dobio testere, popio kavu s kuharom, malo popricali, priznao je da je kafyun4 odlican atomizer ustvari i tako to

anhuz, isprobao 3 tekucine do sada
brahmin milk - dobro balansirana tekucina, podjeca na kolac od sira sa ribanom korom narandje unutra, malo kiselkasta, anyhuz, fino lagano, nisam se jos odlucio da li bi mi mogla biti all day vape, to moram isprobati jos u erlkoeniginu
creme caramel - ne pase mi, nisam inace ljubitelj karamele, tj tekucina koje ju sadrze, narucio cisto da isprobam cijelu ponudu
healing potion - jagoda na udisaju, limun na izdisaju, limun se kuzi da je okus umjetan ali lagano, podsjeca me taj limun na nesto, ali nikako da se sjetim na sto tocno. Fino balansirano, za moj ukus mozda mrvica previse limuna, ali mi se svidja tekucina, ne za all day, ali za navecer uz komp da. Nije mi za all day ponajvise jer me tjera da pijem uz nju zbog limuna, kome to ne smeta onda je all day vape bez beda
sutra isprobavam sljedece dvije.
Napomena: sve isprobavam na le magister dripperu sa TI zicom (24GA, 4 wrapa, 0,12 ohma), TC 220 C, 30W na dna200