Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 20 ožu 2025 11:08. Sada je: 20 ožu 2025 11:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Nemesis switch problem
PostPostano: 23 pro 2014 13:35 

Dragi ljudi,pomagajte. Imam problem koji me već počinje nervirati toiko da razmišljam ovog nemesisa u staro željezo baciti :hamm:

Dakle,problem je u prekidaču. Stavio sam magnete (kupljeni u mtmu,oni deblji). I od tad kreće problem. Naime minus pin se sam od sebe izvlači. Ja ga zašarafim,tek toliko da kad stisnem prekidač dođe u kontakt. Nakon nekog vremena kao da se sam od sebe odšarafi. Što je najgore,dogoilo mi se da sam ga zaključao,stavio u kaput i prekidač se sam od sebe ošarafio skroz,ispala je ona mala žičica iz njega,došlo do kontakta i fino on sam od sebe radi jedno par min kontinuirano. Dođem doma,atty vreo,djelovi prekidača u đepu,magneti spojeni,samo je u modu ostao minus pin i navoj. Čini mi se da je možda plastika u koju pin ide izglodana i da zato ne drži dobro. To mi se u zadnje vrijeme redovito događa,da se switch toliko olabavi da se mod pali na lagani dodir,nemrem ga pošteno zaključat i onda ak se raspadne switch nastane kontakt i atty radi dok ne odšarafim mod i izvadim bateriju. Ako išta pomaže,mod je klonirani hcigarov. Na oprugu se vraćao nebih,jer nije baš neka.

Nadam se da sam uspio objasniti problem,možda sam malo zapetljao al kužite valjda kaj oću reć.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Nemesis switch problem
PostPostano: 23 pro 2014 13:58 
Moderator

Tri magneta idu...sa dva je premekan switch...jedino ako tebi paše sa dva...tvoj izbor. Pin se čvrsto šarafi do kraja i ne ulazi u nikakvu plastiku već u mesing. Ako ti je pin preduboko kad zašarafiš do kraja, podložiš ga sa oringom i malom plastičnom pločicom...dovoljno ga digneš da ima kontakt. Mali valjčić mora biti prisutan u rupici pokraj pina...ako ga nemaš stavi nešto drugo...inače je Nemesis neiskoristiv.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Zadnja izmjena: fek0; 23 pro 2014 14:05; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 pro 2014 13:59 
Administrator

Tekuci osigurac navoja, proizvodi se u tri ˝cvrstoce˝ pa uzmes najslabiiji.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 pro 2014 14:03 
Moderator

Kinta je napisao:
Tekuci osigurac navoja, proizvodi se u tri ˝cvrstoce˝ pa uzmes najslabiiji.

Ma nije do navoja nego ne zna sklopiti prekidač.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 23 pro 2014 14:41 

Nhf feko,ali tri magneta debljine 2,7 mm su malo previše. I ne da je premekan,nego kad ga fino zašarafim do kraja je tvrd ko sam vrag,stoji otključan na stolu horizontalno i ne pali se sam od sebe,da ne kažem da mi je mali prst od stiskanja ojačao. Krivo se izrazio,nije plastika,imaš pravo. Ovo se događa samo kad ga stavim u džep i onda se on trucka kako ja hodam. Znam za mali valjčić i pazim na to malo govno jer mi je par puta ispao na pod pa ga tražio. Imao sam prije 2 magneta debljine 1 mm i nije mi se to nikad događalo. Samo su ti tanki magneti krhki i pri padu su mi pukli (jbg,krivim alkohol).

Povratak na vrh

PostPostano: 23 pro 2014 14:48 

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 pro 2014 14:59 

Jel to znači da je ispravan način korištenja ovog čuda kao podmetač za vrata? XD

Šalim se,mislim da je moguće da sam kupio predebele magnete i da rade problem. Budući da mi je ovo jedina igračka koju imam,prvi meho i prvi mod općenito,rađe pitam. Volim ga,mazim i pazim (osim kad pijem pa mi padne na beton ) i ugodno se družimo već dosta :D

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 pro 2014 15:20 

Sam si sebi odgovorio na pitanje, a i feko ti je dobro reko.
Pin mora biti čvrsto zašerafljen ako ne želiš da ti se i dalje raspada po džepu. Ti si htjeo skratiti hod prekidača tako što si razlabavio sve navoje unutar istog. Pokušaj to na autu napraviti sa kotačima, pa javi šta se dogodilo :D
Šala mala, zašerafi prekidač da su sve komponente stegnute jedna za drugu i to je to...

Povratak na vrh

PostPostano: 23 pro 2014 15:34 

Hvala ljudi. Pritegnuo sve onako muški,vidit ćemo sad kako će se ponašati. Da,ja ga nisam držao zašarafljenog do kraja skroz jer je bio pretvrd za stiskanje. I sad je tvrdo ko sam vrag i nemogu ga uvjek stisnut sa tim nesretnim malim prstom,tako da ću malo ojačat taj stisak. Znam da je bilo glupo pitanje,al tom forum služi.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 pro 2014 16:08 

To se stegne kljestima i ne odvrce se vise

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.