|
.
Sada je: 01 svi 2026 13:21. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 13:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 12 vel 2014 12:15 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Vg ima sigurno utjecaj da masti kožu pa odatle i prištići. bar mi je tako žena rekla 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 vel 2014 18:36 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Evo ja parim neko vrijeme, pocel sam jos prosle godine ali sam stao nii sam neznam zasto i sad od nedavno opet pocel. Pario sam u kombinaciji do 3 smrdulje dnevno i para. Danas sam se odlucio na, za mene veliki korak i samo parim inace zapalim jednu ujutro uz kavu, poslje gableca i navecer. Danas nisam. I super mi je. Parim malo vise i to je to. Mogu pariti na poslu kad god hocu tak da me ne lovi kriza ni nis. Nadam se da je to moje posljednje zbogom smrdulji. Viva la para
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 vel 2014 18:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Zanimljivo je kako dok smo pušili nismo razmišljali kako i zašto nam koža postaje siva, kad smo iskašlavali pola pluća nakon burne noći i par kutija zaredom popušenih smdulja. Nismo mislili da nam bubuljice, akne, prištevi i čirevi izlaze možda od 1000 raznih otrovnih spojeva u cigareti. Nismo mislili o tome koliko ustvari sve naše stvari zaudaraju na dim cigarete, i kako nam auto iznutra i zidovi soba polako žute, a da ne spominjem prste i brkove onih koji ih nose. A danas, danas se mučimo oko samo 2 tekućine, VG i PG i jesmo li alergični na njih i grebu li nam grlo. Zanimljivo, ipak je to valjda napredak.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 vel 2014 19:03 |
|
|
 Max
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 vel 2014 19:10 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Pa ko god pusi mislim da rijetko ak i uopce razmislja o stetnosti cigarete i svemu kaj cigareta nosi sa sobom. Nisam ni ja bas. Evo ja sam u subotu nakon jedno 6 mjeseci opet zaigrao tenis, opalio 3 seta (izgubil sam jbg) i nisam NITI JEDNOM lovio zrak i kasljao. Inace je to znalo bit strasno. A jos sam bio u kombinaciji cigareta i vamo. Sad bum videl nakon 10 dana kad opet zaigram kak bude, uopce bez cigarete samo para.
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 vel 2014 22:11 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Max_ZG je napisao: Zanimljivo je kako dok smo pušili nismo razmišljali kako i zašto nam koža postaje siva, kad smo iskašlavali pola pluća nakon burne noći i par kutija zaredom popušenih smdulja. Nismo mislili da nam bubuljice, akne, prištevi i čirevi izlaze možda od 1000 raznih otrovnih spojeva u cigareti. Nismo mislili o tome koliko ustvari sve naše stvari zaudaraju na dim cigarete, i kako nam auto iznutra i zidovi soba polako žute, a da ne spominjem prste i brkove onih koji ih nose. A danas, danas se mučimo oko samo 2 tekućine, VG i PG i jesmo li alergični na njih i grebu li nam grlo. Zanimljivo, ipak je to valjda napredak. Nevjerojatno kolko se to sve ne primjecuje dok se pusi
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 vel 2014 23:50 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
tako je! treba ignorirat, negirat i skrivat sve negativno u vezi parenja, opreme, tekucina....... that's the spirit! zivio govornik 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
foster12345
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 14 vel 2014 01:01 |
|
|
Max_ZG je napisao: Zanimljivo je kako dok smo pušili nismo razmišljali kako i zašto nam koža postaje siva, kad smo iskašlavali pola pluća nakon burne noći i par kutija zaredom popušenih smdulja. Nismo mislili da nam bubuljice, akne, prištevi i čirevi izlaze možda od 1000 raznih otrovnih spojeva u cigareti. Nismo mislili o tome koliko ustvari sve naše stvari zaudaraju na dim cigarete, i kako nam auto iznutra i zidovi soba polako žute, a da ne spominjem prste i brkove onih koji ih nose. A danas, danas se mučimo oko samo 2 tekućine, VG i PG i jesmo li alergični na njih i grebu li nam grlo. Zanimljivo, ipak je to valjda napredak. svaka čast! u pravu si 100 %. sad odjednom nakon svih blagodati i pravog uživanja, zaboravljamo koliko nam je duplo više mučno bilo nakon pijančevanja uz smrdušu. To sam primjerice prvo primijetio, a tek žuti prsti nakon nesvjesno ispušenih dvije kutije tu večer, a majca zasmrdi cijeli veš za pranje a jakna cijeli ormar s jaknama (ok to se i sad desi jer jednostavno boravimo po krčmama , ali manje). još jedna stvar, planinarim prije sam se hvatao za svako drugo drvo, sad letim ko divokoza...
_________________ Kad se već toliko parimo sa e-cigaretom, jednog dana će nam uspjet križanje i potomci će e-tekućinu ulijevati u poseban zub spremnik...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 14 vel 2014 01:51 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
trollate korisnu temu. ako vam smeta kaj nekog zanima dali parenje ponekad ima los utjecaj na organizam nemojte otvarat ovu temu i problem rijesen.
vidim da su neki parioci tvrdoglaviji u obrani i velicanju svoje ovisnosti od nekih okorjelih pusaca duhanskih nusproizvoda!
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
foster12345
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 14 vel 2014 13:08 |
|
|
flux je napisao: trollate korisnu temu. ako vam smeta kaj nekog zanima dali parenje ponekad ima los utjecaj na organizam nemojte otvarat ovu temu i problem rijesen.
vidim da su neki parioci tvrdoglaviji u obrani i velicanju svoje ovisnosti od nekih okorjelih pusaca duhanskih nusproizvoda! ok ima i nekih nuspojava, ali na svu sreću se daju regulirati sa drugim okusima, mješavinom pg i vg ili posebno, cigareta je cigareta il ju smrdiš il ne smrdiš :-). i jedan dobar svijet; ne pariti u ležećom položaju jer redovito izaziva žgaravicu i čudne zvukove u želucu...
_________________ Kad se već toliko parimo sa e-cigaretom, jednog dana će nam uspjet križanje i potomci će e-tekućinu ulijevati u poseban zub spremnik...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 13:21. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 13:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |