Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 ruj 2024 19:35. Sada je: 14 ruj 2024 19:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Archimedes vape
PostPostano: 12 lis 2016 21:06 

Ja cu samo nadodati da mi nije jasno kako sam do sada izdrzao i nista nisam komentirao :zu:
A kinta,sasha i sl. mozda bolje da pustate ekipu da se kolje, zabavnije je. Ionako je sve zamrlo. Lipo natocis pivu i smijes se budalama :)

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 21:20 

Pošto me boli ona stvar tko će se naći prozvan i uvrijeđen, rekao bih slijedeće: JADNO, stvarno jadno. Sranje po dugima koji pokušavaju bilo što napraviti je izgleda hrvatski nacionalni sport. I tu uvijek prednjače oni koji NIKAD nisu ništa sami pokušali napraviti i plasirati na tržište i usput uvjeravaju sebe i druge da njihovi modovi i atiji od 20$ su savršeni i da je sve ostalo glupo, ružno, bacanje novaca.Toliko jala...baš jadno.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 21:24 

Pa ja nisam jalna, ni zavidna, al me također slika zbunila... iskreno sam očekivala nešto...hmm...unikatnije, drugačije, posebnije... a sad, s ovim objašnjenjem-i dalje očekujem :D

Da li je 'hajend'-u to ne sumnjam, ali da li će mi se svidjeti, to ćemo vidjeti... no, isto tako ne namjeravam hvaliti samo iz razloga jer je hrv proizvod... :)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 21:37 

Dali ste se ikad pitali zašto na Vaperclubu nema prezentiranih moddera koji rade odlicne stvari.....eto upravo zato što citaju ovakva sranja.
Ne zelim nikoga uvredit ali ovaj forum je skupio unatrag 2 godine gomilu membera koja nisu zasluzila da gledaju i da citaju šta se kod nas radi, a hvala bogu rade se dobre stvari, zasluzili ste citat i gledat samo komercijalne uređaje i opremu.
Nazalost je to realnost.
Molim kintu da obriše temu Archimedes, a oni koji oce pratit šta bu se radilo znaju gdje se može vidjet.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 23:01 

Bravo Medo, samo pogledajte koliko je starih članova ostalo na forumu, uglavnom su se povukli, neko iz ovog neko iz onog razloga. Pored razmirica i sve više kineskih i inih postova nema šta pametno pročitati. Čast izuzecima, ne mislim generalizirati.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 23:48 

Ajde ajde, samo vi nastavite stavljat slike. Od svih komentara valjda ce biti i onih koji bi vam mogli sugerirati kako poboljsati proizvod.... Ne dajte se smesti....

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lis 2016 06:48 

Lemi_O2 je napisao:
Pošto me boli ona stvar tko će se naći prozvan i uvrijeđen, rekao bih slijedeće: JADNO, stvarno jadno. Sranje po dugima koji pokušavaju bilo što napraviti je izgleda hrvatski nacionalni sport. I tu uvijek prednjače oni koji NIKAD nisu ništa sami pokušali napraviti i plasirati na tržište i usput uvjeravaju sebe i druge da njihovi modovi i atiji od 20$ su savršeni i da je sve ostalo glupo, ružno, bacanje novaca.Toliko jala...baš jadno.

Eo ja se ovdje osjećam prozvano...
Najskuplju opremu sam platio 300kn. Zašto? Zbog posla.. ako kupim nešt skupo bit će mi to žao nosat po baušteli ili po šumi, mogu si priuštiti hajend mod, plača mi je oko 6oookn, potrošim 1oookn i ostanei 5 za koje mogu kupit Šta oču.. i neki dan sa kupio kayfuna od 5$ jer mi se sviđa

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lis 2016 07:49 

ma ima nas tu koji podrzavamo svaki novi uradak domacih ljudi. svidjao nam se dizajnom ili ne. jbg, meni je lijepo samo crveno i crno :D. Samo vi objavljujte fotke, lijepo za vidit kako mod napreduje. Nece vas valjda dvoje troje koje vas popljuva nagnat da odustanete od ideje prezentiranja na forumu. Puno uspjeha u prodaji

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lis 2016 07:56 

Baš tako! Ima tu sigurno više onih koji navijaju za vas! Idemo dečki! :sanja: A komentara će uvijek biti... svakakvih...

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lis 2016 08:07 

Ne radi se uopce o nekoliko komentara.
Uglavnom bit cu sretan kad se objavi koliko ce mod u konacnici koštat....zašto....pa zato da si ga nebu mogla kupit svaka šuša vec onaj tko želi imat nešto što nema svatko.

Povratak na vrh

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: