Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 31 svi 2023 21:50. Sada je: 31 svi 2023 21:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 1 post ] 
Autor Poruka
 Naslov: Oda pljugi
PostPostano: 09 ožu 2016 21:32 

Usprokos kratkom stažu i u pušenju i parenju ostaviti ću svoju priču. Prvu cigaretu zapalio sam davne 2009. godine uz pivu u ruci i vratinu na roštilju. Srednjoškolska glupost u koju smo svi upali (osim uvaženog člana Kinte koji je prve korake proslavio pljugom). Bilo kako bilo, počeo pušiti iz gluposti, ali nikada to nisam vidio kao problem. Usprokos svih potencijalnih zdravstvenih problema, smrada i dima uvjek sam uživao u njima. Svaki pušač sadašnji i bivši zna da nema večeg gušta od sjedenja na sunčanoj terasi, srkanja kave i pušenja cigarete. Nema boljeg lijeka za stres ili priloga cuganju. Prvu e cigaretu kupio sam isključivo zato da mogu pariti tamo gdje ne smijem pušiti, a nisam ni mislio da sam taj dan zapalio zadnju cigaretu. Čak i najtužniji evod komplet je u potpunosti eliminirao želju za pušenjem i ne samo to nego mi je otvorio vrata u jedan cijeli svijet. Kada je otišao prvi grijač počeo sam googlat i naletio na svakakve čudne riječi: mod,dripper,vg,pg,mtl,dl... Tako se rodio hobi. Nisam prestao pušiti zbog zdravstvenih problema, niti sam ikad zapravo pokušavao. Prestao sam isključivo zato što je parenje jednostavno daleko bolji izbor. Ponudilo je ispunjenje ovisnosti uz veće zadovoljstvo, a eliminaciju budučih zdravstvenih poteškoča smatram lijepim bonusom. Smrad dima zamjenio sam mirsom neto pećenih kolaća, smrzavanje na cesti ispred restorana prije i poslije jela zamjenio sam gledanjem kroz prozor i smijanju pušačima, tapkanje nogom u kinu od nervoze i mozganje zašto bi neko napravio film koji traje preko 2 sata?? zamjenio sam uživanju bez stresa. Izvrsna odluka.
Ante Stjepanović 22 god

Povratak na vrh

[ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: