Rossi je napisao:
Kako bi se reklo, drot te namagarcio posteno

. Cekaj da ti dode kazna doma i imas 8 dana pravo na zalbu. Naravno, zali se na ovaj dio sa 2 pive. Na brzinu se mozes probat zalit ali to je to,trsko da bu proalo, vozio si brze neg treba.
E sad, ili bus platio po pol kazne u roku 3 dana, ili bus se zalio na puni iznos. Na tebi je.
Ne postoji u hrvatskoj to na sto se nemozes zalit
A sad budimo iskreni. Nakon 2 sata napuhat 0.2 od jedne pive... Tesko, nemas 7 godina i 14 kila, priznaj da si popio 2

Puhal sam prevec puta, pa znam da nije moguce. Doduse, uvijek postoji mogucnost da dreger ne valja, tj nije bazdaren, sto mozes navest u zalbi pod svoju sumnju kako si napuhao...
Pa reko bi valjda tu da sam popio dvije al sam fkt popio jednu.
Kaj se tice dregera i pise na zapisniku da su moguca odstupanja 0.1 i onda pise da mi je izmjereno 0.1. Jebote 0.1 :@ nikad ne vozim pijan, nit pijem kad vozim al jebemu mater mislio sam jedna piva sa razmakom 2 sata nebi trebala bit problem... I po obicaju krivo sam mislio hahah
A vozacku ce mi vratit normalno?
Znaci ak sam dobro shvatio, ako idem na zalbu gubim mogucnost placanja popola? I jel to popola vrijedi od dns ili od dana kad mi je kazna urucena? Iii kolko otprilike treba kazni da dode na kucnu adresu, jer moram ganjat postara da mi nebi slucajno to doma ostavio, u suprotnom ste mi pozvani na sprovod hahah
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk