pa sam poceo iznositi neka svoja iskustva i vidio da ima ljudi sa slicnim iskustvima. Razvodnilo se sve sa 3 foruma, ali sto je tu je. Idemo dalje. Nadam se sa vise tema, vise iskustava i kvalitetnijim raspravama na samom forumu uz brojnije sudjelovanje clanova.

A jesam se natrkeljao :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 08:51 

Cone, uvlakaču jedan :51:
Da nisi popio ban kod shpaolina?
:hug:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 09:18 

Mislim da bi najbolje rešenje bilo da se Chromexu zabrani da komentariše/edituje/moderiše postove ženskih korisnika foruma, jer očigledno ima nešto protiv tog pola :belj:

Šalu na stranu: nije obavezno predstaviti se kada dođeš na nov forum. Ako ti je prvi post na forumu pitanje u vezi kupovine e-cigare/tečnosti, pa makar i da si promašio temu: razumljivo je, nov si pa se ne snalaziš.
Prvi post pa prodaja - to je nekulturno, i sada se samo treba dogovoriti kako se nekome kulturno saopštava da je nekulturan :shake:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 09:35 
Moderator

Ma slažem se to za žemske, ali kako sam mogao znati da je DRAZ žemsko??? Ja sam mislio da je to onaj Dudek, ak se sečate iz Gruntovčana.Ako se ne predstaviš, kako????
No od sada čekam Godota, po se možda nešto dogodi novim članovima.

DODO sve se može, ali ja sam odradio dio tehnike, a o ovome odlučuje gazda. :finger:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 10:29 

Corto_1973 je napisao:
Cone, uvlakaču jedan :51:
Da nisi popio ban kod shpaolina?
:hug:

Baš mi Corto dade šlagvort: Banirani su obično oni koji to sami isprovociraju ili smetaju zbog "nekih" interesa pa se onda ciljano krene u sukob :uzi: A ja sam popio brdo antibiotika, vitamina, skoro i desert ship koliko me strefilo, za shpaolina moram provjeriti :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 10:51 

Ih, kod nas u firmi već mjesec dana polubolesni svi - krenulo s djecom, pa prešlo na odrasle... kad ne jedete bijeli luk, domaći sir i vrhnje, med... već tamo neke Deserte i Virginie... :plus:

Povratak na vrh 

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club