Dragi ljudi,pomagajte. Imam problem koji me već počinje nervirati toiko da razmišljam ovog nemesisa u staro željezo baciti
Dakle,problem je u prekidaču. Stavio sam magnete (kupljeni u mtmu,oni deblji). I od tad kreće problem. Naime minus pin se sam od sebe izvlači. Ja ga zašarafim,tek toliko da kad stisnem prekidač dođe u kontakt. Nakon nekog vremena kao da se sam od sebe odšarafi. Što je najgore,dogoilo mi se da sam ga zaključao,stavio u kaput i prekidač se sam od sebe ošarafio skroz,ispala je ona mala žičica iz njega,došlo do kontakta i fino on sam od sebe radi jedno par min kontinuirano. Dođem doma,atty vreo,djelovi prekidača u đepu,magneti spojeni,samo je u modu ostao minus pin i navoj. Čini mi se da je možda plastika u koju pin ide izglodana i da zato ne drži dobro. To mi se u zadnje vrijeme redovito događa,da se switch toliko olabavi da se mod pali na lagani dodir,nemrem ga pošteno zaključat i onda ak se raspadne switch nastane kontakt i atty radi dok ne odšarafim mod i izvadim bateriju. Ako išta pomaže,mod je klonirani hcigarov. Na oprugu se vraćao nebih,jer nije baš neka.
Nadam se da sam uspio objasniti problem,možda sam malo zapetljao al kužite valjda kaj oću reć.