Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 05:58. Sada je: 16 lis 2024 05:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Archimedes vape
PostPostano: 13 lis 2016 13:55 

Medo je napisao:
Ne radi se uopce o nekoliko komentara.
Uglavnom bit cu sretan kad se objavi koliko ce mod u konacnici koštat....zašto....pa zato da si ga nebu mogla kupit svaka šuša vec onaj tko želi imat nešto što nema svatko.

:brav:

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 13:31 

Malo sam outsider, al samo bi htio opservaciju napisati kratku: (sad cu dobit hejt)

Steko sam dojam da bi svi htjeli vidjeti samo pozitivne komentare na svoj rad, a svi negativni su odmah okarakterizirani kao jal ili "akcija jadnika koji ništa nije u životu napravio". Ja na to gledam tako da je svaki komenar dobar, bio pozitivan ili negativan. Bilo kakav komentar daje informaciju o tuđem mišljenju. I dobar i loš komentar je jedanko vrijedna informacija. (trollanje ne računam, al nisam ga vidio u temi sad)

Isto tako, ako se nešto reklamira i stavlja na javno mjesto, očito je da će dobiti komentare. Ako su negativni komentari ZLO; JAL i slicno i onda se jos krenu brisati isti, to je onak, oblik diktature. Sva "nepodobna" mišljenja su loša, sva "podobna" su dobra. Ako je riječ samo o reklami, pa lako se zalocka topic dok ne dođu nove slike i informacije.

Da ne budem skroz offtopic... svaka čast na proizvodu, osobno mi nije nešto napet, ali nadam se da će naći kupce na tržištu, hr mozda nije veliko tržište, ali ima u eu sigurno ekipe.

my 2 lipas

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 14:20 

..... a ja ću se obratiti autoru teme.

Prvo čestitam na trudu i nadam se da će vam proizvod biti prepoznat i po kvaliteti i po unikatnosti. Osobno nisam zainteresiran za bilo koji tip kutijastih box modova jer ne stanu ni u sako ni u hlače, a prema dress kodu u firmi torbica mi je neprihvatljiva. S druge strane za vejpanje doma ganjam lule tako da opet niste u mom užem izboru. Prema slikama koliko vidim završna obrada je mrak i jako mi se sviđa izbor boja. Ako ikada budete proizveli nešto "tanje" i zaobljenije ulazite u moj uzi izbor. A pogotovo ako ikad bljesne kakva DNA75 lula ili slično.

Još jednom svaki uspjeh vam želim.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 14:58 

Psychotic je napisao:
Malo sam outsider, al samo bi htio opservaciju napisati kratku: (sad cu dobit hejt)

Steko sam dojam da bi svi htjeli vidjeti samo pozitivne komentare na svoj rad, a svi negativni su odmah okarakterizirani kao jal ili "akcija jadnika koji ništa nije u životu napravio". Ja na to gledam tako da je svaki komenar dobar, bio pozitivan ili negativan. Bilo kakav komentar daje informaciju o tuđem mišljenju. I dobar i loš komentar je jedanko vrijedna informacija. (trollanje ne računam, al nisam ga vidio u temi sad)

Isto tako, ako se nešto reklamira i stavlja na javno mjesto, očito je da će dobiti komentare. Ako su negativni komentari ZLO; JAL i slicno i onda se jos krenu brisati isti, to je onak, oblik diktature. Sva "nepodobna" mišljenja su loša, sva "podobna" su dobra. Ako je riječ samo o reklami, pa lako se zalocka topic dok ne dođu nove slike i informacije.

Da ne budem skroz offtopic... svaka čast na proizvodu, osobno mi nije nešto napet, ali nadam se da će naći kupce na tržištu, hr mozda nije veliko tržište, ali ima u eu sigurno ekipe.

my 2 lipas

:plus:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 14 lis 2016 15:14 
Moderator

Ali upravo se o tome radi.. mi neznamo nista o modu. I nemozemo suditi kad neznamo o cem se radi.
Dizajn nije nigdje predstavljen, neznamo niti jedne materijale osim stabwooda.

Nemozes niti lose komentirat kad to nije to.

Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 15:41 

Cube je napisao:

Prvo čestitam na trudu i nadam se da će vam proizvod biti prepoznat i po kvaliteti i po unikatnosti. Osobno nisam zainteresiran za bilo koji tip kutijastih box modova jer ne stanu ni u sako ni u hlače, a prema dress kodu u firmi torbica mi je neprihvatljiva. S druge strane za vejpanje doma ganjam lule tako da opet niste u mom užem izboru. Prema slikama koliko vidim završna obrada je mrak i jako mi se sviđa izbor boja. Ako ikada budete proizveli nešto "tanje" i zaobljenije ulazite u moj uzi izbor. A pogotovo ako ikad bljesne kakva DNA75 lula ili slično.

kakav ti je to sako? :D

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 16:47 

Baš nam je drago da ste se toliko raspisali jer je to pokazatelj da vam je tema zanimljiva.
Svi vaši postovi kako bili pozitivni ili negativni nama daje snage da budemo još bolji u onome što radimo.
Archimedes je pri kraju, kad bu vrijeme bit ce prezentiran.
Hvala svima na razumijevanju.

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lis 2016 00:30 

Dobro dečki, daj se prvo naučite pisati pa onda izrađujte modove :zu:

(ne ozbiljno, proplakao sam čitajući postove, nije mi dobro bilo)

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lis 2016 10:34 

zvorkapic.os je napisao:
Cube je napisao:

kakav ti je to sako? :D

Mortik su mu đepovi još sašiveni :D
Billetbox je stvoren za sakaće inače.

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lis 2016 13:24 

Dugo sam se opirao da nešto napišem ovdje u ovoj temi ali sad stvarno više ne mogu. Da li je nekim ljudima stvarno toliko dosadno u životu da samo seru i seru ljudima koji se trude da naprave nešto svoje pa kako god to izgledalo i koštalo. Što ništa ne pišete po kineskim i inim temama koje su ovladale ovim nekada odličnim forumom. Malo se moramo zapitati i zašto stari memberi više nisu aktivni ovdje, možda je jedan od razloga i ovakvo ponašanja pojedinaca. Jednostavno je dosta podcjenjivanja i sprdanja ljudi koji se trude nešto napraviti. Meni će ovaj mod za moj budžet biti preskup, pretpostavljam, ali mi to ne daje pravo da se sprdam s ljudima. Svaka roba ima svoga kupca, pošto se sad bavim distribucijom vina, imam butelju koja košta 5000 kuna, meni je to i dalje samo obično vino ali se prodaje i to odlično. Ispričavam se što je post duži ali eto morao sam se uključiti.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: