Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 07:42. Sada je: 25 ožu 2025 07:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: VAMO V5 otkazao suradnju
PostPostano: 23 kol 2014 22:50 

Pozdrav.

Imam problem s Vamom V5. Odjednom je prestao raditi, uz "Low load" i "Short“ poruke.
Sada tih poruka više nema, odnosno sve izgleda normalno ako izuzmemo činjenicu da i dalje ne radi. Promijenio sam pet – šest različitih atomizera i tri baterije, pa mislim da je barem taj uzrok eliminiran.
Star je manje od četiri mjeseca i, koliko se sjećam, nije mi padao.
Ima li koga voljnog pozabaviti se s tim problemom na plaćenoj osnovi, i isplati li se to uopće?
DIY savjeti u mom slučaju ne funkcioniraju, nisam baš u dobrim odnosima s elektronikom.

:fla:

But they're sure coming slow

Povratak na vrh

Naslov: Re: VAMO V5 otkazao suradnju
PostPostano: 23 kol 2014 23:02 

Chinovnik je napisao:
Pozdrav.

Imam problem s Vamom V5. Odjednom je prestao raditi, uz "Low load" i "Short“ poruke.
Sada tih poruka više nema, odnosno sve izgleda normalno ako izuzmemo činjenicu da i dalje ne radi. Promijenio sam pet – šest različitih atomizera i tri baterije, pa mislim da je barem taj uzrok eliminiran.
Star je manje od četiri mjeseca i, koliko se sjećam, nije mi padao.
Ima li koga voljnog pozabaviti se s tim problemom na plaćenoj osnovi, i isplati li se to uopće?
DIY savjeti u mom slučaju ne funkcioniraju, nisam baš u dobrim odnosima s elektronikom.

:fla:

Pitaj medu da baci oko.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 kol 2014 01:35 

Negdje je u kratkom spoju....ovak se moze nagadat moze biti ovo ili ono napisi sve stvari koje nisu normalne u radu samog moda.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 kol 2014 02:24 

Pozz..probaj sa Čackalicom polako"Lagano !! U krug mrvicu podič..+pin ...stisni se Lako..kada se Zateže'ili atty ima predug Connector..pa Sve Komprimira!! Probaj 1mm u krug pomala podič??! I vidi da ak je o.k!!? Da nezatezeš!! Necrs dobit bolji Kontakt..Vidi malo sa 2ije 18350 upogonit..daje Vise Snage..itd.ocisti ..i rastavi pa sastavi...sve djelive i Feder i dugme malo kontaktsprayom...navoje *Vaselinom..Uljem jestivim..Cremom za Bebinu guzu.. I Svaki 7dana Hrundiranje Ćiscenje..ne krivo Svatit.. Just True..and Helpfull...lp zeljkec

Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!

Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o

Povratak na vrh

PostPostano: 24 kol 2014 02:27 

Zac molim te :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 24 kol 2014 02:50 
Moderator

zeljko81 je napisao:
Pozz..probaj sa Čackalicom polako"Lagano !! U krug mrvicu podič..+pin ...stisni se Lako..kada se Zateže'ili atty ima predug Connector..pa Sve Komprimira!! Probaj 1mm u krug pomala podič??! I vidi da ak je o.k!!? Da nezatezeš!! Necrs dobit bolji Kontakt..Vidi malo sa 2ije 18350 upogonit..daje Vise Snage..itd.ocisti ..i rastavi pa sastavi...sve djelive i Feder i dugme malo kontaktsprayom...navoje *Vaselinom..Uljem jestivim..Cremom za Bebinu guzu.. I Svaki 7dana Hrundiranje Ćiscenje..ne krivo Svatit.. Just True..and Helpfull...lp zeljkec

:tose:

Željko , ovo neću brisat, ali molim te prestani davati savjete ljudima o nećemu o čemu izgleda nemaš pojma..
Kako uopće možeš spominjati mazanje navoja koji moraju imati što bolji kontakt *Vaselinom..Uljem jestivim..Cremom za Bebinu guzu..
I ne želim uopće polemiku oko toga, svaki slijedeći post brišem

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.