Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: 3D - neda se rastavit
 Post Postano: 27 lip 2014 14:41 

Dakle, došo mi je neki dan 3D sa FT-a. Krenem ga rastavljat,skinem tank..kad ono,srednja kapa koja se inače potapa u tank i na kojoj su kontakti, neide dole. Bilo mi je malo čudno zašto su kontakti unutra odšarafljeni s plusa i zveckaju, al reko kinezi.. Prvo sam mislio da je zbog gumica pa će ić malo teže prvi put, a da ih baš ne potrgam nisam probao sa kombinirkama ili sl. . Uglavnom,izgubio sam cijelo popodne. izvuče se 1-2mm i to je to. Našo sam samo jedan review na FT, tipa koji je imao sličan problem. On ga je grijao pa hladio,uspio skinut ali nije ga više mogo vratit. Znači, pretpostavljam fi kape gornje ili srednje je sje**n, nabili su to unutra i to je sad to.
Sad, jel sam baksuz pa ga mogu jednostavno vratit ili se da nešto napravit. Ima netko iskustva s tim? Poslao sam i ticket danas na FT,pa ću vidjet kaj kažu. Je**m ti garanciju na drugoj strani svijeta. Znam,netko će reć to je FT..al do sad je bilo sve ok,uvijek dobro provjeravam kaj kupujem. A kažem,nisam vidio da je česta greška.

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: 3D - neda se rastavit
 Post Postano: 27 lip 2014 18:55 

Koji dio se neda izvadit, i od kuda?
http://www.fasttech.com/product/1651001 ... g-atomizer

Nemam taj atomizer, ali mozda imam ideju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2014 22:24 

ako uspijes skinut pobrusi i amen, moralo bi bit ok

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2014 22:38 

Na FT-u ova druga slika po redu,gdje je sve u dijelovima..srednji dio s crvenom gumicom ide na onaj prvi s lijeva Na mojoj slici je to spojeno (desni dio,gornja strana). To je problem. To bi se trebalo lagano rastavljat,s obzirom da na tom principu i radi..tak se potapa / natapa wick. Na ticket mi još nisu odgovorili. Ma mislim da ću im to vratit,samo čekam kaj će reć. Ak ga nekak i isčupam,sumnjam da bi radio. Ili?

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2014 22:50 

pa ako skines da se to pobrusit, počistit, da sjeda kak se spada

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2014 22:51 

Ma neznam kak da više probam rastavit, bojim se da ću nekaj spigat/potrgat s kliještima. Gumice sigurno. Ak ih uopće ima unutra. Drugo mi ne pada na pamet. Neznam kak to grijanje i hlađenje funkcionira. Neznam nikakvog alatničara ili sl. Al da, trebalo bi vjerojatno onda pobrusit tu srednju kapu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2014 23:57 

sioux je napisao:
Ma neznam kak da više probam rastavit, bojim se da ću nekaj spigat/potrgat s kliještima. Gumice sigurno. Ak ih uopće ima unutra. Drugo mi ne pada na pamet. Neznam kak to grijanje i hlađenje funkcionira. Neznam nikakvog alatničara ili sl. Al da, trebalo bi vjerojatno onda pobrusit tu srednju kapu.

Trebas samo nac nekog ko ti ima ind. fen, za ovo ti nebi preporucio grijanje brenerom. Stavis ga u skripac, zagrijes to sto se neda skinut i oprezno skines s kljestima. Nakon toga das nekom da pobrusi i to je to

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 00:22 

Najvjerojatnije je zacvikala gumica. Dovoljno je da malo izadje iz lezista, metal je suh, i zacvika ko blesava.
Uzmi nekakv detergent za pranje suđa i pomjesaj sa vodom u omjeru 1/1.
Metni cijeli komad unutra i nek malo odstoji, a onda ga probaj rotirat. Nemoj izvlacit van, nego samo rotiraj dok ne osjetis da se okrece laganije nego prije.
Poanta je da detergent podmaze gumicu po cijeloj dodirnoj povrsini.
Ako krene laganije rotiranje, pocni sa rotiranjem i izvlacenjem. Ali moras izvlacit okomito. Ako osjetis da je stalo, vrati natrag i pocni ponovo.
Ako neide drugacije, uzmi vijak koji nije od atomizera i zaserafi ga u navoj. Primi sa kljestima i rotiraj. Ali moras bit oprezan. Nemoj gurat vijak u jednu stranu jer ce ti se sjebat navoj.
I ja sam imao slican problem. Ne sa atomizerom, ali sam uspio izvadit na gore opisani nacin.
Mozda uspije i tebi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 00:26 

Kapni malo ulja između... Ako je gumica unutra vjerovatno je ona zacvikala....malo nutra van i bu se popustilo... Mozda je i neka špena od obrade ostala.

Ako je guma unutra nemoj ni slucajno grijat jer se moze sve zaljepit kad se guma rastopi ..tek bus onda sranje napravil..

Mozes probat i u frizer na par sati pa probaj rastavit cim izvadis van

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 00:29 

i gumene rukavice znaju pripomoći..just my 2c.. :)

slika

Povratak na vrh 

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club