Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pomoc s motanjem
 Post Postano: 29 srp 2014 12:20 

Pozdrav, evo motam vec koja dva mjeseca, narucio sam khantal 0.2 sa 300cuda.
Od onih 5 metara, ajmo reci da sam smotao 30 grijaca od kojih mi 15 radi kako treba. Znaci kada namotam i isprobam na suho, dok jos nema dimnjaka sve super radi, onda sve sklopim, stavim u spremnik, zapalim i cijeli spremnik na sekundu zasja i kao sta pretpostavljate kurac od svega toga.
Danas ujutro mi doslo 100ml tekucine iz Singapura, jabuka i lubenica, sretan ko nova godina da cu napokon prestat pusiti jebeni capucchino koji sam prisiljen pusiti zadnjih mjesec dana, a riga mi se od njega, smotam si novi grijac da ispreme smrad, izgori, drugi, opet, treci, opet, cetvrti opet.
Svaki od tih grijaca sam prethodno isprobao na toj istoj bateriji, zica je na golo radila bez i najmanjeg problema i onda mi u spremniku pregori.
Koji se tu k**** desava?!

Zicu prije motanja prodjem upaljacem radi fleksibilnosti, kada namotam isprobam na suho, sve njezno i oprezno radim, ne kuzim u cemu je stvar....
I sada lijepo idem na balkon i zapaliti analognu jer mi je pun kurac vise zajebancije s ovim namatanjem i zivciranjem, bolje crknut od raka nego od bijesa

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 srp 2014 12:25 

Nisi rekao na sta motas? Koji atty? Jedino mi pada napamet da kad stavis dimnjak da dimnjak dotakne coil i napravi kratki spoj i rikne. Nema druge.

Zadnja izmjena: m3 power; 29 srp 2014 12:26; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pomoc s motanjem

Koji atomizer?

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Koju bateriju koristiš, koji atty, ja sam imao slučaj sa echo baterijama da nisu radile ispod 2 ohma, kada bi ga namotao na 2 ohma na suho je radio ok ali čim bi došla tekućina na njega ništa, tako da sam morao motati grijače na oko 2,2 ohma da bi radili

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2014 12:40 

I ja mislim da je ovo sa dimjnakom, sada sam primjetio, znaci sve namotam radi, stavim dimnjak, ode u onu stvar.

Koristim evod sa egicom.
Hoce li biti ista stvar ako namotam jednostruko na fiber i onda stavim jedan solaj fibera iznad?

Imam neki los multimetar od nimexa, kada mjerim non stop skace vrijednost otpora, ali uglavnom oko 2,4 do 2,7 staje sta mi je malo cudno...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2014 12:43 

Izmjeri otpor kad stavis dimnjak...sigurno je short, namotaj na jedan fiber od 2mm i drugi od 2mm stavi preko ...tak radi odlicno

Ili sve zajedno stisni malo dublje ...tako da ne dodiruje dimnjak... Baterija ti ocita premali otpor pa se nece aktivirat

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Zadnja izmjena: mravak; 29 srp 2014 12:48; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2014 12:44 

Ono što je m3 power rekao. Ipak, bilo bi dobro znati koji atomizer i možda slika napravljenog setupa :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2014 12:50 

evo stavio jedan namotani sloj fibera, gore jos jedan sloj, sve preko, slozio, nisam cak ni isprobavao, radi lijepo :)

Izgleda da je to s dimnjakom.

Jako frustrirajuce, popizdio sam, a ne znam ni kako mi se to prije nije desavalo haha, jos si mislim, pa jbt studiram elektrotehniku i da ne mogu jebeni grijac sloziti, sramota kakve nema...
Zasto jednostavno ne rade te dimnjake od nekog materijala otprilike jenako otprnog na toplinu, a da ne provodi toliko dobro? Sta ja znam...aluminij ili nesto?

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2014 12:56 

Mavrinac je napisao:
Zasto jednostavno ne rade te dimnjake od nekog materijala otprilike jenako otprnog na toplinu, a da ne provodi toliko dobro? Sta ja znam...aluminij ili nesto?

Jesi siguran da ne studiraš veterinu ili tekstilni fax?

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2014 13:02 

Falio mi je taj sarkazam....:)

Ma dobro, ne razumijem se toliko u svojstva materijala hahaha, ali stvarno, sta nije to moguce nikako ostvariti preko neceg drugog...
I sada mi se nekako cini da su oni "flavour fiberi" samo isprika da skartaju grijac a da ne pregori pri koristenju

E i jos jedno pitanje kad sam se vec toliko zanio....

Dali je to povezano s ovim singapurskim tekucinama od 50ml ili sta, evo sada imam 18mg, ali hit nije onako....ne znam...lagan je, misli osam da ce biti jaci, baterija daje 3,7V, prije sam imao istu takvu i puno je bolje sve to radilo i dojam ostavljalo, mada sam bio noviji parioc..

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club