Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 06:36. Sada je: 25 ožu 2025 06:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: protank 3 slabo dimi
PostPostano: 04 kol 2014 20:07 

ako je to taj protank 3 onda ti još treba baza sa regulacijom zraka Kanger baza za AeroTank

Povratak na vrh

PostPostano: 04 kol 2014 20:37 

je to je taj, hm pa jel mi nije lakše napraviti šire rupice na bateriji? Ili baš mora biti taj regulator zraka.

Povratak na vrh

Naslov: Odg: protank 3 slabo dimi
PostPostano: 04 kol 2014 20:58 

Uzmi regulator
A rupice na bateriji ako nisi siguran gdje i koliko treba bušiti bude ružno

Povratak na vrh

PostPostano: 04 kol 2014 21:05 

ok budem naručio pa čemo vidjeti.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 kol 2014 23:41 

Jedan coil ti je krepao ...stavi novi grijac ili premotaj ovog ...zraka ima sigurno dovoljno ako grglja se vise natapa nego isparava...okreni ga naopacke i kroz driptip nek ti iscuri visak liquida ...mozes ga i malo strest ko toplomjer...

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 05 kol 2014 12:13 

Ja imam takve probleme sa aerotankom mini, zato sam pitao dal cu se rijesiti tih
priblema ako kupim onaj pro komplet od 1500 kn
Kod mene se desi da nema pare ili je ima al je bljutava ili nikako da si podesim voltazu, ono na 3.8 joj malo fali a na 4.3 previse grije
Ljepse mi je pariti protank 3 mini nego aerotank mini
Jedva nadjoh plazu na Rabu sa.wi-fi da vam se pozalim na probleme, imam 10 razlicitih tekucina od fa ali svaku aromu osjetim samo trenutak a sve ostalo je bezukusna para...

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 05 kol 2014 21:57 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Ja imam takve probleme sa aerotankom mini, zato sam pitao dal cu se rijesiti tih
priblema ako kupim onaj pro komplet od 1500 kn
Kod mene se desi da nema pare ili je ima al je bljutava ili nikako da si podesim voltazu, ono na 3.8 joj malo fali a na 4.3 previse grije
Ljepse mi je pariti protank 3 mini nego aerotank mini
Jedva nadjoh plazu na Rabu sa.wi-fi da vam se pozalim na probleme, imam 10 razlicitih tekucina od fa ali svaku aromu osjetim samo trenutak a sve ostalo je bezukusna para...

pa stavi na 4.0 ili 4.1 :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 08 kol 2014 15:53 

Stavim ali nije to to vise, evo stigao sam kuci i kontam sta da radim, nekako sam sprzio jezik sad kako sam uzeo spinera i aerotank, nemam osjecaj arome vise ni na 4.3 samo osjecam da je ta bljutavost toplija, jel ima neko nepisano pravilo, koliko ohma ide na koliko volti

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 08 kol 2014 17:02 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Stavim ali nije to to vise, evo stigao sam kuci i kontam sta da radim, nekako sam sprzio jezik sad kako sam uzeo spinera i aerotank, nemam osjecaj arome vise ni na 4.3 samo osjecam da je ta bljutavost toplija, jel ima neko nepisano pravilo, koliko ohma ide na koliko volti

Nema pravila ! Nema univerzalnog setupa ! Pojedini iskusni članovi ovog foruma za različite tekućine koriste raličite atomizere !!!!

Osnovno je pravilo da se ne pretjeruje sa snagom jer prevruća para može spržiti usnu šupljinu ili mogu zbog prevelike temparature nastati opasni plinovi.

Stock grijači su takvi kakvi jesu ... i imaju svoj maksimum koji mogu dati. Zato svi mi i slažemo svoje grijače prema svom ukusu i tekućinama koje koristimo. Rezultati su odlični ali ne dolaze ni brzo ni lagano.

Još jednom za kraj dizanjem napona / smanjenjem otpora / povečanjem energije predane tekućini ne postiže se ništa bitno!

Povratak na vrh

PostPostano: 08 kol 2014 18:23 

Imam jos jednu teoriju da isprobam prije nego prepisem od imanda i kupim merku :)
Trenutno koristim grijace s fasttecha koji su kupljeni pod authentic ali opet nije isto pakovanje kao sto su oni s mtm-a, na ovim s ft nema slika grijaca na pakovanju i sa zadnje strane ima vise ostavljenih kucica za otpore dok na ovim s mtm-a imaju kucice samo za 1,5 i 2 ohma pa cu probati staviti taj s mtm-a u aerotank pa cak i staviti onu kapicu metalnu oko toga, ako to ne bude islo ili cu motati sam ili kupiti onaj pro set al i tamo se onda moram traziti a nikako mi nije do toga
Protank mi radi, uvijek isto, onako glasno se cuje, malo je teze za vuci al daje aromu, ali ocekivao sam mnogo vise od aerotanka u odnosu na protank a dobio manje

Povratak na vrh

[ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: