Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2023 12:55. Sada je: 03 pro 2023 12:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 187 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari
PostPostano: 17 ruj 2015 07:17 
Moderator

fek0 je napisao:

Ovo sa Healingom...izgleda da je to prilično zeznuta tekućina, kao i Chiquita...nekima čak i smrdi...ali to već ulazi u domenu subjektivnog doživljaja. Činjenica je da mix tekućini treba malo vremena da "uđe" u setup...da se malo zaprlja grijač...tek onda počne davati ono što bi trebalo.

Chiquita, kao takva, je tu čini mi se najgora po tom pitanju...djeluje prilično slabo i nedorečeno na friško napravljenom setupu ili promjenjenoj vati...ali kada se malo sve zaprlja i popari barem pola tanka, onda se počne osjećati kako treba. Meni se pokazalo najboljim utočiti tekućinu na friški setup navečer, i sutra ujutro pariti.

:plus:

Ovo je uobičajeno za večinu tekućina, ne samo za fekine

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2015 08:22 
Veliki Cezar splitske podružnice

Čičimo na kiti.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2015 10:17 

Probao french cider i mozda najbolja tekucina koju sam dosad probao

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2015 13:12 
Moderator

Ne skrećite sa teme

:exc: :exc: :exc: :exc:

Povratak na vrh

PostPostano: 25 ruj 2015 11:09 

..ajd da čoveku umirimo njegovu taštinu...

kupljeno od dotičnog kuhara, remixera, DJ Fek0-a pa kušasmo i poslušasmo...

Kak je i napisano u oskudnom i nemaštovitom dizajnu menija DJ Fek0-e, opis samih tekućina tj. njegovih remixeva u potpunosti opravdava doživljaj parenja.

Probane sljedeće tekućine:

French Cider - blagi duhan obogaćen sočnom, kiselom jabukom

to je to....sad jel ima ovoga, onoga...nije bitno, jako, jako fina tekućina za parenje. Prolazi za ADV

Mana Potion - karamela i vanilija sa blagim dodirom ruma

...doista je tako, ugodna za parenje, možda malo preteška za ADV, idealno mi sjeda uz kavu npr.

Healing Potion -osvježavajuća krema od jagode i limuna

...također je sve već navedeno i moram priznati da sam baš bio skeptičan glede ovoga mixa (pošto preferiram duhanske arome , a single voćne arome su mi zanimljive 15 minuta)...totalno sam se iznenadio kao i moji senzori...jako dobra aroma, pa čak i za ADV, ali mi je još draža nakon kaj presiječem neku dobru duhansku...

Također su probane Old Captian i Cohiba....ajmo reć standard, VZ klasika, fino promučkane, koje moram imati u bar jednom attyu..

i kaj reć, svakako ću neke i dalje s guštom pariti i DJ Fek0 jedan veliki :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2015 15:19 

Moram bacit svoje dojmove na fekine tekućine. Sad već imam dosta pariteljskog staža da sam se naučio osjetiti mix i da ga mogu i opisati.

Naručio uzorke VG70/PG30 9mg i pario ih na Kayfun mini 1,0-1,5 Ohm, Taifun GT 1,6- 2,2 Ohm i Spheroid V3 1,8 Ohm, probano na špagi (koju preferiram inače), KGD pamuku i sferinom oriđiđi filleru. Snaga- uglavnom se vrtim 9,5- 14W (postoje i odstupanja, malo gore- dolje, itd.).

Prvo sam probao one dvije koje su me najviše zanimale;

Chiquita- fina kremasta bananica. Krema zaista vuče na okus sladoleda a banana je drugačija od do sada probanih banana. Klizi kroz grlo. Definitvni adv i usudio bi se reći da je meni ovo najbolji od svih probanih fekinih mixeva.

Healing potion- jednom rječju- super! Lagana kremica od limuna, baš okus limuna kakav sam tražio, ne kiseli i reski limun nego slatkasta krema začinjena jagodom. Tko je ikada jeo Lemon Curd (varijanta pekmeza od limuna) taj zna o čemu pišem. Adv.

Zatim

French cider- duhanska jabuka- lagani voćno- duhanski mix, makar ja duhan osjetim samo u tragovima, više osjetim jabuku (but it's just me). Dao mu je baš dobro ime- jabučni cider. Adv.

Mana potion- zasad još nisam probao vaniliju koja mi je bila loša, u smislu da bi mi bila neparljiva. Dosad probano; VZ French vanilla, TPA vanilla custard, Avoria Bragger. Za ovaj zadnji bi se usudio reći da mi je najbolji od navedenih ali Mana potion mi je još za stepenicu iznad. Osjete se i vanilija i karamela i rum. Adv.

Jet addict- nisam fan, al reko ajd da probam. Od takvih tekućina zasad probao samo Mystic juice green fairy i nije me se baš dojmila. Također, sve tekućine koje sam probao a da su sadržavale mentol su mi bile prejake u smislu da su mi otčepile sinuse i još pola dana poslije nisam ništa osjetio od mentola u nosu, tj. nažalost je mentol bio u prvom planu a ne u pozadini kako bi trebalo biti. Jet addict me tu ugodno iznenadio- jako dobro izbalansirani anis i mentol koji nije jaki, neparljivi mentol nego ga ima baš toliko koliko ga treba biti da ostavi ugodan aftertaste u ustima i nosu. Citruse nažalost ne osjetim puno (but it's just me). Nije mi adv ali je definitivno odličan mix za popariti koji tank i „prerezati“ duhanske i ostale voćne tekućine koje inače parim. Onak, za guštanje.

I za kraj

Brahmin milk- od svih uzoraka za sada najmanje parena tekućina. Jednostavno nije došla na red uz gore opisane (usudio bi se reći gurmanske) delicije i popario sam samo jedan tank. Sve arome u mixu se fino osjete, jedino što mi za sada nije odgovaralo je aroma sira- ali ne zato što eventualno ne valja nego jer smo si mr. Cheese i ja na „vi“ u stvarnom životu. Inače jako interesantan mix na koji ću svakako još obratiti pažnju.

Općenito mi se u svim tekućinama sviđa što nisu zatrovane velikim postotkom arome i vrlo su dobro izbalansirani mixevi u kojima niti jedna komponenta ne prevladava a osjete se sve.

Sve u svemu kad se podvuče crta, moja topla preporuka za tekućine iz Eternije.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2015 16:49 
Moderator

Hvala svima na njihovim dojmovima...zao mi je samo sto ne mogu brze isporucivati tekucine, imam nekih obiteljskih stvari koje zahtjevaju moju potpunu paznju i oduzimaju mi vecinu vremena, tako da se ovim putem svima ispricavam zbog duzeg cekanja nego sto je uobicajeno.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lis 2015 16:19 

sneak preview dedine kreme
:plus: Jaaaaako fina tekućina

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2015 19:14 

Daj malo detalja. Neki custard?

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lis 2015 20:43 
Moderator

Grampa's Cream : Dođeš do bakinog stola...taman su izašli iz rerne...mazneš onako mali, komad tamnog biskvita presvučenog čokoladom koja se topi pod prstima iz tepsije...zavučeš se ispod stola i mrkneš to sve u usta, a krema sa kikirikijem ti toliko ispuni usnu šupljinu da odmah moraš sve progutati da se ne ugušiš. Slasno poližeš prste obložene čokoladom.

Christmas Booze : To je ono što se pije nakon natjecanja u pljuvanju u dalj...uz obavezne uzvike YAAAR! i AAAARRR! uživaš u okusima baterijske kiseline, klinčića, E220 i cimeta...naravno, pomješanih sa rumom i malo naranče i limuna....skorbut je zajebana stvar :D
A može se i piti vruće po zimi :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

[ 187 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: