Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 04:13. Sada je: 14 lis 2024 04:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!!
PostPostano: 17 sij 2012 15:46 

Toyo je napisao:
Super znaci dobar potez sam napravio u samom startu :brav:

Jedino mi nije jasno za tekucine sto govoris posto kolega ovdje govori sasvim drugacije .

Kakva je ovo zavrzlama sve - sto ljudi sto drugacijih misljenja - nama pocetnicima je stvarno tesko jer konkretne pomoci nema .

Ma bitno da ti pariš... Sve ostalo je stvar osobnog izbora...

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2012 19:01 

Toyo je napisao:
Super znaci dobar potez sam napravio u samom startu :brav:

Jedino mi nije jasno za tekucine sto govoris posto kolega ovdje govori sasvim drugacije .

Kakva je ovo zavrzlama sve - sto ljudi sto drugacijih misljenja - nama pocetnicima je stvarno tesko jer konkretne pomoci nema .

Uvijek je problem sa aromama. I tu ti tesko moze pomoci nekakav savjet.
Npr. Kinta i ja imamo dosta slican kriterij za arome, ali meni nevalja aroma koju on svakodnevno koristi.
A jedina aroma koja prolazi kod skoro 90% korisnika je "Desert ship blend" od FA.
FlavourArt

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2012 21:11 

Evo stigla danas konacno parilica u kucu i sad ju testiram - malo mi cudan okus ,valjda se treba priviknuti na to .

Dima ima ko u prici i lijepo para grlo za sada jedini minus okus u ustima doista cudan koju god aromu probavao sve su slicne i poslje svake ostaje taj okus u ustima .

Idemo dalje sa testovima nadam se da cu se naviknuti na to jer nisam od podne nijednu analognu cigaretu zapalio sto je napredak za sam pocetak. :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2012 22:44 
Administrator

Toyo je napisao:
Evo stigla danas konacno parilica u kucu i sad ju testiram - malo mi cudan okus ,valjda se treba priviknuti na to .

Dima ima ko u prici i lijepo para grlo za sada jedini minus okus u ustima doista cudan koju god aromu probavao sve su slicne i poslje svake ostaje taj okus u ustima .

Idemo dalje sa testovima nadam se da cu se naviknuti na to jer nisam od podne nijednu analognu cigaretu zapalio sto je napredak za sam pocetak. :plus:

Slatkasti okus jel? Proci ce za 3-7 dana a onda ce ti biti zao sto ga nema.
Glicerin je i umjetno sladilo, pa od tuda ta slatkoca.
Samo gustaj i nek ti baterije budu pune.
:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2012 23:03 

Toyo je napisao:
Ev

Sve arome su ti slicne zato jer si ih probao vise u kratko vrijeme. Ispada da u atomizeru mijesas arome.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2012 00:44 

Eto mene nakon 9 punih dana parenja bez ijedne anlogne da sam popusio - super se osijecam i probao sam jucer povuci dim analogne pa mi se zavrtilo i smucilo - ne pada mi napamet vise .

E sad imam jedan problem koji je sljedece prirode - po videu toturijalu viewtopic.php?f=9&t=392 sam isao cistit ego-t atomizer i desilo se sljedece da mi je fitilj drugaciji znaci nemam mrezice na njemu , kad sam ga izvukao sav se odmrsio i nemogu ga vise vratiti na mijesto , dali postoji kakvo rijesenje za drugim fitiljem ili kako mogu spasiti ovoga (makar mislim da je ovo nemoguca misija vratiti).

Zahvaljujem kolegi @Siniši na azurnosti i super tekucinama :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2012 09:18 

Toyo je napisao:
Eto mene nakon 9 punih dana parenja bez ijedne anlogne da sam popusio - super se osijecam i probao sam jucer povuci dim analogne pa mi se zavrtilo i smucilo - ne pada mi napamet vise .

E sad imam jedan problem koji je sljedece prirode - po videu toturijalu viewtopic.php?f=9&t=392 sam isao cistit ego-t atomizer i desilo se sljedece da mi je fitilj drugaciji znaci nemam mrezice na njemu , kad sam ga izvukao sav se odmrsio i nemogu ga vise vratiti na mijesto , dali postoji kakvo rijesenje za drugim fitiljem ili kako mogu spasiti ovoga (makar mislim da je ovo nemoguca misija vratiti).

Zahvaljujem kolegi @Siniši na azurnosti i super tekucinama :plus:

i ja sam novi u ovome i ista mi se stvar dogodila.ja sam fitilj smočio tekučinom i nekako ga zamotao u špic i vratio unutra pomoču iglice i pincete.samo budi nježan :) jer se zna počet cjeli raspadat.ja sam to uspio 3 puta i 4 put mi se fitilj cjeli raspao.najbolje ti je te fitilje bez mrežice ne vadit iz igle.ja sam drugi atomizer čistio tako da bi fitilj ostavio u igli i samo bi spalio fitilj na dnu gdje je crn sve dok ne pobjeli,nebi ga vadio ni prao.samo prije nego izvadiš iglu malo ugri grijač na suho jedno 2-3 puta po 3-4 sekunde da se nebi zaljepio fitilj za grijač.
nadam se da češ uspjet,ja jesam :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2012 11:57 

E mislim da mom fitilju nema spasa vise , bio je malo nervozan i izivahan pa mi pobijegao na pod a ostalo je prica ko u akcijskim filmovima uhhh al sam nervozan :shake: , trazim alternativu za fitilj dali neko zna možda sta da umetnem kao zamijenu :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2012 12:26 

Toyo je napisao:
E mislim da mom fitilju nema spasa vise , bio je malo nervozan i izivahan pa mi pobijegao na pod a ostalo je prica ko u akcijskim filmovima uhhh al sam nervozan :shake: , trazim alternativu za fitilj dali neko zna možda sta da umetnem kao zamijenu :kuc:

pročito sam negdje da iz cartomizera se može iskoristit neki konopčić,ali neznam jer nisam provao a i ti vjerojatno nemaš stari cartomizer pošto si novi u parenju

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2012 13:23 

Ima tog fitilja za kupit.
Ali to ti bolje zna ekipa koja se bavi izradom takvih atomizera

Povratak na vrh

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.