| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 20 stu 2014 23:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
nissser je napisao: E da,i ovisnost o nikotinu je oslabila. Ovisnost o nikotinu je izuzetno slaba, a isto tako ovisnost o duhanu. Jaka ovisnost postoji samo kod cigarete jer se u nju stavljaju spojevi amonijaka koji pojacavaju ovisnost.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 21 stu 2014 13:27 |
|
|
|
Na to sam i referirao. Možda sam se krivo izrazio,pa je došlo do zabune. Primjetio sam da ne postoji više ona luda potreba za zapalit svako malo. Prije bih zapalio po čistoj automatici,nešto te vuče i jednostavno moraš zapalit. Sad toga nema. Znaju proći sati bez da povučem paru. Pogotovo sad kad više ne kombiniram struju/smrdulje nego sam na čistoj struji.
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 22 stu 2014 01:51 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
nekih malo jace od mj dana, otkako sam pocela sama muckat tekucine, parila sam samo 0 mg.. i sad ja neki dan narucim vocni mystic juice, bila mi jedna od omiljenih, 6 mg nikotina.. glava me boli dok parim  jel moguce da mi i toliko mala kolicina nikotina smeta? 
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 22 stu 2014 09:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
La_LuNa je napisao: nekih malo jace od mj dana, otkako sam pocela sama muckat tekucine, parila sam samo 0 mg.. i sad ja neki dan narucim vocni mystic juice, bila mi jedna od omiljenih, 6 mg nikotina.. glava me boli dok parim  jel moguce da mi i toliko mala kolicina nikotina smeta? Moguce je zasto ne. Moja sestra kad stavi na jezik i mrvicu alkoholnog pica sva poflekavi, makar je cijeli zivot cugala neku normalnu ili ispod prosjecnu kolicinu. Ali mozda te nesto drugo zeza. Zamijesaj malu kolicinu baze sa 6 mg nikotinom. Neka u jednoj bocici bude PG a u drugoj VG sve 6 mg. Pa probaj prvo jedno pariti pa drugo, ali za pocetak bez arome. Sistemom eliminacije ces lako otkriti sto te zeza. Mozda nema veze, ali recimo da imas niski tlak. Nikotin ce jos sniziti taj niski tlak i eto glavobolje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mario_tm
|
Naslov: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 11 pro 2014 10:04 |
|
Pridružen: 18 stu 2014 09:29 Postovi: 26 Lokacija: Lošinj, Velika Gorica
|
|
Eto, kod mene jedna velika promjena, niti jedna migrena otkad parim. Inače bi imao barem jednom tjedno gadni napadaj koji bi odmah u startu presjekao neofenom. Kuckam spinnerom o drvo
_________________  KFL+v2 on nemesis Aerotank mini on spinner v2 Lula u razmatranju
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 11 pro 2014 18:11 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
 lijepo za ćuti! 
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Postano: 12 pro 2014 09:42 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Južina već 2 mjeseca a tebe ne boli glava... lucky guy...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
vedamix
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 27 tra 2015 12:21 |
|
|
|
Nadutost trbuha? jeli netko imao taj simptom? Dvije osobe koje pare mjesecima i ja imamo taj osjecaj nadutosti. jeli to od parenja, ima li netko iskustvo ili saznanje? Parim 4 mjeseca, nikad prije nisam imao to sranje.
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 27 tra 2015 13:57 |
|
|
To je od posjeta frižideru i previše 
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 27 tra 2015 17:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vedamix je napisao: Nadutost trbuha? jeli netko imao taj simptom? Dvije osobe koje pare mjesecima i ja imamo taj osjecaj nadutosti. jeli to od parenja, ima li netko iskustvo ili saznanje? Parim 4 mjeseca, nikad prije nisam imao to sranje. Pa ono ne bas, ali PG je blagi laksativ pa moze lagano ici u tom smjeru.
|
|
 |
|
 |