https://www.google.hr/search?q=iqoos&so ... vT8tZBubtM:
ovo sljedeće je moj subjektivni dojam isprobavanja iqoosa al ću o proizvodu bit maksimalno objektivan kao i o mojom uvjerenjima. recenzija i osvrt u jednom
danas ću još i sutra editirat post kako se čega sjetim pa finalna verzija će bit kad u komentaru napišem da je cijela. nisam vičan pisanju detaljnih recenzija jer to radim iz gušta i još se učim
nit je cigareta nit je elekektrična cigareta. hibrid.
uletim ja u kafić prije tjedan dana. na šank popit na miru čaj i malo se zapričat. 1 popodne. skužim 2 zgodne djevojke....malo osto iznenađen šta one rade tamo. vidim jednu...puši nešto što izgleda kao ego one mini i igo W na prvi pogled, ali ne obraćam pozornost nego sjedam za šank. poznanik dođe i nešto priča neke gluposti. najradije bi ošo do nje i pitat šta to puši nego slušat gluposti od ovog nepametnog čoeka koji mi kvari moj mir i ne mogu u miru prolistat žutu štampu u vidu 24sata. ovaj ode...ja popio ipiće...one još tamo. ajde. idem pitat šta to puši i malo se "zapričat"
kad ono...vidim da su prezenterice. nisu moj tip. nisu crnokose, nemaju brkove i vjerovatno nemaju dlakave noge i dlakave pazuhe i ne vire im dlake iz nozdrva
al ajde, neidem doma ak mogu se malo i zajebavat
kako sam se dan ranije zapričao s poznanikom koji govori da je pušio jako puno marlbora i sad da je njemu ovo čudo dovoljno....a nije mi htio dat da probam...sjednem ja i pitam a one sve sretne da pokažu ovo čudo od tehnologije. i tako ona mene uvjerava da je to genijalna naprava za prestat pušit. a ja pušim tek 14 dana i to lucky crveni bez aditiva tako da mogu brzo opet prestat. zna se zašto bez aditiva. nikotin nije štetan niti stvara ovisnost kao aditivi. i tako...ona mene uvjerava da je to pušenje duhana alternativa cigatetama. a ne znam dal je, ali zvuči primamljivo. ja izvučem mod i atty ako će probat, da neće. djevojka je baš uvjerena da taj proizvod meni može pomoć. U par nabrata ocu zapalit al kao pribaj jos ovo. ja ne pušim iz potrebe nego iz gušta. sad kombiniram elektroniku, iqoos i duhan za lule, te lucky. e sad. uređaj rtadi baš onako kako je ona rekla. umetne se duhan, on ima jednu pločicu koja se zagrijava na 300 stupnjeva i duhan isparava. baterija je slaba i služi svrsi da ispušiš ti jednu cigareticu i onda se ona pogasi te se uređaj vrati u etui koji je powerbank i treba mu 4 minute da se napuni. taj powerbank je dovoljnog kapaciteta za popušit kutiju tog duhana i onda mora na punjenje koje traje sat i pol cca. u setu se dobije USB to microUSB kabel, i zidni punjač ja mislim od 1A nisam gledo a možda je i 2A. najjače cigarete su 0.5mg nikotina i navodno je to dovoljno. kao napredni korisnik ecigareta, kažem otvoreno da to za mene nije jer ja imam svoj sport, setup koji radi kako treba i nemam namjeru prelazit na to. pitao sam puno pitanja jer me zanimalo i tako...popio kavu, nazayebavo se snjom i uzeo na probu uređaj. mislio sam popušit tu jednu kutiju i vratit za 2 dana jer je uređaj sigurno sranje i koji će mi to K. ja sam došo tamo samo da pokupim njen broj
kako vidim...prsten di netreba
ajde ništa, izvukao uređaj za testiranje.
e sad. duhani.
3 duhana, 1 je burley orinetal, isti okus ko inawera burley. meni smrdi
2. duhan je aromatičniji, meni ima isti okus kao nargila koju sam probao u njemačkoj. oni to zovu Shisha. pogođen okus. meni smrdi ali većini će se sviđat.
3. okus je mentol, na prvu isti ko ronhill mentol. i to sam uzo jer volim mentol. ali isto smrdi
prema njenim riječima, taj smrad se za 3-5 dana izgubi. taj efekt je u našoj zajednici poznat kao Vaper's tongue, ja ga primjentim već drugi dan jer tekućina nije fina kao što je bila prvi dan. dakle...nakon 5 dana korištenja imate fine aromatizirane duhane.
sad to dimim iz gušta, i kad nemam potrebu nego samo iz gušta. sve radi pic pic. jednostavno čišćenje, 1 godina garancije. može se uzet za 700 i neku kunu a može se dobit za 320 uz registraciju na njihovoj stranici.
mislim da će uređaj bit hit, ipak je Phillip Morris napravio proizvod, skurili su dosta love u to...pretjerano puno, ali +ja vidim da je sve pogođeno. to je za ljude koji ne vjeruju u električne cigarete i koji misle da e-cigarete su štetnije od cigareta jer nije znanstveno dokazano da su zdrave. a za cigarete je dokazano koliko nisu. paradox. mogu nastavit pušit duhan i guštat uz kavu a "navodno" bez katrana. dal je bez katrana u to ne ulazim. nisam stručnjak ali ako ljudi u to vjeruju, ona je bolje da su na ovom čudu nego na duhanima. tko želi prestat prestat će, samo mu treba nešto.
ja mislim da je ovo odličan put ka skidanju masa s cigareta, i tu će dobro zaradit.
ja ću vratit uređaj, čist kako je i došao...i lijepo se zahvalit na njenom trudu. ako bude ponekad htjela popit kavu...kao prijatelji...još bolje. meni super. osoba koja zaista dobro prezentira taj proizvod i nije joj cilj osobni probitak nego da čim više ljudi skine s cigara i uvjerena je da može. još ima i dobar smisao za humor. i domaća ženska. e s takvom osobom se ja želim družit. tako to i vaperi rade, samo agresivnije. probaj ovo probaj ono. ništa, utočit ću u atty Spirit od the woods za sljedeći put...možda se odluči probat
nije bila previše oduševljena da napišem recenziju, kužim, može svašta ispast, ali naknadno je javila da mogu...što se nje tiče pa se nadam da će pročitat. ja kad oću nekog novog frenda ili frendicu ja se potrudim pokazat koliki komad budale sam
i da se zna da će se zabavit na svakoj kavi ahahahaahahahaha
ovaj tekst je napisan s vrlo malo pravopisnih grešaka...nadao sam se da će ih bit više ali nisam uspijo koristis sve riječi kojer inače koristim tipa sumljam, bakterije, kompjukter...samo pisanje države malim slovom i ne pisanje velikog slova na početku rečenice. Sorry Brnistra i Feko
ipak sam ja ozbiljan čoek
sutra ću u rijeku idem kupit lulu i guštat u duhanu za lulu a ecigarete ću koristit zbog nikotina. i isto zbog gušta. paket je doma, moram zamješat Schrodinger, Spirit, Panda tears moram prvi put probat, Kaktus...svašta nešto fino...i Brr. idemo nazad guštat, ali sad ću ne samo ekskluzivno ecigarete nego i lulu za gušt.