|
.
Sada je: 27 tra 2026 16:11. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Mavrinac
|
Naslov: Tekucina preslaba Postano: 29 srp 2014 23:02 |
|
|
|
Pozdrav, danas ujutro su mi stigle dvije bocice od 50ml, jedan okus jabuke drugi lubenice, obje 18mg, obje od dekanga. (naruceno sa fasttecha). E sada, imam jednu tekucinu od 16mg davidoff okusa, kupljenu u parilici od 10ml, i na neko cudo, onaj "hit" ili kick, ili kako se to vec naziva je puno slabiji nego u slucaju ove od 16 mg. Promijenio grijac, premotao novi, ma nista....Ista stvar. Nije moguce da su se bas za obje zeznuli i poslali neke slabe, a i na etiketama pise high, kao za dozu nikotina. Jel ima itko takvih iskustava? Ovo mi je vec drugo razocaranje sa fasttecha, zadnji put sam narucio cappucchino i vise nikad, ali sam prisiljen kupovati od tamo jer nigdje drugdje ne mogu naci 50ml za tako nisku cijenu, bas nisam pri parama, ali ne zelim zato pusiti neki skart koji je krivo etiketiran. Sada sam shvatio da svaki put zaboravim promuckati kako je preporuceno, ali sumnjam da bi to s tim imalo veze...
Dali je netko od vas narucivao da je imao isti problem ili ti vocni okusi jednostavno ne daju takav hit?
_________________ Vamo V5, Taifun GT Clone
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Tekucina preslaba Postano: 29 srp 2014 23:11 |
|
|
|
prvo.....izbjegavaj kupovinu tekucina preko ft-a drugo....moguce da je koncentracija pg-a i vg-a drugacija trece.....ima u eu i kod nas puno boljih stvari od Dekanga preko fta cetvrto.....uvijeren sam da Dekang kod nas kaj kupiš je bolji od onog sa ft-a
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tekucina preslaba Postano: 29 srp 2014 23:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Apsolutno sve tekućine kupljene sa FT-a su bile onakve kakve su napisali. Sve Dekang i sve onako kako je...aroma (kakva god da je...neka jača neka slabija, kao i sve ostale tekućine), nikotin, pg vg omjer...sve 5. Jedina razlika je što nikad nisam uzeo niti jednu tekućinu koja nema označenu jačinu u miligramima...ove high medium low oznake ne uzimam, sumnjivo mi je  . Sve do jedne Dekang tekućine su imale isti okus kao i one koje kupim kod nas. Hangsen nisam nikad kupio kod nas, pa nemam pojma da li ima razlike, ali ono što sam naručio preko FT-a je bilo odlično. Ili ja jednostavno imam sreće.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Mavrinac
|
Naslov: Re: Tekucina preslaba Postano: 30 srp 2014 00:24 |
|
|
Ma ne znam vise ni sta da kupujem, ovo kod nas kako naplacuje je pljacka, uopce ne prodaju od 50ml jer im je u interesu da im ljudi dolaze svaki drugi dan ko narkici po fix. Tamo je pisalo tocno da je 18mg, samo je high kao etiketa. Neznam, dali ja imam losu bateriju, uzeo sam ju sa ebaya (ego-t), i s njom imam malih problema, ponekad kada idem kao uvuc pocne blinkati kao da je prazna ili nesto, to mi se na staroj bateriji znalo desavati kada lose zamotam grijac, sada ova baterija na random pocne to raditi, probam na staroj bateriji, sve 5. Ma cini mi se da cu ja lijepo na 24 preci i na miru sam, ako i to bude slabo onda ne znam sta cu haha... Otkad sam poceo non stop problemi s tim, a sta je najgore nikada ne mogu odrediti u cemu je tocno, dali sam uzeo predebeli coil, los fiber, dali imam los spremnik, atty ili kako se to vec zove. A imam tu jednog prijatelja kojeg sam upoznao na forumu iz rijeke, nikako da se nadjemo jer ili on ili ja nemamo vremena, on se u to razumije i nadam se da ce iskorijeniti taj problem, osjecam se ko oni policijski psi sta im daju male doze tek tako da odrze ovisnost o necemu hahaha Inace sam obozavatelj onoga: uvuces i vidis zvijezde, nitko ti vise ne moze dici tlak haha.... 
_________________ Vamo V5, Taifun GT Clone
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Tekucina preslaba Postano: 30 srp 2014 13:20 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
ja bih ti preporučio da vidiš sa valterom da ti nešto smixa. reci mu što želiš i mislim da će ti pogoditi svakako bolje nego FT. Neznam na čemu pariš i koji setup ali i to ti utječe na parenje, aromu, Th, itd... Ako ti parenje paše i ako imaš mogućnosti nabavi si neki od malo kvalitetnijih atomizera i neki mod sa podesivom voltažom i vatažom i bit će ti puno lakše.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Tekucina preslaba Postano: 30 srp 2014 13:23 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
TH prvenstveno ovisi o količini nikotina. Više PG-a jači TH. Više wata jači TH. Ak' ti Ego dok pariš blinkati bez veze, probaj otpustiti ati i ponovno ga pritegnuti ali čisto lagano, do kontakta. Meet sa nekim ko zna je najbolje rješenje. Uglavnom prelazak na kvalitetniji modi i ati rješe sve probleme. Ostalo je "samo"  traženje: PG/VG omjera, conc. nikotina, wataže na kojoj pariš, ispravnog setupa  i tak.. jednostavno  .
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina preslaba Postano: 30 srp 2014 18:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Flasicu jece baze recimo 50-100 mg treba uvijek imati negdje sakriveno za po potrebi pojacati liquid.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Sada je: 27 tra 2026 16:11. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |