| Autor |
Poruka |
|
Mateo32
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 lis 2014 12:58 |
|
|
damirdjg je napisao: 50/50 je jos uvijek veliki udio pg a ako sumnjas na njega... zato bih probao sa vise VG-a, ima li tko kakv hint gdje kupiti u Zg nesto dobro? Iako sam razmisljao mozda i o VG u kao mogucem alergenu (ako je to uopce moguce). Nisam alergican na povrce 
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 lis 2014 15:57 |
|
|
Mateo32 je napisao: damirdjg je napisao: 50/50 je jos uvijek veliki udio pg a ako sumnjas na njega... zato bih probao sa vise VG-a, ima li tko kakv hint gdje kupiti u Zg nesto dobro? Iako sam razmisljao mozda i o VG u kao mogucem alergenu (ako je to uopce moguce). Nisam alergican na povrce  Javi se valteru i uzmi 100%vg ili bar 70/80%
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Mateo32
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 lis 2014 16:09 |
|
|
rrzdrr je napisao: Mateo32 je napisao: damirdjg je napisao: 50/50 je jos uvijek veliki udio pg a ako sumnjas na njega... zato bih probao sa vise VG-a, ima li tko kakv hint gdje kupiti u Zg nesto dobro? Iako sam razmisljao mozda i o VG u kao mogucem alergenu (ako je to uopce moguce). Nisam alergican na povrce  Javi se valteru i uzmi 100%vg ili bar 70/80% poslao sam mu PM, hvala ti na kontaktu, budem probao kombo pa cu vidjeti da li ima nekih promjena ako je VG dominantniji, isto tako smanjiti Nikotin jer sam vidio da suzava krvne zile itd, pa je mozda i to utjecaj.....nema druge nego da probam. 
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 lis 2014 16:24 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
izgleda da večina ima na samom početku više il' manje izražene neugodne simptome. Vremenom se vaperi prestanu žalit'. Ili su se priviknuli k'o Marica na krivi quraz ili je organizmu potrebno neko vrijeme da se prilagodi.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 lis 2014 16:54 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
to je najvise psiha, parenje nije pusenje i kad prestanes pusiti sve ti smeta, jbg, meni smeta sto je vani hladno pa mi drip tip hladan, gledam kolegu prekoputa, zapalio smrdljivi bond al njemu nije filter hladan, ja pjevam u sebi lazem sebe da mogu bez tebe..., ali ne palim naravno, prebacim kayfun u unutrasnji dzep da mu bude toplije i tjeram dalje 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 lis 2014 17:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Moram naci link, ali upravo se rade studije oko parenja i astme. Prvi rezultati su pokazali da parenje cak poboljsava opce stanje kod astme. Za zavrsetak studije ces se morati jos strpiti. Mateo32 je napisao: isto tako smanjiti Nikotin jer sam vidio da suzava krvne zile itd A ovo je nesto sto najvjerojatnije nije tocno i ostavstina je gresaka iz proslosti. Nikotin po svemu sudeci blago prosiruje krvne zile. A cigareta je ta koja ih suzava.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 lis 2014 17:47 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Kinta je napisao: A ovo je nesto sto najvjerojatnije nije tocno i ostavstina je gresaka iz proslosti. Nikotin po svemu sudeci blago prosiruje krvne zile. A cigareta je ta koja ih suzava.
Apsolutno. Imao samproblema s cirkulacijom dok sam pušio, ali sada imam samo problema jer mi je uvijek pretoplo za noge i ruke. To se dogodilo vrlo brzo nakon prestanka pušenja. A ja sam na 18 mg, dok sam bio na manje od kutije cigareta na dan.
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 29 lis 2014 08:22 |
|
|
|
Uskoro će dvije godine na pari od 6.1.2013. Niti jedne prehlade ni gripe
|
|
 |
|
 |
|
Mateo32
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 29 lis 2014 09:49 |
|
|
Kako sam i napisao sama promjena sa cig na e cig je cudesna u smislu stanja pluca, kasljanja, disanja (u mojem slucaju kao asmaticar). Ajde sada ide zimsko vrijeme pa samim time i alergeni idu pa-pa, pa cu mozda kroz zimski period najbolje vidjeti da li sama tekucina i kombinacija utječe na pojavu astme na bilo koji nacin. Sada sam na 12 nikotina, ali sam tako mislio tj pokusao bih preci na 6..... ali da je e cig blagodat za mene kao strastvenog pusaca, je..... 
|
 |
|
renky
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 06 stu 2014 18:34 |
|
Pridružen: 22 lis 2014 21:46 Postovi: 28 Lokacija: Rjeka, Šmrika
|
|
Pozdrav,
Ima nekih 15 dana kako sam prešao na paru i evo danas prvi put me počelo užasno grebsti u grlu kad parim. Prvo sam mislio da je grijač otišao, pa baterija pa sam na kraju kupio i clearomizer Kanger Mini Protank3. Sve ispremiješao i opet isto. Povučem tri četiri dima i krene grebanje u grlu ( nikad se to nije dešavalo )
Od tekućina sam koristio svašta od Dekanga,Lique, tekućine od forumaša Siniše i Valterovih PG/VG 70-30 i 50-50, Virginia white neznam ni sam koliko toga sam isprobao. Trenutno imam Liqua American Blend i grebe za poludit.
Od opreme imam Joyetech ego-cc sa baterijom Vision Spinner II i sad novi Kanger Mini Protank 3.
Ima li netko slična iskustva ??
_________________ "Alane , njih je dvojica a mi smo sami!
|
|
 |
|
 |