| Autor |
Poruka |
|
Gorički
|
Naslov: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 12:07 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
|
stavio kayu u toplu vodu i carli navecer i zaboravio izvadit prije spavanja.. ujutor isperem dobro i kad krenem slagat primjetim da je baza dimnjaka ili kak se vec zove onutra kao malo hrdava. nisam siguran jeli hrda, ali onako tockasto nesto i neda se bas skinut. malo sa alkoholom na stapicu cistio, islo je ali ne skroz..
sta mislite jel moguce, ili se radi o nekim naslagama od tekucine ili nesto tako?
inace radi se o "zamjenskom" dimnjaku" sa ft-a
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 12:10 |
|
|
|
sve je moguce, pogotovo s robom iz kine. iako imam dosta tih kajfuna i tim zamjenskih dimnjaka, ali nijedan mi nije zahrđao :S
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 12:17 |
|
|
da cudno mi je.. mozda nije hrda, ali cistio sam ga sa cetkicom i carlijem prije namakanja. nisam to primjetio.. ujutro primjetim. mislim si vjerojatno hrda.. nema vise namakanja. nisam ni htio, zaboravio izvadit.. ma joj 
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 12:45 |
|
|
zaaato SPavle , veli ( kaj je istina) u demineraliziranoj vodi prati... jesi me jucher "nadignuo" za ZERO ? neka , nek' najde u rezervi . 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 12:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Gorički je napisao: da cudno mi je.. mozda nije hrda, ali cistio sam ga sa cetkicom i carlijem prije namakanja. nisam to primjetio.. ujutro primjetim. mislim si vjerojatno hrda.. nema vise namakanja. nisam ni htio, zaboravio izvadit.. ma joj  Daj poslikaj to i stavi ovdje sliku da to malo bolje pogledamo ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 09 srp 2015 13:11 |
|
|
|
Hrdja sigurno, nema kaj drugo bit,vjerojatno ima neki shiny premaz i to otpalo kod pranja i izbila hrdja
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 13:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
svaki nehrđajući čelik pod određenim uvjetim korodira...a kineski korodira prije nego neki drugi.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 15:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dobro da nisi stavio u coca colu, ujutro nebi imao dimnjak.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 18:34 |
|
|
|
onaj 1:1 klon kayfuna sam isto tak znao ostavit duze, zaboravim, ali nikakvih promjena.. ovaj je bio jednu noc prakticki, nekih 10 sati max.. budem probao to skinut s nekako, ali mislim da cu si drugi narucit.. nema vise vode, par minuta i to je to.. vise zbog baze ostavim da se unutra malo procisti, ali mislim da ni nema neke potrebe realno..
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Jal moguce da onaj dimnjak od kayfuna zahrda preko noci? Postano: 09 srp 2015 18:35 |
|
|
Kinta je napisao: Dobro da nisi stavio u coca colu, ujutro nebi imao dimnjak. kaj su voda i carli neka agresivna sredstva?? trabunjas
|
|
 |
|
 |