Toyo je napisao:
Eto mene nakon 9 punih dana parenja bez ijedne anlogne da sam popusio - super se osijecam i probao sam jucer povuci dim analogne pa mi se zavrtilo i smucilo - ne pada mi napamet vise .
E sad imam jedan problem koji je sljedece prirode - po videu toturijalu
viewtopic.php?f=9&t=392 sam isao cistit ego-t atomizer i desilo se sljedece da mi je fitilj drugaciji znaci nemam mrezice na njemu , kad sam ga izvukao sav se odmrsio i nemogu ga vise vratiti na mijesto , dali postoji kakvo rijesenje za drugim fitiljem ili kako mogu spasiti ovoga (makar mislim da je ovo nemoguca misija vratiti).
Zahvaljujem kolegi @Siniši na azurnosti i super tekucinama
i ja sam novi u ovome i ista mi se stvar dogodila.ja sam fitilj smočio tekučinom i nekako ga zamotao u špic i vratio unutra pomoču iglice i pincete.samo budi nježan
jer se zna počet cjeli raspadat.ja sam to uspio 3 puta i 4 put mi se fitilj cjeli raspao.najbolje ti je te fitilje bez mrežice ne vadit iz igle.ja sam drugi atomizer čistio tako da bi fitilj ostavio u igli i samo bi spalio fitilj na dnu gdje je crn sve dok ne pobjeli,nebi ga vadio ni prao.samo prije nego izvadiš iglu malo ugri grijač na suho jedno 2-3 puta po 3-4 sekunde da se nebi zaljepio fitilj za grijač.
nadam se da češ uspjet,ja jesam