| Autor |
Poruka |
|
Rizbo
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 10:43 |
|
|
renky je napisao: Inače koristim Liqua traditional tobacco 24mg. Previše ti je 24, smanji malo i nestat će vrtoglavice.
_________________  Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 10:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
renky je napisao: Evo da se i tu pojavim malo Počeo sam sa parenjem prije dva dana i imam osjećaj kraktotrajne vrtoglavice koja nestane nakon par minuta. Neznam da li je to radi tekućine s kojom sam jako zadovoljan ili previše parim. Inače koristim Liqua traditional tobacco 24mg. Mora ti biti jasno da je prestanak pusenja stres za organizam. Iako si presao na nesto zdravije tijelo se buni jer zeli svoj otrov natrag. Vjerojatno ces primjecivati jos neke stvari ali nista strasno i nista u cemu ti ne mozemo pomoci da prebrodis tih par mjeseci. Kratkotrajna vrtoglavica je vjerojatno zbog nikotina koji vec nakon 7 sekundi dolazi do mozga. Ako smanjis nikotin pojacat ces potrosnju i dati dreku pljusku. U pocetku trebas vise nikotina da si olaksas prelazak. Kasnije ako osjetis zelju i potrebu mozes smanjiti. Ali za sada uzivaj u nikotinskom shutu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 10:51 |
|
|
|
To sam i ja imao. Na pocetku parenja nisam bio informiran pa sam pario inawera tekucine nikotin 24mg. Pa san mislio da je od PGa. Sad znam da nije. Jucer sam pario liqua cuban cigar 18mg ko nenormalan i nije mi nista. To ti se organizam vjerojatno privikava na paru i bit bez cigareta/ duhana je sok za organizam. Probaj parit manje. Kao kad si pusio cigarete. S raznacima. Kad osjetis da ti fali nikotina. Ja sam prvih dana imao i malu zgaravicu i kasalj.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 11:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
renky je napisao: Evo da se i tu pojavim malo Počeo sam sa parenjem prije dva dana i imam osjećaj kraktotrajne vrtoglavice koja nestane nakon par minuta. Neznam da li je to radi tekućine s kojom sam jako zadovoljan ili previše parim. Inače koristim Liqua traditional tobacco 24mg. "Lupa" te nikotin ,,, smanji malo
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
renky
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 11:02 |
|
Pridružen: 22 lis 2014 21:46 Postovi: 28 Lokacija: Rjeka, Šmrika
|
Hvala svima na odgovorima. Namjerno sam uzeo jaču dozu nikotina jer sam stvarno puno pušio, i strah me bilo ako uložim novce u sve ovo da na kraju odustanem. Supruga je isto prestala kad i ja ,ona je na 18mg i nema apsolutno nikakvih problema. Probati ću sa njezinom tekučinom. Uglavnom vidim po Vašim iskustvima da ste svi prošli moju trenutnu fazu 
_________________ "Alane , njih je dvojica a mi smo sami!
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 11:20 |
|
|
|
Uzmi 18 bit ce ti taman
|
|
 |
|
 |
|
zelena
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 16:27 |
|
|
buje3000 je napisao: . Probaj parit manje. Kao kad si pusio cigarete. S raznacima. . Ajme, kad bi barem mogla! Kad bi elektronsku uspjela parit po sistemu obicne, parila bi valjda 2 ml dnevno. Ovako parim 4 ml. Al bar sam si spustila nikotin s 18 mg na 9 mg. Sad vec mjesecima razmisljam da smanjim na 6 mg, al nikako da narucim manju dozu 
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 17:21 |
|
|
|
Ma to sam mislio da smanji pusenje ako nateze 24mg. Ja sa spustio na 18 i vec 3mj sam tako i ne da mi se na manje. Imam tekucine od 12mg ali sam stalno na modu. Pogotovo danas kad je bljak vrijeme vani. Ili na cugi. Tad recimo stalno parim pa uzmem 12mg tekucinu.
|
|
 |
|
 |
|
renky
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 26 lis 2014 10:17 |
|
Pridružen: 22 lis 2014 21:46 Postovi: 28 Lokacija: Rjeka, Šmrika
|
|
Jučer mi suprugi išla krv iz nosa, samo kod puhanja znači nije curilo, i primijetila je da joj stolica nije uredna. To se pojavilo nakon 4 dana parenja LIQUA American blend 18mg.
Do sada nikad nije imala problema sa time dok nije počela pariti. Već razmišlja o povratku na obične cigarete.
Jeste li imali takve probleme kad ste počeli pariti ? Šta da radimo ?
_________________ "Alane , njih je dvojica a mi smo sami!
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 26 lis 2014 10:31 |
|
|
|
Imao sam i ja problem s zgaravicom i glavobolju. Promijenio sam proizvodjaca tekucina. Isto tako, mozete probati omjer pg/vg 50/50. Liqua je ako se ne varam 70pg 30vg. Pocekajmo nekog iskusnijeg parioca da nam to objasni.
|
|
 |
|
 |