„Sve vas moje srce podjednako voli, ali, kao što priroda nalaže i Bog zapoveda, moram izdvojiti moga sina Maksimilijana i plemenitog unuka Aksentija“.
Upravo me je na forumu kinta podsjetio na nešto što se spremam zadnjih par dana od kako sam našao forum „Hvala kolegi vaperu...“, a to je da se zahvalim kolegama vaperima koji su mi pomogli savjetima.
Kad sam se registrirao i krenuo „proučuvati“ kaj ima po forumima lagano me je ulovila depra. Pa kad ću to sve pročitati! Kad ću to sve isprobati! Kombinacija i varijacija na kvadrat... pa sam krenu redom.
Pomoć za početnike. Lako, može svako!! - OBAVEZNO PROČITATI. Hvala fek0! Tu sam se našao: MIT DRUGI: Ne...nećete uštediti novac prvih 6 mjeseci. MORATE uložiti novac za svoje zdravlje! Postoji i vrlo vjerojatna mogućnost da će vam korištenje i prtljanje po e-cigaretama prerasti u hobi...a to iziskuje još malo veća ulaganja. Tokom vremena, kad izdovoljite svu znatiželju i počnete STVARNO pariti, onda ćete početi uviđati pravu uštedu. U tom trenutku će vam biti svejedno koliko što košta, zato što će se desiti promjene u vašem organizmu...na bolje.
Deset zapovijedi e-cigarete i Nikotin koristan. Hvala kinta! Vaperska knjiga mudrosti iz koje izdvajam za ovu priliku misao: Max_ZG je napisao: Ništa nije savršeno, ili curi ili se teško puni ili je ogromno ili premalo, preskupo, nedostupno ali to i jest čar ovog našeg hobija. Zato trebamo razmjenjivati iskustva i pomagati jedni drugima savjetima.
Video recenzije i tutorijali by Sasha19_81. Hvala Sasha19_81! Kupujem prvi atty i mod, prodavač mi prezentira ovaj, onaj, taj i na kraju preporuči Subtank min V2 i VTC mini . U razgovor se nahajno uključi i simpatični bradati mladić i kaže mi da neću požaliti ako odaberem baš taj par pa navodi razloge. Sve u svemu situacija „U pravo vrijeme na pravom mjestu“. I tako je krenulo nakon moje pravo parenje! Mjesec dana poslije registriram se na „Vaperclub“ i čitam, proučavam, pa naletim na recenziju Izrada grijaca za Kayfun deckove, plus osnove. Pa ja znam tog čovjeka!
Hvala svima na forumu koji su podijelili svoja znanja i iskustva!
_________________ Taifun GT i GS, Heron V2, Le Zephyr, Doggystyle 2K16, UTA2, RSBT, Magoo, Kanger Subtank Mini V2, eXpromiser V1.3., Kayfun lite v2+, Kayfun V3 Mini
|