Inače sam pario između 12-18 mg na protanku (5-6w), kako gdje nađem. 6mg sam uzeo sada s AIOm jer sam konto da obzirom na jačinu (25 i kusur w) će mi sve preko toga biti previše (računao i na subohm coil, a i juice je sa 60% PGa). Jučerašnji dan je protekao poprilično papreno jer nisam dugo pario, pa mi je sve bilo čudno, grebalo malo, oplelo po grlu itd.

"Bilo mi je prvi put"
Danas mi je sasvim oke, Kontam da je ovo više m2l uređaj nego što je za direkt u pluća (i na joyetech.com piše da je 0.5 glava (u biti glava za cubis) za pluća, 0.6 za usta (i 1 i 1.5 koje ću svakako probat, ali više u cilju produženja trajanja baterije), a kontam da je razlika između 0.5 i 0.6 u biti u otvoru za zrak na samom grijaču, ova 0.6 ima prilično "tight draw"). Nisam nikad vukao u pluća pa ne znam, ali imam filing da bi poprilično bez beda mogao povuć u pluća i 0.6 glavom, ali s onim običnim drip tipom. Mislim da ovaj spiralni malo usporava cijeli proce udisanja, tj. daje još "tighter draw". Jebote jel imamo mi riječi na Hrvatskom za to koje ne zvuče retardirano?

Meni za m2l super, pare ima, arome ima, a ima i th (a koristim onak najjeftinije tekućine).
Baterija evo nakon 24h nije počela s onim blinkanjem da se prazni.
All in all, lajk.