Mišićavi momak plave kose i čudne frizure otvori vrata uz lagano škripanje šarki koje nisu dugo podmazivane.
-Dobar dan...mogu li ja?- -Uđite...uđite...Adam, jel'?-
Lagano uvrijeđen tim pitanjem i nepoznavanjem imena princa od strane ovog škrabala, momak važno kimne glavom i sjedne
na ponuđenu mu stolicu.
-Dakle, prinče Adame, hvala vam što ste pristali na ovaj intervju...znam da vam je raspored sigurno pretrpan-
-Pa i nije sad baš...ovaj...da, odvoji sam nešto vremena...nema problema-
Momak je imao čudnu frizuru...kao da mu je netko stavio lonac na glavu i obrezao kosu skroz oko glave...usto je na sebe
stavio usku majicu vrlo širokog izreza zanimljive...roza boje. Hm. Zašto, zaboga, u ovoj zemlji svi nose jako usku
odjeću, upitao se fek0...ok...nije vidio nijednu osobu, žensku ili mušku, koja nije imala mišićavo tijelo, pa valjda
tako to ističu...ali ipak...čudno.
Uzeo je listove na kojima je imao zapisana pitanja i gledao od kuda da počne...te zaključio da bi bilo možda
najbolje početi od pitanja broj jedan.
-Recite, prinče, vaša oprema...zadovoljni ste sa njom?-
-Kako molim?-
-Oprema. Mod i atomizer?-
-Aha...ha...da...pa...znate, jesam. AIO je sasvim u redu...mali mi je, lijepo mi stane u ruku i mogu stealth vejpati
dok stari drži govore...aroma je isto čist ok-
-Da...paše vam-
-Joj...baš vam hvala- lice mladića se ozari srećom te izrazom koji je odavao potpuno neshvaćanje sarkazma.
-Koju tekućinu najčešće parite?- upita fek0, iako je po mirisu bombona u zraku već znao o čemu je riječ...znao je tu
tekućinu.
-Uglavnom Healing potion...baš mi leži. Onako...znate...ja sam vam nježan i volim tak jagodicu...pa malo kremice...
malo limunčića...joj...to mi je tak fino!- usklikne mladić otpuhnuvši ljupki oblačić pare iz ustiju oko kojih dlaka
nije bilo.
Fek0 se pokaša sjetiti da li je uopće vidio ikoga osim Man-at-Armsa da ima bilo kakve dlake na tijelu...
kamoli na licu. Čudan narod ti Eternijci.
-Mda...što možete reći o toj tekućini? Znate...čitatelji žele što više detalja...ipak ta tekućina dolazi sa drugog planeta-
Mladić zaškilji lijevim okom prema stropu a drugim pogleda u svog preizraslog mačka Straška koji se prestao tresti
od straha te je spavao snom pravednika sklupčan u kutu sobe. Zauzimajući pola sobe.
-A čujte...na udah mi tak fino baca na jagodu i kremu da vam je to za ne povjerovati...baš mi onako ispuni usta..-
Fekin kut usana se neprimjetno pomakne prema gore, ali odluči ne prokomentirati to što je mladić upravo rekao.
-...i onda...onda...kada izdahnem...taj limun koji mi zagolica nosnice, divno!-
-Da...ovaj...iscrpan opis prinče, vaš smisao za dočaravanje doživljaja tekućine u ustima me naprosto oduševljava!-
-Znam. Svi mi to kažu...osim Tile...ona me uvijek neki kurac zaje....ovaj...ona me uvijek nešto zeza- zacrveni se momak,
na čijem se licu mogla iščitati očigledna naklonost prema mladoj dami nesumnjivo sportski građenog tijela, kao uostalom
i kod ostalih stanovnika ove čudne planete.
-Čujte...- lagano lupkajući nogom po parketu napravljenom od nepoznate vrste....drveta? -treba bih lagano poći, moram se ići
igra...naći sa Tilom, imamo dogovorenu borbu...vježba znate-
-Nema problema prinče...biti će ovo sasvim dovoljno, malo ću ja dodati tu ti tamo nešto još da ispadne duže. Hvala vam
što ste došli i pristali na intervju-
-Do viđenja- kaže momak te se digne sa stolice krenuvši prema vratima. Fek0 nije moga a da ne zamijeti mladićevu mišićavu
stražnjicu i pomalo ženskast prinčev hod.
-Do viđenja i molim vas ako naletite na He-Mana, podsjetite ga na sutrašnji dogovor koji imam sa njime!-
-Erm...hoću, nema problema. Papa!- odmahne rukom momak te zatvori vrata za sobom uz laganu škripu.