|
.
Sada je: 01 svi 2026 16:23. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 16:23. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 06 stu 2014 20:05 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
I pretpostavljam kako nikada, ni u kojem slučaju nećeš prematati sam grijače, a još manje modati i brusiti opremu, a niti u ludilu sam miješati arome. Da.
Mnogi su na ovom forumu bili takvi.
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 06 stu 2014 20:34 |
|
|
|
I pretpostavljam kako nikada, ni u kojem slučaju nećeš prematati sam grijače, a još manje modati i brusiti opremu, a niti u ludilu sam miješati arome. Da.<br /><br />Mnogi su na ovom forumu bili takvi.<br/>
Istina totalna :-)
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 07 stu 2014 19:17 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
Eo da i ja podjelim svoja iskustva oko e-cigare i stvari uz zdravlje.. uz e-cigaru zapalim neki 5 cigara dnevno Koristim ju neki 10-ak dana, tekučina Winston 18 mg nikotina, neka divlja marka, nije kod mene pa nemogu napisat. I na ništa nisam alergičan PG/VG omjer mi ne smeta ništa Plusevi: ujutro manje kašljem -zraka mogu više uvuč i puhnit jače - mogu vuč 40 dimova za redom (otprilike ko prava cigara) i nastavit radit bez da se zadišem naglo u startu - pepeljara sa opušcima mi lagano smrdi već - ujutro soba ne smrdi onako čudno
Minusi -kad je prazniji spremnik peckanje u grlu dok se grijač opet ne nakvasi - žeđ je veća nego nakon obične cigare
to je to za sad, prolazi me lagano želja za pravim cigarama, pogotovo uz dobru tekučinu sad nez di ide ono što me u birtiji gledaju ko da sam došo iz 2076. god ili još gore, ko da sam peder
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Mateo32
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 12 stu 2014 14:01 |
|
|
|
Evo i mene sa Astmom, znaci vezano na prethodne moje postove oko astme i učestalijih problema na e cigareti, našao sam uzrok.
Kod mene je uzrok PG, ocito losije reagiram na njega, tj aktivira se astma cesce.
Kupio sam od Innavere 89% VG bazu i smiješao unutra aromu. Nakon 7 dana parenja nisam niti jednom imao napad illi bilo kakav problem dok na 50/50 shemi sam skoro svaki drugi dan pumpicom (ventolin) otvarao dizne.
Eto u kratko kod mene je problem propilen. Ako nekome pomogne ova info super.
Jedini downside što osjećaj nije tako dobar pri parenju, fali malo paranja grla i općenito je osjećaj kao da pušiš ultra cigarete, ali vjerujem kako će i to postati navika pa će biti ok.
toliko od mene.....
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 12 stu 2014 15:03 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Mateo, vjerujem da si provjerio na GERB (gastroezofagealnu refluksnu bolest), može izazvati simptome jako slične astmi, a često i liječnici prepisuju (greškom) lijekove za astmu umjesto da liječe GERB
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 12 stu 2014 16:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mateo32 je napisao: Evo i mene sa Astmom, znaci vezano na prethodne moje postove oko astme i učestalijih problema na e cigareti, našao sam uzrok.
Kod mene je uzrok PG, ocito losije reagiram na njega, tj aktivira se astma cesce.
Kupio sam od Innavere 89% VG bazu i smiješao unutra aromu. Nakon 7 dana parenja nisam niti jednom imao napad illi bilo kakav problem dok na 50/50 shemi sam skoro svaki drugi dan pumpicom (ventolin) otvarao dizne.
Eto u kratko kod mene je problem propilen. Ako nekome pomogne ova info super.
Jedini downside što osjećaj nije tako dobar pri parenju, fali malo paranja grla i općenito je osjećaj kao da pušiš ultra cigarete, ali vjerujem kako će i to postati navika pa će biti ok.
toliko od mene.....  super sad znamo nesto vise A sto se tice losijeg osjecaja kod parenja, pojacaj nikotin i sve ce sjesti na mjesto. Smanjit ces potrosnju liquida i osjecat ces se bolje. A bojati se ne trebas nicega jer ima nas dosta koji smo na 30-36 mg nikotina. Ako ce ti pasati samo navali, a vratiti se mozes uvijek.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 12 stu 2014 17:57 |
|
|
|
A vidiš ti to GERB, klinka mi imala problema, panika izbila, dva puta na kardio pregled hitno, pa pluća snimaj, pa abdomen snimaj, pa sve najgore u primisli... tjedan u Klaićevoj. I na kraju kaže GERB I
|
|
 |
|
 |
|
Mateo32
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 stu 2014 11:08 |
|
|
Fosna je napisao: Mateo, vjerujem da si provjerio na GERB (gastroezofagealnu refluksnu bolest), može izazvati simptome jako slične astmi, a često i liječnici prepisuju (greškom) lijekove za astmu umjesto da liječe GERB Cuo sam iz za GERB. (nazalost nije to) Kod mene je astma prisutna, ha, vec negdje 15 godina. Inače imam alergo-astmu, povezanu sa alergijama (tipicni bullshit: breza, poleni trava, ambrozija itd), znaci kad dode period godine u kojem je ova ekipa najaktivnija ja sam bananko. Ali ajde uz minimalno korištenje lijekova je astma pod kontrolom. Probao sam sve, od kortikosteroida do nekih ''najnovijih'' lijekova, pa onda alternativne medicine itd... Drago mi je da sam ajmo reći našao uzrok koji je meni očito smetao i pokretao astmu više nego inače. 10-ak dana na VG-u i nema niti najmanjeg problema sa disanjem. Cak sam isao u forsing na 13 W i grijac sa malim otporom da stvorim totalnu maglu, tj da testiram da li mi smeta maksimum pare na VG-u i nista sve je ok, osim boravka u kojem nista ne vidis od dima Eto, vjerujem kako je svaki slucaj poseban (specifičan), nekom mozda ne pase VG, dok je meni ovo mala pobjeda jer sam se posteno zabrinuo da necu moci nastaviti sa E cig zbog nuspojava koje imam. Prestao sam sa pusenjem u 2mj ove godine i od tada sam imao ucestalije probleme, tj aktiviranje astme cesce nego u nekom prosjeku. A sada evo kazem vec 10-ak dana apsolutno nema jedne naznake da mi nesto smeta ili bilo kakvog problema. @Kinta: mislim da cu se vratit na 12 nikotina kako kažeš, ovo sa 6 i sa 90% Vg mi je ipak malo pre ''Milky''. A da ne pricam o potrosnji. Sada sam na V12 biturbo potrošnji  Cim ovo izgori vracam 12.
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 20 stu 2014 15:08 |
|
|
Jako zanimljiva tema. Malo upadam ko padobranac,ali da podjelim svoja iskustva. Od nuspojava povezanih baš sa parenjem sam do sad imao: -lagana vrtoglavica,uzrokovano tekućinom sa previše nikotina. Rješio sam tako što sam smanjio nikotin. Od osobe koja je derala kutiju,kutiju ipo crvenog luckya na dan,sad sam na 12 mg tekućinama isključivo. -povremene mučnine,vjerovatni uzrok su loše tekućine koje mi okusom ne sjedaju. Npr dekangovi duhanski okusi. Rješeno ne parenjem dotičnih. -ponekad suha usta,lagano grebanje u grlu od parenja,rješeno povećanim unosom tekućine dok parim. čini mi se da tekućine sa više pg više isušuju usta/grlo tako da sad imam bocu vode uz sebe i parim bez problema. S druge strane,od kad sam se rješio skroz analognih,više ne kašljem (imao sam onaj ružan pušački kašalj koji nikako nije prolazio),okus i miris se popravio,odjeća i stan ne smrdi ko birtija i generalno se bolje osjećam. I rjeđe me hvataju viroze i prehlade. E da,i ovisnost o nikotinu je oslabila. Kad sam tek počeo,sve ispod 24 mg je bilo kao kamilica. Sada već pola godine sam na nekih 12,eventualno 16 mg i čisto mi je u redu. Plan je doći na 0 eventualno i onda dimit čisto radi finog okusa pare 
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 20 stu 2014 20:10 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Nisu problemi uz parenje nego uz neparenje  Sedmi dan bez parenja, jucer navecer sam se malo slabije osjeco, a danas temperatura 38.5, kasalj i grlobolja. Nisam siguran jel to povezano sa tim al mislim da sam mozda sokiro organizam pa je pao imunitet jer sam sa 12mg presto. Zelja za pusenjem: nula bodova, odvratno i smrdi. Zelja za parenjem: ne vuce me i nemam zelju, al kad bi me neko prisilio nebi imo nista protiv  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 16:23. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 16:23. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |