Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Znanstvenici na tragu zašto žene glume orgazam
 Post Postano: 02 pro 2011 22:57 
Administrator

˝Znanstvenici su uspjeli utvrditi čemu služi muški orgazam, da natjera mužjake na parenje, no još uvijek nisu u stanju otkriti funkciju ženskog sladostrašća, ali zato vjeruju da su dokučili zašto neke pripadnice ljepšeg spola, s vremena na vrijeme, odglume vrhunac.

Do sada je bilo uvriježeno mišljenje da žene glume orgazam kako bi zaštitile krhki muški ego od razočaranja kod neuspjeha da pruži zadovoljstvo, no znanstvenici smatraju da nije posrijedi čuvanje muškarčevog obraza nego strah od budućnosti, piše SocialHype.

Naime, istraživanje provedeno na sveučilištu Columbia pokazalo je da je glumljenje orgazma usko povezano s ženskom nesigurnošću u budućnost veze. Drugim riječima, što su ženine sumnje jače da će njezin partner biti nevjeran, to ona češće poseže za glumom prilikom intimnog odnosa.

No, kako znanstvenici nisu još uvijek otkrili samu fizičku svrhu ženskog orgazma ovo istraživanje je još samo jedno u nizu koje pokušava raskrinkati misterij ženskog sladostrašća.

"Glumljenje orgazma može biti dio šire strategije kojom žena želi zadržati svoj intiman odnos", objašnjava Dr. Farnaz Kaighobadi, voditelj istraživanja.

Takvo objašnjenje Dr. Kaighobadija sugerira da je ženski orgazam evolucijska prilagodba koja omogućava izbor partnera sa kvalitetnim genima, a sam vrhunac prilikom seksualnog odnosa je potvrda njegove superiornosti nad ostalim muškarcima.

Znanstvenici smatraju da je s vremenom ženski orgazam postao svojevrsni signal muškarcu da je baš on odabran za partnera, što je na kraju možda dovelo do sklonosti lažnim orgazmima. ˝

Bravo za znanstvenike.
Ja nisam znanstvenik.
Ja sam seljak.
Ja pitam.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Znanstvenici na tragu zašto žene glume orgazam
 Post Postano: 02 pro 2011 23:43 

e,hebem ti znanstvenika koji se bavi takvim stvarima,pazi,zašto žene ponekad glume orgazam?! Il je frajer za k.il joj je omiljena serija za 10 minuta,ili ga neće povrijediti,ili je sused bolji ili...Nek im daju iz proračuna koji milijonček da to istražuju,pih!

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2011 01:54 

Vidiš kak Sanja zna.
Bez ikakvih znanstvenih istrazivanja. :la:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2011 06:09 
Moderator

Dobro slovite, iako samo bolesnik može otvoruti ovakvu temu.
Sve se svodi na nekoliko stvari, bez ministarstva za orgazme, koje ćemo oformiti posle izbora.
1. stari smo pa to više nije to
2.nemamo nofcih pa nas to ždere
3.ima previše mexićko-španjolso-rvatskih serija na TV
4.Hebeni internet (razne igrice, facebook i ta sranja)
5.Ženama se ne da više, pun im k...c
6.muškima još manje
7.vrati se na 1.

p.s.kad sam bio mlađan lovac ja, nijedna mi ni dala, sad mi sve daju, ali nemrem
slika

Frajeri, čvrsto se držite jer ulazite u potpuno novi, tajni svijet.

Svijet koji ima moć da vas zbuni i zaintrigira.

Svijet ženskog orgazma!

Žensko tijelo je složeno umjetničko djelo – predivno za gledati, komplicirano za shvatiti... Mnogi muškarci ne razumiju ženski seksualni ciklus koji od želje, preko stimulacije, dovodi do orgazma.

Ovo je kratki kronološki pregled zbivanja za vrijeme ženskog orgazma:

«Malo u lijevo.. ne, ne.. druga lijeva... e to, baš tu... savršeno!»
Smanjili ste intezitet svjetla, upalili svijeće, pripremili ulje za masažu...

Što sad?

Jedna od bitnijih stvari za postizanje ženskog orgazma je odabir poze.

Ženski orgazam se postiže stimulirajući ona prava mjesta. Evo nekoliko savjeta kako postići klitorisni ili vaginalni orgazam:

Iako ima reputaciju dosadne, amaterske poze – klasična misionarska poza može uvelike pomoći postizanju klitorisnog orgazma

Previše dobre stvari?

Nemoguće!

Što je bolje od jednog orgazma? Dva orgazma!!

Muškarci možda nisu svjesni da žene imaju mogučnost postizanja više orgazama u vrlo kratkom vremenskom razmaku zbog jednostavne činjenice što muško tijelo nije tako «ožičeno». Muškarci trebaju trenutak odmora nakon orgazma prije nego mogu postići drugi.

Dakle, muškarci, zapamtite – svaka žena može postići višestruke orgazme

Prije nego se upustite u erotične masaže i razne poze koje pogoduju orgazmu; zastanite na trenutak i razmislite o svojoj vezi.

Dobar seks je rezultat kvalitetne veze ispunjene povjerenjem i ljubavlju. Bez jednoga nema drugoga.

Mnoge žene se ne mogu potpuno prepustiti za noć strasti ako se ne osječaju sigurno u vezi. Drugim riječima, ako Vaša partnerica teško postiže orgazam, mozda je problem u vezi – ne u poziciji

U sljedećih nekoliko redova eliminirat ćemo neke od češće spominjanih mitova koji okružuju žensku seksualnost i i orgazme.

MIT – Žena mora postići orgazam da bi bila seksualno zadovoljena.

ISTINA – Mnoge žene mogu biti zadovoljene i bez orgazma. Iako je generalni konsenzus da je poželjno postići orgazam u svakom snošaju, mnoge žene su fizički i psihički zadovoljene čak i kada ga ne dožive. Problem nastaje kada žena konstantno ne uspjeva postići orgazam nakon više snošaja

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2011 14:20 
Administrator

CHROMEX je napisao:

MIT – Žena mora postići orgazam da bi bila seksualno zadovoljena.

ISTINA – Mnoge žene mogu biti zadovoljene i bez orgazma. Iako je generalni konsenzus da je poželjno postići orgazam u svakom snošaju, mnoge žene su fizički i psihički zadovoljene čak i kada ga ne dožive.

NAIVAC :rotfl:

Zena svaki put zeli postici orgazam, i to sto vise njih to bolje.
Druga stvar je sto su mamice fino odgojile svoje curice da nam to ne guraju pod nos. A treca stvar je sto zenski orgazam nije muska odgovornost.
- Nisam svrsila.
- Ko te jebe zajedno smo poceli.
Cetvrta stvar je sto previse orgazama dovodi neosvjestenu zenu u neugodnu sitaciju da si misli sto ce si on misliti o njoj.
Peta stvar je sto zena zrtvuje orgazam da bi se docepala muzevog novcanika iz odbacenih hlaca bas tu pokraj kreveta.
Sesta ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2011 14:28 
Moderator

Šesta.......nosex

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2011 15:13 

Inače,jučer sam gledala dokumentarac o Hasidima. Hasidizam je mistični vjerski pokret u Židova.
U cijeloj priči bilo je zanimljivo čuti da kad stupaju u brak, muškarac ima točno određeno koliko puta tjedno mora imati sex sa ženom i obavezu da ona svaki put ima orgazam.To je njegova dužnost! :ali: Ali one sigurno glume :roll:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2011 15:29 
Administrator

sanja je napisao:
Inače,jučer sam ...

Pocetak obecava. :)

Citat:
gledala dokumentarac o Hasidima. Hasidizam je mistični vjerski pokret u Židova.
U cijeloj priči bilo je zanimljivo čuti da kad stupaju u brak, muškarac ima točno određeno koliko puta tjedno mora imati sex sa ženom i obavezu da ona svaki put ima orgazam.To je njegova dužnost! :ali: Ali one sigurno glume :roll:

Zasto mislis da glume? Te zene nisu opterecene pizdarijama kao nase i lakse se prepustaju uzitku. OK u 10% slucajeva je moguc ˝misfire˝ ali ako je postotak veci onda treba nesto mijenjati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2011 15:33 
Moderator

sanja je napisao:
Inače,jučer sam gledala dokumentarac o Hasidima. Hasidizam je mistični vjerski pokret u Židova.

Samo ovo KIBUC

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2011 18:39 

Šala mala,naravno da ne znam dal glume :) ali zanimljivo kako su samo napravili zakon koliko puta mora muž i kako,a zapravo to ide njima u korist pa neka žene misle kako to oni moraju,šta ako ne budu onda će ih tužit? Hm,možda je ženama ljepše zato što znaju da oni to moraju,kao aa,mamicu mu njegovu večeras će me prasnut s orgazmom inače je nahebo :kam: i kad ga vidi u znoju njegovom njoj odma nirvana :rotfl:

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club