| Autor |
Poruka |
|
PIMPKING
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 16 srp 2011 19:54 |
|
|
Za nesto malo preko 10 eura 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 31 kol 2011 21:08 |
|
|
   Ja malo pojacao...  @PIMP Moj sadasnji paket sadrzi: analogna TV - nad 60 kanala digitalna TV - nad 60 kanala telefon - bez pretplate,impulse placas internet - neogranicen transfer,brzine vidljive gore sve to: oko 16 eura 
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 00:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Pa đe to ima za 16€.. jebem ti Rvacku!?
Ja plaćam 50€ sve skupa.. flat ADSL sa 4Mb brzine, MAX TV sa ne znam koliko programa (ali i dalje ne gledam ništa), telefon sa 100 minuta razgovora i office fax putem maila. S tim da na ADSL i MAX imam još neko kratko vrijeme 50% popusta, a onda će biti veća cijena. Kad zbrojim ta davanja sa davanjima za mobitel za sve članove kućanstva.. isoada jedna lijepa rata kredita za koji sam mogao kupiti ili napraviti ni sam ne znam što. A ovako ispadne da svi ti silni novci na te pizdarije bez kojih smo prije desetak mogli živjeti i funkcionirati odoše u vjetar. Ili kao što kaže ne znam tko: "Jednom odletjet će ptice..."
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 00:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Eto vidi mene za malo manje od 30€. Flat net Iskon TV 100 minuta badava telefona
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 00:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao:  Eto vidi mene za malo manje od 30€. Flat net Iskon TV 100 minuta badava telefona A i ti si isto u kurcu! Kaj mi vrijedi bilo kakve ponude od davatelja silnih usluga, kad me jedino T-com može prikopćati.. svi ostali podržavaju par ulica u gradu. PSMTR!
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 00:14 |
|
|
D@DO je napisao: Kinta je napisao:  Eto vidi mene za malo manje od 30€. Flat net Iskon TV 100 minuta badava telefona A i ti si isto u kurcu! Kaj mi vrijedi bilo kakve ponude od davatelja silnih usluga, kad me jedino T-com može prikopćati.. svi ostali podržavaju par ulica u gradu. PSMTR! Ma i ti svi ostali kad sve zbrojiš i oduzmeš,na isto ti ga dođe,oko 500kn mjesečno-za kurčevo zdravlje 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 00:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Kinta je napisao:  Eto vidi mene za malo manje od 30€. Flat net Iskon TV 100 minuta badava telefona A i ti si isto u kurcu! Kaj mi vrijedi bilo kakve ponude od davatelja silnih usluga, kad me jedino T-com može prikopćati.. svi ostali podržavaju par ulica u gradu. PSMTR! he he T-Com je prije kakve 2 godine kupio Iskon. Ako mozes imati T-Com mozes i Iskon.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 00:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao: he he T-Com je prije kakve 2 godine kupio Iskon. Ako mozes imati T-Com mozes i Iskon. Moš mislit.. "Nažalost, IPTV usluga trenutno Vam nije dostupna. Kada na vasem području IPTV usluga postane dostupna Iskonovi djelatnici će Vas obavjestiti o dostupnosti na broj telefona popunjen u ovoj prijavi."
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 08:55 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Vi ste još dobri. U novom dijelu naselja u koje smo preselili sa suprotne strane ulice sve kuće imaju telefon (nove kuće, linija prošla bez problema). Ali mi smo sa suprotne strane ulice i kaže t-com "Vi ste u planu za 3 godine, možda bude linija ranije, ali u tri godine sigurno...". Jebenih 20 metara kabla od susjedovogo ormarića treba provući i prokopati... Jebiga, sve dobro iz socijalizma smo uništili, a ostali su kojekavi planovi, petoljetke i slično... A niš, spajam se kod susjeda preko wirelessa i cuclam sve što želim... Za ženino brbljanje sam uzeo VIP Homebox uz ugovor na 2 godine...75 kn mjesečno, 30 minuta telefona i 5GB prometa...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: SPEEDTEST Postano: 01 ruj 2011 09:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Moš mislit.. "Nažalost, IPTV usluga trenutno Vam nije dostupna. Kada na vasem području IPTV usluga postane dostupna Iskonovi djelatnici će Vas obavjestiti o dostupnosti na broj telefona popunjen u ovoj prijavi."Ovo jednostavno ne moze biti tocno. Ako se probija maxtv do tebe ide i iskon. Ocito iskonovci moraju azurirati podatke. Ako nazoves tehnicku sluzbu iskona oni ce uvidjeti gdje grijese, ali to tebi ionako nista ne znaci dok ti ne istekne ugovor s hatejom. Osim ako HT i Iskon imaju neki dogovor o raspodjeli kolaca a to je onda zadatak za onu sluzbu ... jebiga sad - ona sluzba koja se bavi monopolom i trznim natjecanjem.
|
|
 |
|
 |