Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 20 ožu 2025 09:39. Sada je: 20 ožu 2025 09:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid
PostPostano: 13 srp 2014 14:36 

markoveliki je napisao:
bloody hell!!!!
Pa još nisi sastavia tog rusa. Imaš yubito,njih ti desetak daje upute.......itd.
Nema druge nego da ti pošaljemo Valtera da ti sastavi setup :rotfl:

Ma daaaaj, ovo spada u eksperimentiranje i u napredne postavke! :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 srp 2014 14:59 

sve :plus: malo se šalim :mrgreen:

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh

PostPostano: 15 srp 2014 06:58 

:plus: :hihi:

Doveja sam russa do savršenstva! (bar za moje spoznaje!) Možda može i bolje, ali već sam prezadovoljan. Ne proliva, uredno dozira. Mogu ga napuniti i punoga, prevrtati i nema preljevanja.
Caka je znači u količini vate. Ima je toliko da natopljena neda više dotok tekučini.
Kanthal 0,32 na onoj maloj kacavidi, 7-8 namotaja, 1,2ohma, 7W.

Povratak na vrh

PostPostano: 26 kol 2014 11:44 

kaligula je napisao:

Doveja sam russa do savršenstva! (bar za moje spoznaje!) Možda može i bolje, ali već sam prezadovoljan. Ne proliva, uredno dozira. Mogu ga napuniti i punoga, prevrtati i nema preljevanja.
Caka je znači u količini vate. Ima je toliko da natopljena neda više dotok tekučini.

Kad slažem Kaju i eX provučem vatu kroz MC (kanthal 0,30, unutarnji 2r= cca 2.4 mm, 6 navoja= cca 1,3 ohma) i odrežem vatu do ravnine s kanalićima. Navijem donji dio dimnjaka i dva mala valjčića od vate odvijačićem naguram do dna, kako bih dodatno začepio kanaliće. Ne valja pretjerati, alinije dobro ni bez toga, zbog curenja. Ova metoda mi je draža od spuštanja vate u kanaliće, jer se unutar grijača ta dodatna vata savršeno napije i drži tekućinu. Nikad ne curi i ne zagorjeva. Između 7 i 8 W pokazalo se idealnim.

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 26 kol 2014 12:35 

ferdinandmax je napisao:
kaligula je napisao:

Kad slažem Kaju i eX provučem vatu kroz MC (kanthal 0,30, unutarnji 2r= cca 2.4 mm, 6 navoja= cca 1,3 ohma) i odrežem vatu do ravnine s kanalićima. Navijem donji dio dimnjaka i dva mala valjčića od vate odvijačićem naguram do dna, kako bih dodatno začepio kanaliće. Ne valja pretjerati, alinije dobro ni bez toga, zbog curenja. Ova metoda mi je draža od spuštanja vate u kanaliće, jer se unutar grijača ta dodatna vata savršeno napije i drži tekućinu. Nikad ne curi i ne zagorjeva. Između 7 i 8 W pokazalo se idealnim.

Upravo tako i ja radim. I Russ radi bezprijekorno. Bija sam nenadano osta bez Kanthala, a 0,35 mi je bija predebel. Previše namotaja da bi dobija 1,2 ohma kako bi moga raditi na Vamu. Takav setup je ubitačno pretrom. Sad su stigli svi Khantali i opet stvar sa Russom štima.
No, stiga je Taifun GT i kako svaka nova metla dobro mete, Russa sam trenutno zanemarija.
slagajući prvi setup na Taifunu, odmah sam znao da će prolijevati. Od drugog setupa pa nadalje, i on radi bezprijekorno.
I Russa i Taifuna ganjam Lolinom vatom. I cila mudrost je i kod jednog i drugog da se osim vate kroz grijač natisne dovoljno vate na dovodne kanale da se spriječi nekontrolirani dotok tekućine. Ista ta tampon vata idealno opskrbljuje tekučinom vatu u grijaču.
kod Taifuna sam također smotao vatu i u dno plitkog tanka, ali ne na otvor za dotok zraka. Koliko to ima utjecaja na ukupni setup, neznam, jer i Taifun radi vrhunski.

Povratak na vrh

[ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: