Psychotic je napisao:
Malo sam outsider, al samo bi htio opservaciju napisati kratku: (sad cu dobit hejt)
Steko sam dojam da bi svi htjeli vidjeti samo pozitivne komentare na svoj rad, a svi negativni su odmah okarakterizirani kao jal ili "akcija jadnika koji ništa nije u životu napravio". Ja na to gledam tako da je svaki komenar dobar, bio pozitivan ili negativan. Bilo kakav komentar daje informaciju o tuđem mišljenju. I dobar i loš komentar je jedanko vrijedna informacija. (trollanje ne računam, al nisam ga vidio u temi sad)
Isto tako, ako se nešto reklamira i stavlja na javno mjesto, očito je da će dobiti komentare. Ako su negativni komentari ZLO; JAL i slicno i onda se jos krenu brisati isti, to je onak, oblik diktature. Sva "nepodobna" mišljenja su loša, sva "podobna" su dobra. Ako je riječ samo o reklami, pa lako se zalocka topic dok ne dođu nove slike i informacije.
Da ne budem skroz offtopic... svaka čast na proizvodu, osobno mi nije nešto napet, ali nadam se da će naći kupce na tržištu, hr mozda nije veliko tržište, ali ima u eu sigurno ekipe.
my 2 lipas