Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:06. Sada je: 13 vel 2025 05:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Problem Sa Vamo V2
PostPostano: 18 svi 2014 22:44 

Ljudi trebam pomoc oko mog Vamo V2 moda. Mod sam dobio od frenda koji je prestao parit, i nakon sta sam ga dobio vidio sam da su na glavi navoji skoro pa gotovi. Bila je coporativa i dodam sebe i narucim glavu od Vamo V5. Uglavnom mod sam cijeli raskopao, ocistio , zalemio novu glavu i sve slozio natrag kako je bilo. U meduvremenu su mi stigle 2 nove baterije Panasonic NCR18650B 3400Mah Unprotected. Koristim Protank 2 sa slozenim microcoilom od 1.6 ohma. Upalim Vamo pokaze mi 1.6 ohma otpor, baterija 4.2 V. Ono u cemu je problem su 2 stvari. Prva stvar je ta kad stisnem gumb za paljenje moram cekat 2 sekunde da zagrije grijac. Drugi problem je sta sve to jedva pari, odnosno kao da parim na Ego bateriju kad je napola prazna. Ok rastavim ga ja ponovno, provjerim zice koje sam lemio, ocistim oprugu i onaj pin za + pol, ocistim navoje i opet ista stvar. Stavim Protank na EGO C twist, 4.0 V i pari ko ludo. TH i para fenomenalni. Skinem protank satvim ga na VAMO nariktam na 10W stisnem gumb, cekam 2 sekunde dok ne pocne i kad pocne TH jedva da se osjeti a pare ni upola kao na Twistici. Probam donju kapu dali se grije jer sam citao da je bilo problema sa oprugom ali nista se ne grije. Ok citam dalje po forumiam i pise da mora bit N02 mode sta i je i da VAMO ima 2.5 amp limit. Otvorim tablicu i racunam 10w na 1.6ohma oporu bi bilo 2.5 amprea. Ako je to limit onda bi i moralo radit tako. Kazem sve to radi kao da parim na pola praznoj ego bateriji. Eto ljudi ako netko zna u cemu je problem neka slobodno napise jer sam stvarno lud od ovog moda!!!

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh

Naslov: Re: Problem Sa Vamo V2
PostPostano: 18 svi 2014 23:14 
Moderator

Vjerojatno je elektronika otišla u vječna lovišta.
Prebaci na volte pa probaj. Probaj s normalnim grijačem.
Mislim da nema pomoći osim da nabaviš novu elektroniku.
Naravno , ako si sve dobro montirao, premda se tu nema šta puno zeznut.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:17 

jesi li prije rastavljanja pario na njega ili si cekao da dođe glava pa onda probao parit?

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:23 

Max_ZG je napisao:
Vjerojatno je elektronika otišla u vječna lovišta.
Prebaci na volte pa probaj. Probaj s normalnim grijačem.
Mislim da nema pomoći osim da nabaviš novu elektroniku.
Naravno , ako si sve dobro montirao, premda se tu nema šta puno zeznut.

Hvala Max na odgovoru. Sve je slozeno kako treba, provjerio 3 puta. Pretpostavio sam da je elektronika, ali nisam siguran pa reko da pitam. Dali postoji nacin da se to utvrdi?. Probao sam sa voltima i prikljucio sam multimetar koji je pokazivao sve do 4V naravno sa odsutpanjima. Sve preko 4V odnosno nariktam Vamo na 5 ili 6 V na multimetru mi pokazuje 4,04V. Probao sa drugom baterijom koja je isto puna, stvar je ista!

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:24 

Medo je napisao:
jesi li prije rastavljanja pario na njega ili si cekao da dođe glava pa onda probao parit?

Nisam prije pario, cekao sam da dode nova glava i nove baterije. Frend koji mi ga je dao kaze da je njemu normalno radio! E sad sta on podrazumjeva pod normalno, nisam ga pitao.

― Albert Einstein

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:33 
Moderator

ne možeš na VAMO mjerit napon voltmetrom jer VAMO radi pulsno 33Hz i rezultat nije točan.
jedino osciloskopom.
Probaj još normalnim grijačem od 2-2.5Ohma ali mislim da tu nažalost nema spasa.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:36 

gle ako na 10w ne radi kako treba onda definitivno negdje elektronika šteka....
Da si nešto krivo zalemil nebi radio uopce to budi siguran.....tako da mislim da je stvar u elektronici.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:38 

Max_ZG je napisao:
ne možeš na VAMO mjerit napon voltmetrom jer VAMO radi pulsno 33Hz i rezultat nije točan.
jedino osciloskopom.
Probaj još normalnim grijačem od 2-2.5Ohma ali mislim da tu nažalost nema spasa.

Probao zaserfit zenin evo koji ima normalan grijac od 1.8 ohma i nazalost ista stvar! Sve preko 3.8 V ili 9W ne reagira, odnosno ne osjeti se. Izgleda da cu morat kupit novu elektroniku i bok. Imate neki savjet? Dali pase od V5 verzije?

― Albert Einstein

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:39 

Medo je napisao:
gle ako na 10w ne radi kako treba onda definitivno negdje elektronika šteka....
Da si nešto krivo zalemil nebi radio uopce to budi siguran.....tako da mislim da je stvar u elektronici.

To sam si i mislio. Krecem u potragu za novom elektronikom!

― Albert Einstein

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2014 23:44 

pitaj max zg....dal ima još koju viška....inace paše od v5 elektronika.....ako max nema onda pricekaj coporativu da dođe pa ce neko ustupit, valjda.

Povratak na vrh

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: