Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Grgljanje i kapljice
 Post Postano: 10 pro 2014 15:44 

Pozdrav,
Imam parilicu koja se sastoji od baterije koja se dobije u starter packu za 230 kn u parilici i t3s nastavak.
Od kad ju imam gotovo svakodnevno imam problem da pocne grgljati te se u cijevi stvore kapljice koje pri parenju znaju doci do jezika sto je jedno poprilicno neugodno iskustvo.
Taj problem inace rjesavam tako da jednostavno uzmem maramicu i zavrnem jedan kut te gurnem u cijev i nakon nekoliko takvih pokusaja sve je ponovno u redu.
Grijac je nov, sve je unutra dobro stegnuto i stvarno ne vidim koji bi mogao biti razlog tom grgljanju i ulasku tekucine u cijev.
Molim pomoc.
Unaprijed hvala :-)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 pro 2014 16:03 

Možda prejako vučeš. Vuci sporije- ne kao da pušiš cigaretu nego kao da lagano piješ na slamčicu.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Grgljanje i kapljice
 Post Postano: 10 pro 2014 18:10 

Pazim na to, ali jos uvijek se dogodi nezz

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 pro 2014 09:56 
Moderator

Debeli je napisao:
Pozdrav,
Imam parilicu koja se sastoji od baterije koja se dobije u starter packu za 230 kn u parilici i t3s nastavak.
Od kad ju imam gotovo svakodnevno imam problem da pocne grgljati te se u cijevi stvore kapljice koje pri parenju znaju doci do jezika sto je jedno poprilicno neugodno iskustvo.
Taj problem inace rjesavam tako da jednostavno uzmem maramicu i zavrnem jedan kut te gurnem u cijev i nakon nekoliko takvih pokusaja sve je ponovno u redu.
Grijac je nov, sve je unutra dobro stegnuto i stvarno ne vidim koji bi mogao biti razlog tom grgljanju i ulasku tekucine u cijev.
Molim pomoc.
Unaprijed hvala :-)

Dva najvjerojatnija razloga:

1. Loša, nehomogena , tekućina
2. Loš setup ( nema veze što je grijač nov i tvornički, to ne znači da je dobar )

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Grgljanje i kapljice
 Post Postano: 12 pro 2014 08:34 

To je normalna pojava stvaranja kondenzata u dimnjaku i usniku.
Dva-triput dnevno sa vrhom maramice to obrišem pazeći da vrhom maramice dosegne do zavojnice

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2014 12:33 

Da se malo nadovežem a i trebam pomoć
Šta se tiče novog grijača (stvarno nemora biti i dobar)- mini protank 2 i grijač koji je došao s njim- nakon cca 10-15 povlačenja osjetio sam miris spaljene gume (palila se guma ispod zavojnice), rastavljen i ponovo složen ali umjesto wicka stavljena vata.
Sada ima manje okusa i pucketa.
Wick se u zavojnici može pomicati a ja sam vatu stavio onako na tijesno e sad jesam li tu pogriješio i treba li vatu staviti i iznad (ja ju stavio)ili ne???
Hvala.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2014 20:14 

vata kad se natopi tekucinom poveca joj se volumen. sam se dobro izrazio? ja bi stavio natrag sta si imao, i nakon ulijevanja tekucine pusti da se natopi. 15min. pa onda probaj povuc

i to nije bas za chain vape ilitiga lančano parenje

miris spaljene gume ti je od slabo natapanja tekucinom

probaj pa javi

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2014 20:31 

Draskas je napisao:
Da se malo nadovežem a i trebam pomoć
Šta se tiče novog grijača (stvarno nemora biti i dobar)- mini protank 2 i grijač koji je došao s njim- nakon cca 10-15 povlačenja osjetio sam miris spaljene gume (palila se guma ispod zavojnice), rastavljen i ponovo složen ali umjesto wicka stavljena vata.
Sada ima manje okusa i pucketa.
Wick se u zavojnici može pomicati a ja sam vatu stavio onako na tijesno e sad jesam li tu pogriješio i treba li vatu staviti i iznad (ja ju stavio)ili ne???
Hvala.

kupi si prave grijace i pari, pucketa zato sto nisi dobro slozio a neki dan smo pisali da se ne isplati motati ako ih kupujes na ft, ja sam to motao prijetelju i to su mi bili najgori momenti parenja, ako si bas uporan tu ti je imand tata pa pogledaj njegove postove

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2014 20:56 
Moderator

veljo_81 je napisao:
kupi si prave grijace i pari, pucketa zato sto nisi dobro slozio a neki dan smo pisali da se ne isplati motati ako ih kupujes na ft, ja sam to motao prijetelju i to su mi bili najgori momenti parenja, ako si bas uporan tu ti je imand tata pa pogledaj njegove postove

To si ti rekao da se ne isplati sam motati !!!

Svi iskusni parioci ovdje sami motaju svoje grijače po svom ukusu i afinitetima. Na T3S smo redovno čim smo dobili nove grijače prvo rasturali tvornički setup i onda radili svoj. Tako smo dobijali puno bolju aromu i paru.

Inače motanje stupa na T3S evodima i sličnim atty-ima je dječija igra čim se malo uvježba :51: :ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2014 21:28 

Definitivno motaj sam. Vrlo brzo savladaš tehniku do prihvatljivo dobrih setupova.
Meni je to postao hobi ;), uz to imam potpunu kontrolu nad setupom (kupljeni je :conf: onakav kakav je).
Za sada predlažem klasični setup sa silicom i 0,18 ili 0,20 mm khantalom na oko +2 ohma.
Ak' koristiš 3mm silicu probaj duplo i bez flavour wicka. Kasnije "šaraj" :D
probaj sa i bez tog wicka, sa drugačijom silicom/žicom/otporom.
Dok ne nađeš ono kaj ti najviše paše :D
I po mogučnosti, cijelo se vrijeme dobro zabavljaj :vaper:

Povratak na vrh 

[ 10 post(ov)a ] 

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: