Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:02. Sada je: 16 lis 2024 07:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Archimedes vape
PostPostano: 11 lis 2016 20:32 

I ruzno pache se pretvorilo u labuda.

:popcorn:

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 11 lis 2016 20:35 

Ljepota i bijesnih 75 watta

Povratak na vrh

PostPostano: 11 lis 2016 20:56 
Moderator

rekli smo biti otvoreni i surovo istiniti
ružan mi je za popizdit isto kao i svi oni "kameni" koje Lemi ima, ali to je ono što ja mislim
a i oblik vam nije baš neka revolucija, ne znam ko je dizajner ali nije se nešto potrudio

tek toliko da se čuje i druga strana
inaće, nastavite i sretna vam prodaja, iskreno, svaka će roba naći kupca

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 11 lis 2016 22:40 

Mene baš zanima kako će izgledati drvena verzija. Ovo je ionako neki kao prototip...

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 00:31 

Max_ZG je napisao:
rekli smo biti otvoreni i surovo istiniti
ružan mi je za popizdit isto kao i svi oni "kameni" koje Lemi ima, ali to je ono što ja mislim
a i oblik vam nije baš neka revolucija, ne znam ko je dizajner ali nije se nešto potrudio

tek toliko da se čuje i druga strana
inaće, nastavite i sretna vam prodaja, iskreno, svaka će roba naći kupca

Poštovani!!
Ukusi su različiti, netko voli drvo, netko metal, netko plastiku, svatko sebi izabire i kupuje šta želi.
Dizajn je djelo budučeg vlasnika nastalo u zajedničkoj suradnji, dizajn nije revolicija niti smo to u bilo kojem postu spominjali, već prati trenutni trend.
Od ostalih modela odskaće u određenim segmentima.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 00:34 

agolac je napisao:
Mene baš zanima kako će izgledati drvena verzija. Ovo je ionako neki kao prototip...

Bazirat će se na ovom modelu, znači neće biti ogromnih promjena.
Ako vam se sviđa beta model onda će vam se sviđat i finalni Archimedes.

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 12 lis 2016 03:18 

Tom Highway je napisao:
Ljepota i bijesnih 75 watta

O da....meni je prekrasan :)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 11:44 

Pozdrav vaperi htio bi nešto razjasniti prvo ja nemam ništa sa Archimedom, ovaj mod koji kruži po forumom je moj tj ja sam kupio drvo,chip i ostale stvari koje treba za mod gosp Medu sam zamolio da mi ga sastavi pošto se on bolje od mene kuži u to.Što se tiče dizajna išo sam da se meni sviđa, mogao je biti revolucijonalan sa rogovima ili kockast ili neznam kakav ali meni se sviđa takav i ne intereseraju me druga mišljenja pošto nije za prodaju.

Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes
Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 13:07 

Koga briga za tvoj mod? Komentira se ono sto nudi Archimedom, a to je high end mod koji je, moje osobno misljenje, totalno bezveze po pitanju dizajna.
Sam dizajn je prozvakana tema, nema nikavih specificnosti s kojima bi se izdignuo od bilo cega drugog na trzistu. Dapace, dizajn je najuobicajeniji dizajn za drvene ili stab drvo modove koji koriste single 18650 bateriju.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 13:22 

Rain je napisao:
Koga briga za tvoj mod? Komentira se ono sto nudi Archimedom, a to je high end mod koji je, moje osobno misljenje, totalno bezveze po pitanju dizajna.
Sam dizajn je prozvakana tema, nema nikavih specificnosti s kojima bi se izdignuo od bilo cega drugog na trzistu. Dapace, dizajn je najuobicajeniji dizajn za drvene ili stab drvo modove koji koriste single 18650 bateriju.

a koga briga za tvoje misljenje? ne svida ti se? nemoj ga kupit, tako je jednostavno. ne razumijem potrebu pojedinaca za pljuvanjem cim se neko primi nekog posla i nesto napravi. pa jebemu dignite lijene guzice sa stolaca i sami nekaj napravite rukama, pa taman bilo grdo ko sam vrag, pa da vidimo kako cete podnijet konstantno pljuvanje.
kazes sam dizajn je prozvakana tema? a sta bi trebali? izmisljat nove oblike o kojima ce djeca na geometriji ucit u skolama? i naravno, treba gurnut 17 baterija unutra, jer ko danas koristi samo jednu, ipak sarafimo potrosace od par kilovata na modove pa moramo punit svakih sat vremena.

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: