| Autor |
Poruka |
|
jocker21
|
Naslov: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 30 ruj 2014 21:06 |
|
|
|
Jel moze koji savjet za setup kaye , trenutno imam kanthala 0.18 i 0.20, vate i spage kao u prici, cekam jos kanthal 0.30. Zanima me kako da najbolje slozim, na 0.18 i 5 namotaja mi pali spagu i pocne smrditi nakon 20 povlacenja.. (1,5ohm), a bome i na 0.20 isti vrag. Gdje griješim?
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 30 ruj 2014 21:22 |
|
|
|
U spagi...previse si nagurao u kanalice il su kanalici preuski...dakle 20 povlacenja je ok? Znaci da setup je ok dok je natoplhen,kad to poparis ode sve kvragu jer nema dobar dotok likvida
Vulja
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 30 ruj 2014 21:27 |
|
|
|
moze biti, to sam si i pomislio, idem probati odmah!
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 30 ruj 2014 21:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
špaga se ne gura u kanaliće, nego vrh špage samo treba dodirivati vrh kanalića napraviš mašnu ili ti 8icu i vrhove zavinutih dijelova spustiš toliko da dodiruju vrh kanala, kanali moraju biti prazni i čisti za tekućinu pogledaj koji video na YT i sve će ti biti jasnije
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 30 ruj 2014 21:40 |
|
|
|
ma gledao sam, neki stavljaju spagu prema gore, neki guraju u kanale, pa sam i ja logicki pomislio da treba u kanale... evo sad kada sam ostavio u kanalu po jednu nit bolje dimi i nema smrada... yeaaa
A koliko sam se tek napatio da ga napunim a da ne curi na rupicu za zrak.. da nema vas i youtubea ja bi mislio da je kaya pokvarena hehe
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 30 ruj 2014 22:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
I jos kad motas zicu na spagu u koju si umetnuo spenadlu ... koju poslije izvadis gdje ce ti biti kraj.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 01 lis 2014 07:53 |
|
|
pozzdrav.. Uhh Kaya Za početak-.- koji San..  Kada Savladaš Standard coilove !! probaj MIcrocoil... ili Te zice koje Imaš *frljati...dok 0.30ka Nedođje.. Youtube tije prijatelj..ili Uzivo..da ti Pokaže Netko..Ćarolije..koje se Daju izvest/vući.. watch this..i više: http://www.youtube.com/watch?v=RwaQ9HmnvGkima tam još... i Nađji CoilCalculator"za Izračunjanje Zavojnice i Njenjih OHMS/OTPORA  Lp zeljkec
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
mario_tm
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 12 sij 2015 09:44 |
|
Pridružen: 18 stu 2014 09:29 Postovi: 26 Lokacija: Lošinj, Velika Gorica
|
|
Mogu se ja ubaciti u temu da ne otvaram novu? Radi se o kfl+. To sa vatom sam valjda od prve pogodio, stavio malo vate da lagano penetrira u coil, natopio je i spustio dolje na postolje gdje je kanalić. Sad me muči nekako slabašna količina pare, ustvari nije slabašna nego je u rangu sa malenim aerotankom, arome su tu negdje. Otpor sam mjerio na šarafićima gdje je zavojnica, iznosi oko 1.8-1.9 ohma. Zavojnica je spiral coil, 0.25 kanthal, na 2 mm šarafcigeru. Dal bi za kayu bilo bolje napraviti microcoil možda? Smanjiti otpor za jedan krug na 1.6 ohma?
_________________  KFL+v2 on nemesis Aerotank mini on spinner v2 Lula u razmatranju
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 12 sij 2015 11:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Prevelik ti je otpor
Neznamo kolko debelu zicu korisits, ali smanji 2 kruga, i pripazi da vate imas dovoljno da dodiruje sve krugove, ali ne previse da nemozes povuc vatu sa jedne strane na drugu malo bez da se pomicu coilovi.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
trek
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 12 sij 2015 14:24 |
|
|
|
Ako imaš probaj namotati coil sa tanjom žicom 0.20 ili 0.18. Bit će ti dobro i pri tim otporima 1.8-1.9 ohma. Možda je aerotank mini malo podcijenjen, al on se sa kangerovim dual coilom brzo zagrijava i daje dosta pare i okusa. I ja imam taj aerotankić i KFL+v2 i sve je malo bolje na KFL, al po meni na setupu sa tanjim kantalom od tog 0.25. Barem je takvo moje iskustvo.
|
|
 |
|
 |