|
.
Sada je: 01 svi 2026 14:13. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 14:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 lis 2014 16:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
zelena je napisao: Jel netko mozda primjetio da mu kosa vise ispada? Meni je pocela ispadat par mjeseci nakon pocetka parenja, tesko mi je reci da li je bas parenje uzrok. Malo sam guglala na tu temu, ali nista pametno nisam nasla. Od pozitivnih nuspojava; jedno vrijeme sam mislila da mi se imunitet popravio. Ali onda je ta teorija pala u vodu Ne smrdim. Dapace, neki dan kad sam izasla iz birtije i sjela u auto, sama sebi sam smrdila po cikima  prvi put u zivotu! Imunitet ti je sigurno bolji nego prije, to nije samo teorija. A ovo drugo nema veze s parenjem nego s zivotnom dobi u kojoj jesi. Opadanje kose, cesce depiliranje, promjene u glasu i skretanje pogleda prema drugim zemskinjama su produkt povecane razine testosterona, vrlo cest kod zena srednja zivotne dobi. Naravno da ti necu preporuciti hormonalnu terapiju jer od nje vise stete nego koristi. Recept je vrlo jednostavan: Skrati šos za 4 prsta, odkopcaj bluzu za jos dva gumba, povecaj peticu za dva prsta, nabaci osmjeh na lice i pogled skreni sa zena na muskarce. I ne zaboravi muzu skuhati dobar rucak. Vidjet ces kako ce ti kosa vrlo brzo postati bujnija a ti ces se osjecati zadovoljnije. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
zelena
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 lis 2014 16:39 |
|
|
Bolje da si mi hormonalnu terapiju preporucio 
|
 |
|
imand
|
Naslov: Postano: 13 lis 2014 16:55 |
|
|
|
I ja sam služio da mi zubi imaju tendenciju klimanja dočim kosa stoji na svom mjestu čvrsto kao i ona stvar. To isto valja pripisati godinama ili tosteseronu, pitam se sad?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 13 lis 2014 19:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
imand je napisao: I ja sam služio da mi zubi imaju tendenciju klimanja dočim kosa stoji na svom mjestu čvrsto kao i ona stvar. To isto valja pripisati godinama ili tosteseronu, pitam se sad? Kaj got. Zubi ti se klimaju zato jer ti je prerano sazrijelo kostano tkivo pod utjecajem estrogena. Zbog istog hormona su ti narasle dojke i povrmeno se pojavi kap kolostruma. Mlijeko ce se pojaviti kasnije. Dobra vijest je sto ti kosa nece opasti jer testosterona imas samo u tragovima. Ono sto mozes napraviti za svoje zdravlje je uzeti gajbu pive, lupiti sakom po stolu i pozvati drustvo na belu. Ako se usudis.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 13 lis 2014 20:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Kinta...predvodnik krda ostarjelih muškaraca u poznim godinama! go for it!
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 14 lis 2014 12:41 |
|
|
Citat: Ono sto mozes napraviti za svoje zdravlje je uzeti gajbu pive, lupiti sakom po stolu ... 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 18 lis 2014 19:18 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
"Moreover, it is time to re-evaluate the lethal dose of nicotine, which has historically being set at 40-60mg; this was the result of dubious self-experiments in the 19th century, with a recent review setting the lethal dose at 500-1000mg [4]. Of note, this dose does not take into consideration that voluminous vomiting is the first and most prominent symptom of nicotine ingestion. There are reports of ingesting 1500mg nicotine, with the patient being discharged from the hospital after few hours of observation without any adverse health consequences [5]" http://www.bmj.com/content/349/bmj.g4597/rr/760890
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 18 lis 2014 19:37 |
|
|
Ja imam jedino subotom nuspojave na parenje....svaki put se zasvasam 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 19 lis 2014 16:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Fosna je napisao: 
|
|
 |
|
 |
|
renky
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 23 lis 2014 10:38 |
|
Pridružen: 22 lis 2014 21:46 Postovi: 28 Lokacija: Rjeka, Šmrika
|
Evo da se i tu pojavim malo Počeo sam sa parenjem prije dva dana i imam osjećaj kraktotrajne vrtoglavice koja nestane nakon par minuta. Neznam da li je to radi tekućine s kojom sam jako zadovoljan ili previše parim. Inače koristim Liqua traditional tobacco 24mg.
_________________ "Alane , njih je dvojica a mi smo sami!
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 14:13. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 14:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |