Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE
 Post Postano: 06 stu 2014 18:37 

renky je napisao:
Pozdrav,

Ima nekih 15 dana kako sam prešao na paru i evo danas prvi put me počelo užasno grebsti u grlu kad parim. Prvo sam mislio da je grijač otišao, pa baterija pa sam na kraju kupio i clearomizer Kanger Mini Protank3. Sve ispremiješao i opet isto. Povučem tri četiri dima i krene grebanje u grlu ( nikad se to nije dešavalo )

Od tekućina sam koristio svašta od Dekanga,Lique, tekućine od forumaša Siniše i Valterovih PG/VG 70-30 i 50-50, Virginia white neznam ni sam koliko toga sam isprobao. Trenutno imam Liqua American Blend i grebe za poludit.

Od opreme imam Joyetech ego-cc sa baterijom Vision Spinner II i sad novi Kanger Mini Protank 3.

Ima li netko slična iskustva ??

samo nastavi pariti, proci ce

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 18:45 
Moderator

renky je napisao:
Pozdrav,

Ima nekih 15 dana kako sam prešao na paru i evo danas prvi put me počelo užasno grebsti u grlu kad parim. Prvo sam mislio da je grijač otišao, pa baterija pa sam na kraju kupio i clearomizer Kanger Mini Protank3. Sve ispremiješao i opet isto. Povučem tri četiri dima i krene grebanje u grlu ( nikad se to nije dešavalo )

Od tekućina sam koristio svašta od Dekanga,Lique, tekućine od forumaša Siniše i Valterovih PG/VG 70-30 i 50-50, Virginia white neznam ni sam koliko toga sam isprobao. Trenutno imam Liqua American Blend i grebe za poludit.

Od opreme imam Joyetech ego-cc sa baterijom Vision Spinner II i sad novi Kanger Mini Protank 3.

grebanje ugrlu može biti od dosta stvari, PG-a, previše nikotina i tako...ali najčešće je (ako zanemarimo privikavanje organizma) grijač u pitanju. To jest, nedovoljno tekućine u samom grijaču. Da...da...sad ćeš reći "ali kupio sam novi grijač već pešes komada i na svakom isto!". Da...je isto....zato što ti grijači nisu baš neke kvalitete. Naravno, ne pomaže ni retardirana koncepcija tih atomizera gdje stavljaju dvostruke grijače, natrpaju ih špagom ali na grijaču ostave dvije rupice od 0.5mm...i onda se svi čude što ih grebe grlo...a grebe ih zato kaj grijač kroz te rupice ne može primiti dovoljno tekućine, pa ustvari pariš samu špagu.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 18:51 

fek0 je napisao:
renky je napisao:
Pozdrav,

grebanje ugrlu može biti od dosta stvari, PG-a, previše nikotina i tako...ali najčešće je (ako zanemarimo privikavanje organizma) grijač u pitanju. To jest, nedovoljno tekućine u samom grijaču. Da...da...sad ćeš reći "ali kupio sam novi grijač već pešes komada i na svakom isto!". Da...je isto....zato što ti grijači nisu baš neke kvalitete. Naravno, ne pomaže ni retardirana koncepcija tih atomizera gdje stavljaju dvostruke grijače, natrpaju ih špagom ali na grijaču ostave dvije rupice od 0.5mm...i onda se svi čude što ih grebe grlo...a grebe ih zato kaj grijač kroz te rupice ne može primiti dovoljno tekućine, pa ustvari pariš samu špagu.

Ali to se pojavilo prvo na starom grijaču na kojem sam pario nekoliko dana, stavio novi isto , stavio opet novi i opet isto. Jednostavno grebe . A da nastavim sa takvim parenjem i da očekujem kako neće zagrebsti nemogu, nemam guštanja :(

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 18:54 

Nauči motati grijače i onda ih možeš motati kako tebi odgovara i neće biti grebanja.
Jedini problem će biti što će tekućina odlaziti jako brzo... :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 19:00 

mateo je napisao:
Nauči motati grijače i onda ih možeš motati kako tebi odgovara i neće biti grebanja.

Ali na dva različita clearomizera sa tri različita grijača isto se dešava, malo mi čudno da su grijači u pitanju.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 19:27 
Moderator

renky je napisao:
mateo je napisao:

Ali na dva različita clearomizera sa tri različita grijača isto se dešava, malo mi čudno da su grijači u pitanju.

Čuj ovo ovako pisanje i pogađanje uzroka je dobro rješenje poput sexa preko telefona ... :(
Ozbiljno ne bi te smjelo tako grebati, jedino pravo riješenje je da sjedneš sa nekim iskusnim pariocem i da on pregleda opremu,kako to pari i što se točno dešava, to ti je jedino 100% sigurno rješenje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 19:37 

Što znači tri različita grijača?

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 19:44 
Moderator

ne znači ništa. sve je to isto smeće...razlike su u nijansama.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 06 stu 2014 19:52 

To je i meni bilo s pocetka dok nisam razvio tehniku, mislim da bi me i sad grebalo da uvlacim kao sto sam analogiju, ja sad povucem minimum u grlo, i to ne direkt iz atija nego nekako puna usta pare napunim pa iz njih navucem malo u grlo cisto da me takne, opekao sam se na mc-u i tako je ostao strah koji je prerastao u tehniku :-)
Al je to meni bila patnja s pocetka i da nisam isao kontrirati masi koja je govorila da nema sanse da prestanem sigurno bih ostao na analogiji

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 20:02 

spavle je napisao:

Čuj ovo ovako pisanje i pogađanje uzroka je dobro rješenje poput sexa preko telefona ... :(

E sad si me nasmijao :rotfl:

Ma pitao čisto da vidim ako se nekome dešavalo slično. Nemam namjeru da prestanem pariti pa ću poslušati savjet " Samo nastavi i proći će " :plus:

slika

Povratak na vrh 

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeća

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club