| Autor |
Poruka |
|
lukasss
|
Naslov: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 20 stu 2014 23:34 |
|
|
|
pozdrav svima!!!
novak u parenju zadnjih 20ak. dana i mogu reći super zadovoljan...ne mislim se više vratiti na mehaniku, parim sve u 16 i zadovoljan sam, ALI (uvijek taj ali)
imam konstantan problem već danima i ne znam kako ga riješiti, naime: nakonn nekog vremena parenja tekučina mi se prelije po atomizeru i bateriji, uvučem je u usta sve bude natopljeno, onda sve rastavim, očistim, obrišem , stavim novu dozu tekučine i opet je dobro. Nakon nekog vremena opet...
Koristim Evod bateriju 1100mA, kangertech mini protank 2 atomizer i evod grijače...
Mjenjao sam razne tekučine, grijači uvijek orginal kao i ostali dijelovi, čak sam i novi atomizer kupio i opet ista stvar, potopi i potopi cijelu cigaretu, usta puna tekučine i sve krčka dok vučem. Ne zanm kako riješiti probem???
Jel može da je nešto do baterije pa mi tako baca tekučinu.
Najgore je kada odem do grada i onda se to pojavi, pooooooooooluuuuuuudim jer ne mogu pariti........
Hvala!!!!
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 20 stu 2014 23:50 |
|
|
|
standardni problem, i mozda je moje rjesenje glupo ali svejedno cu ga reci. Fasttech-vamo v5 ss-kayfun lite plus v2-panasonic baterije-nitecore i2 punjac--->nema vise problema, curenja, dilema oko prestanka parenja i vracanja na cigare itd.
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
lukasss
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 20 stu 2014 23:54 |
|
|
..hvala!!!.......samo novi sam pa mi daj vremena da sve to skontam i prevedem..hehhehehe ali svejedno 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 00:00 |
|
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 00:08 |
|
|
Preporuka stoji, i riješilo bi ti probleme za neka tri tjedna a premotavanje grijača bi ti moglo pomoći možda i odmah 
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 00:14 |
|
|
Zaista mi nije jasno zašto svi preporučuju taj hebeni Vamo i Kayfun. Na MTM sad imaš onaj iStick ili ako baš hoćeš ima ga i na FT-u košta koliko i jedan solidan Vamo ima bateriju koja traje poprilično dugo. Eliminirao si punjač i kupovinu baterija i time si već uštedio da se isplati kupiti. Uz to još je i manji, kompaktniji i bolje radi. Ne shvaćam zašto bi nekome preporučili mod koji je 20 cm dužine plus kaya 4 kada možeš imati za lijepe pare ovako nešto https://www.fasttech.com/products/0/100 ... le-voltagepuno modernije i lijepše. Daj se više skinite s tog fucking Vamota (pardon my french) To je zastario mod, i iz mog gledišta vrlo ružan. Moja žena pari skoro koliko i ja i još uvjek je na spinerici i mini protank 3 ja joj napravim grijače i ona zadovoljna, ne curi, na pljucka i radi sve pet. Ako baš želiš kayfuna ok ali protank je sasvim dobar atomizer.
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 00:18 |
|
|
coldyl je napisao: Zaista mi nije jasno zašto svi preporučuju taj hebeni Vamo i Kayfun. Na MTM sad imaš onaj iStick ili ako baš hoćeš ima ga i na FT-u košta koliko i jedan solidan Vamo ima bateriju koja traje poprilično dugo. Eliminirao si punjač i kupovinu baterija i time si već uštedio da se isplati kupiti. Uz to još je i manji, kompaktniji i bolje radi. Ne shvaćam zašto bi nekome preporučili mod koji je 20 cm dužine plus kaya 4 kada možeš imati za lijepe pare ovako nešto https://www.fasttech.com/products/0/100 ... le-voltagepuno modernije i lijepše. Daj se više skinite s tog fucking Vamota (pardon my french) To je zastario mod, i iz mog gledišta vrlo ružan. Moja žena pari skoro koliko i ja i još uvjek je na spinerici i mini protank 3 ja joj napravim grijače i ona zadovoljna, ne curi, na pljucka i radi sve pet. Ako baš želiš kayfuna ok ali protank je sasvim dobar atomizer. zato jer je taj istick ruzan ko pas, jer vamo radi dobro i ako se sjebe se jeftino i lako popravi, jer je jebeni no brain za poceti s parenjem... moje misljenje, a i vecine drugih cini mi se, mozda se varam ali...
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 00:32 |
|
|
|
Vamo ovdje preporučuju odkad je izašao valjda i tako već godinama, već se je 5000 modova pojavilo neki bolji neki lošiji, ali i dalje se nudi samo VAMO.
Evo jedne obične računice
Vamo + punjač s FT-a 250 kn Moraš si uzeti i minimalno 2 baterije 110 kn +poštarina 20-30 kn
380 kn + kayfun 166 kn 546 kn
iStick 210 + 166 kaya = 376
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 00:37 |
|
|
mozda je problem u meni, ja ne volim te ixxxx stvarcice... 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 01:07 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Evod baterija 1100mA, kangertech mini protank 2 atomizer i evod. Toj kombinaciji ništ' ne fali. Trebaš sam presložiti grijač i sve će se riješiti. Mogel bi to spriječiti i običan flavor wick ili tekućina sa malo više VG-a. Stvar je u setupu. Baterija nema veze s time.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |