| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 18 lip 2011 18:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Otkrio sam tajnu, nakon puuuuuno godina.BOJIM se svoje žene, kintine isto, Sanje, uglavnom svih žena. Jap, i ja sam se bojal zena kad sam imal 13 godina. Onda sam skuzil da se one vise boje nas. E kad me je krenulo. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 18 lip 2011 23:08 |
|
|
CHROMEX je napisao: Otkrio sam tajnu, nakon puuuuuno godina.BOJIM se svoje žene, kintine isto, Sanje, uglavnom svih žena.  Ja isto,bojim je se ko i smrti,užas jedan 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 19 stu 2011 17:41 |
|
|
|
Mislim da nije frka javno govorit gluposti. Al je frka kad se mora ispast ozbiljan i staložen isprid gomile. A gomila zna se šta hoće-kruha i igara. Zato gluposti bez problema uvik prolaze, ne triba se bojat. Svi ti se smiju kak si glup a to si i tija, to im treba. Ti njima igre, oni tebi kruha. Eto, tu shemu su naši političari odavno skužili.
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 29 sij 2012 14:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
he he strahovi od hrane:
Acerofobija - Ljudi koji pate od ove fobije zaziru i izbjegavaju svu hranu koja je kisela. Limun, naranča ili kiseli bomboni mogu izazvati paralizirajući strah.
Alektrofobija - Kada bi svi ljudi imali ovaj strah lanac brze hrane KFC bi brzo propao ili uopće ne bi postojao. Naime, alektrofobija je strah od piletine.
Mycophobija - Ako ste zamijetili da se bojite ili da imate ozbiljnu averziju prema gljivama onda sigurno patite od Mycophobije.
Aliumfobija - Neki ljudi vole, a nekima je njegov okus previše intenzivan, no postoje osobe čije srce hoće iskočiti iz prsnoga koša na sam spomen češnjaka.
Arachibutyrophobija - Strah da će se maslac od kikirikija zalijepiti za nepce. Doduše, sam maslac nije kriv za strah nego se ljudi boje da više nikada neće moći otvoriti usta.
Karnofobija - Ako ste vegetarijanci ili vegani i samo jedete voće i povrće i zazirete od mesa postoji mogućnost da patite od karnofobije, odnosno straha od mesa i mesnih proizvoda.
Cibofobija - Ljudi koji pate od ove fobije su pravi umjetnici u preživljavanju jer, naime, njihov najveći strah izaziva sama hrana, odnosno jedenje.
Geumofobija - Ova fobija ubija svu čar jela jer osobe koje pate od nje imaju strah od okusa.
Lachanophobija - Mnogi ljudi, odrasli i klinci, ne vole povrće, no neki toliko strahuju od njega da ne mogu biti u istoj prostoriji s paprikama, rajčicama, porilukom ili keljem.
Mageirocophobija - Ako ne želite ili vam se jednostavno ne da baratati loncima i tavama, evo vam sjajne isprike da ne ulazite u kuhinju jer je mageirocophobija strah od kuhanja.
Phagophobija - Osobe koje imaju ovu fobiju su, također, stručnjaci u preživljavanju jer vrlo je teško normalno funkcionirati ako se bojite gutanja. Ljudi koji pate od ove fobije imaju jaki poriv na povraćanje nakon što nešto pojedu i zbog toga ih se često krivo smatra bulimičarima.
Termofobija - Kako ste i sami mogli zaključiti, termofobija je strah od vrućih stvari.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 29 sij 2012 17:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Tarafobija.....to ja imam
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 29 sij 2012 17:50 |
|
|
Znaci ja sam poceo biti Geumofobican.....sa ovim sto mi ostalo od aroma strah postaje sve veci 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 29 sij 2012 18:00 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 03 vel 2012 11:59 |
|
|
|
ja sam se kao mala bojala mraka, sad se bojim snijega
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Čega se ljudi najviše boje? Postano: 03 vel 2012 12:57 |
|
|
|
Bojim se ovoga
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |