Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE
 Post Postano: 15 srp 2014 21:20 

Veljo na koliko ti je odnos VG/PG....sve mi izgleda da bi PG trebao pokušat smanjit, ako ne i izbacit polako.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 srp 2014 21:29 

Mislim da je cisti pg, ne pise vg nigdje, propylene glycol fu, glycerol fu, destiled water, nicotine 2.4%, flavours, tako pise na svim fa tekucinama koje sam koristio
Imao sam problem s grlom kad sam poceo pariti ali tad je bio los ati i pravio vrucu paru, cim sam zbavio protank prestalo je i sad pocelo kad sam poceo pariti na vatu ali sad mi je sve izgorilo i jezik i nepce i grlo a nos me boli i kad disem

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 srp 2014 21:31 

predji na cisti vg,ja sam imo problema isto sa pgom sad sam na bazi od valtera cisti vg i super sve :-)

Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 srp 2014 21:33 

Ako ne piše vjerovatno je 55% PG + 35% VG + 10% voda.
Ima i varijanta 50%-50% čini mi se.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 srp 2014 21:33 

Uffffff...... :zu: brzo u nabavku VG a za probat nešto, odma ćeš znaz na čemu si. Nabavi neki likvid s većim udjelom ili samo sa VG. Pa probaj, bar ćeš eliminirat ono osnovno. Ako je to to, onda ovo šta ti je ostalo uvijek moš razridit odnosno dodat VG a da te ne ubija sami PG, on je inače malo ubitačan i "peckav" ako tako mogu reć.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 srp 2014 21:47 

Muci me sto nisam imao probleme dok nisam poceo motati grijace, puno mi je i curilo s pocetka pa sam se znao nasrkati zive tekucine, smotao sam sad 8 namotaja i gurnuo grijac u dno glave ali ne mogu pariti vise cak me i pluca zezaju, moracu stati s parenjem dok se ne oporavim, imao ssm zadnjih godina problema s pucanjem krvnih sudova u plucima pa kontam da ih ne bih opet naceo
A jbg, bas mi je dobro islo i sad ovo da me zezne :(

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 srp 2014 15:54 
Moderator

Nekakva čudna nuspojava mi se javlja u zadnje vrijeme. Što mi se dešava , više slažem setupe ... mućkam tekućine ... čistim modove ... pišem po forumu nego što uopće parim.
Svakih sat dva uzmem mod povučem par puta i to je to eventualno kad pijem kavu držim ga duže u rukama....
:con:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 srp 2014 16:19 

spavle je napisao:
Nekakva čudna nuspojava mi se javlja u zadnje vrijeme. Što mi se dešava , više slažem setupe ... mućkam tekućine ... čistim modove ... pišem po forumu nego što uopće parim.
Svakih sat dva uzmem mod povučem par puta i to je to eventualno kad pijem kavu držim ga duže u rukama....

desilo se tako da mi je jednom spinnerica izdurala 5 dana prije nego se ispraznila. a tank na evodu sam u tih 5 dana tankala jednom.. :con:
to je valjda ta faza kad vise ne parimo zbog potrebe i ovisnosti, vec zbog toga sto nam je fino. pogotovo ja, meni su sve tekucine ili 0 ili 6 mg nikotina (mistic juice nema 0, mada mislim da pitam Mateja bi li mi mogao naruciti 0).

mene je isokiralo kad sam skuzila da sam zadnju narudzu tekucina imala 12.5. :con: jest da je to bilo 100 + 30 + 2x10 ml, al svejedno. i jos pola tih tekucina imam :con:

sad kako sam na godisnjem ide brze, jer imam vremena cuclat pomalo cijeli dan.

a apropo nuspojava. meni se jedino glavobolja dogadjala. to mi se i sad zna desiti ako uzmem tekucinu s vecim udjelom nikotina a parim puno. ja nisam puno pusila, manje od kutije (izmedju 7 i 12 cigareta dnevno) motanog duhana, pa sam odmah pocela pariti s 18 i manje mg nikotina, i uopce mi nisu pasale duhanske tekucine, vec 3. dan parenja sam bila na mentolu, vaniliji i vocu.

eh, i nisam kasljala nit iskasljavala, ali mi je u pocetku parenja, nekih mj dana, malo vise mozda, u grlu bio onaj osjecaj kao da nesto zapne, morala sam se obavezno nakasljati malo prije nego bih nesto rekla :D

i kile bas nekak neceju dole :shake: mamuim. al dobro, to nije nuspojava parenja kao takvog, nego papanja svega finog zbog povratka mirisa i okusa :)

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 srp 2014 17:29 
Administrator

spavle je napisao:

Meni je tako svake godine na godisnjem jer se ne sekiram pa mi ne treba toliko nikotina. Mislim da bi tank na ithaci izdrzao dva dana bez problema.
Liquida trosim manje ali tekucine vise :pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 srp 2014 19:15 

Kinta je napisao:
spavle je napisao:

Meni je tako svake godine na godisnjem jer se ne sekiram pa mi ne treba toliko nikotina. Mislim da bi tank na ithaci izdrzao dva dana bez problema.
Liquida trosim manje ali tekucine vise :pivo:

blago vam se, ja od zivcanosti sve vise i vise parim. doduse da parim 30+mg kao kinta vjerojatno nebi trosio 2 tanka (na kayfunu) dnevno ali.......

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sljedeća

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club