Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 07:52. Sada je: 09 lis 2024 07:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: 4 dana parenja
PostPostano: 22 vel 2018 09:57 

Evo da stavim i svoju ispovjest. Parim već 4 dana, možda bi neki rekli da je prerano ali nema veze.
Pušim od svoj 12 godine što hoće reć punih 20 godina. U zadnje vrijeme je bilo cca 3 do 4 kutije dnevno. Crveni lucky strike. Kako sam često u emiratima a supruga je sa Filipina, cigarete su se kupovale u Dubaiu i na filipinima ( Dubai crveni lucky 12kn, Filipini crveni lucky 5 kn ).
Dva frenda pare već neko vrijeme i dosta često im se smijal. Lightsabre i darth vaderov kurac. Međutim prije nekih mjesec dana me počelo nešto kopati pa svako malo na kavu uzel nekome to jedno čudo i navlačil. Svidjel mi se okus i količina i gustoća oblaka. Prije 2 tjedna naručil svoj prvi vape. Pico mega međutim stiglo bez atomizera. U ponedjeljak krenul kupiti amortizer i iz pufkalice izađem sa ikuu i80 i tekućinom. Cijeli taj dan samo paril bez cigarete. U utorak uzel drugi mod, joyteck etc mini i još 4 tekućine. Trenutno imam 3 moda u dolasku, 9 atomizera, 30 aroma i 2 litre baze. Cigarete mi užasno smrde a hrana ima okuse koje dosad nisam osjetil. Također radim nacrte i krećem 3d printati svoj mod, custom squonk.

Povratak na vrh

Naslov: Re: 4 dana parenja
PostPostano: 22 vel 2018 10:43 

Pravi put si odabrao i izbjegao si greske koje pocetnici rade u samom startu. Pocetnici uzmu jednu ecigaretu, najjeftiniju, i kad uzimaju bazuz uzmu dec ili 2 i 2-3 arome. Te 2-3 arome koriste 2 mjeseca i reku to ne valja meni to nije dobro i odustanu jer im najcesce okusi ne valjaju. Pa kako ces i nac svoj dobar okus ako ne isprobas vise stvari? Start ti je odlican. Isprobavaj nove stvari, trazi svoju savrsenu kombinaciju. Kad sve nadjes, e tek onda mozes zapravo rec da si poceo zapravo pariti. I kad najdes savrsenstvo, cigarete ti nece padat na pamet. Za sad... ne trazi savrsenstvo, glavno da ti atomizer radi kako treba i da ne curi. Rezervni mod je uvijek zgodno imat jer primarni mod moze crknut bilo kad. A kombiniranje 2 okusa tijekom dana je super. budi ustrajan, ako ti je sad fino, ti okusi za mjesec i pol ce ti bit jos finiji kad se usta i nos ociste malo. I hrana ce ti postat dosta ukusnija. Kad vidis sve promjene na bolje... Sigurno se neces vise vracat na cigarete

Povratak na vrh

Naslov: Re: 4 dana parenja
PostPostano: 22 vel 2018 11:26 

Cigarete mi tako smrde da to nije normalno. Možda je greška i dosta ljudi to ističe, međutim svi atomizeri su mi DL i bolje mi pašu nego MTL atomizeri i aroma mi je izraženija. Od onih u dolasku imam:

atomizeri:

bushido rdta
pharaoh mini
par sub ohm tankova i dead rabbit

modovi:

smok alien baby
vaporess swag 80w
aspire speeder

Povratak na vrh

[ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.