Već neko vrijeme posjedujem atomizer AGA-T7. Po definiciji bi on trebao biti RDTA, kao i Aromamizer ali je izašao sa lošom reklamom otprilike godinu dana ranije. Što govori da je Aromamizer prvi RDTA.

Njegov rad mi nikada nije previše odgovarao jer je bilo premalo snage pa je produkcija pare bila loša. Nikako nisam mogao dobiti oblake kakve sam želio. Da ne bi ostao neiskorišten, malo sam ga modificirao i pretvorio u dripper kakav sam želio.
Stavio sam bazu na postolje za Rose V2 da bi mogao lakše raditi.

Nakon toga sam složio 2 dobra coila sa adekvatnom žicom. Kako se radi o pipkavom poslu morao sam se koristiti žicom pravih performansi i debljine. Svi znamo da je debela žica jako dobra za sve.

Tada sam coilove postavio u atomizer.

Za najbolje setupove koristim Lola GTXS-Turbo vatu koja je puno bolja od običnog Koh Gen Do koji je mainstream.

Natopio sam setup tekućinom i poslagao vatu kako bi dala najbolje rezultate.

Protok zraka u ovakvim setupovima može biti mali problem kojeg sam zaobišao tako da sam ignorirao rupu na atomizeru i organizirao vlastitu koja mi daje skoro idealnu količinu zraka. Naravno, bile su potrebne i modifikacije driptipa kako on ne bi bio slaba karika.

I onda sam ga postavio na posebni mod. Ne smijem pokazati o čemu se radi jer je to posebna edicija za mene. Ovo će u proizvodnju za jedno godinu do godinu i pol. Čovjek koji ga je napravio zna kako sam dobar u slaganju atomizera pa mi dao na testiranje.

Na kraju sam susjeda zamolio da se malo odmahne kako bi slikao produkciju pare koja je sada skoro dovoljna za mene.

Javiti ću ako bude kakvih poboljšanja.
Ovaj eksperiment je djelo profesionalaca. Ne pokušavajte to raditi doma. Ako ipak uvidite želju da ga provedete u djelo molim da se javite na broj korisničke podrške u zdravstvenoj ustanovi lociranoj na Jankomiru ili na besplatni broj telefona: 0800-jasamidiot-02.
Ovaj tekst je djelo čovjeka koji ima puno vremena čekati kako bi napokon došao posao koji treba napraviti. Predstavlja satiričnu natuknicu života jednog vapera.
Hvala