kavasaki je napisao:
kako bi usporedio ga sa utom 2,bolji ili je loši
na kom je bolja aroma
jel na soulu veći protok zraka
Nemogu ga sa Utom 2 usporediti , jer je skroz drugačiji i npr. Ja imam Utu od Coper Vapea i aty je stvarno dobar ali sama protočnost zraka evo tu odma je razlika nebo j zemlja, prije bi ga mogao usporediti sa Heronom v2 Sa Ultem tankom , jer oba imaju taj tank i imao sam Heron 2 , aroma je te kvalitete ali je daleko lakše napraviti Bild . Tolko jednostavno da stvarno samo se zaokrene vata prema dole i zasarafi kapa i to ke to:)) u 4/5 tjedana mi nije procurio ni kapi . Stane6.5ml Tekucine ako se toči odozdola ,ako na kapu onda 5ml. Jedini minus su pre jake gumice:))) ali stvarno na kontroli zraka tako da sam jednu maknuo jer su bile dvije i sad je puno jednostavnije i lakše okretanje. Ali pored kojeg god atya ga stavim vidi se da se
Nije sparalo na materijalu , cijeli je 316SS Osim baze 304 SS i ručno je šmirglana i dovršena što se i vidi. Jako je jednostavan i u 4 poteza se rastavi i sastavi baza i promjeni tuba za zrak od 2mm na 3
mm, r to mi je super i sam rad njegov nema fuckanja nema grgljanja. Sto se tiče tog po meni je broj jedan, sama protočnost pare je savršena neznam drugačiji naziv . Pogotovo sad kad dođu jos tube za MTL 1.5 i dl 4mm+ tu su napravili jako puno .Para je fina i ugodna, i kad vidim ostale orginale koji su do zadnjeg radili sve strojevi vidi se razlika i jos kad dodam da su to naši dečki napravili pa svaka čast za Herona v2 mi nije bilo zao Dat sa ultemom i Ss om-1450"kn a za Soula sam dao 120€ znaci cca950km definitivno da isplati se.Jer koristim uvjek jedan aty jedan mod j beckup isto mod i aty. Znam da cu ga koristiti sigurno bar 1g , a garancija na aty je 2g

)) jedan od rijetkih atya
Koji cu zadržati a nisam nikakav skupljač ilti kolekcionar ničeg

) jednostavno vrhunski Hrv. proizvod koji se moze boriti sa svim atyima u tom cjenovnom rangu sa npr: Huricane 1.3, Heron v2,Rose v3 Itd,
Stvarno kapa dole dečkima na trudu i samom proizvodu.
Vape on:))
I kad