| Autor |
Poruka |
|
don
|
Naslov: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 09:00 |
|
|
Imam jedno (vjerojatno glupo) pitanje. Naime, prije par dana sam nabavio svoji prvi mod (napokon)  Radi se o innokinu iTaste SVD. E sad.. moje pitanje je sljedeće: Normalna stvar je kad si dam oduška i okinem voltažu, snagu i sve (da izgledam ko mašina za maglu na koncertima) da troši puno ulja, ali kad spustim sve na snagu egice možda i niže (3.0V , 3.0W) i dalje troši ulje ko blesav... Da li je to normalno ili je moguće da je cartomizer puknut? Cartomizer je Kanger T2. Hvala unaprijed 
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 09:05 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Provjeri dihtunge na karteru. Možda su ti kod promjene ulja na servisu loše to obavili.Ako nije to, moglo bi biti i na dihtungu glave. To je veći trošak ali se mora obaviti. Vidi gdje curi jer se sigurno vidi. Ostaju li fleke kada se makneš s parkinga?
Kakve to ima veze s parilicama i Innokinom?
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 09:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Možda su gumice na ventilima, pa ih treba mijenjat. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 09:13 |
|
|
Probaj promjeniti ulje. Ja koristim shell helix i mogu reci samo 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
don
|
Naslov: Re: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 09:14 |
|
|
Valter je napisao: Provjeri dihtunge na karteru. Možda su ti kod promjene ulja na servisu loše to obavili.Ako nije to, moglo bi biti i na dihtungu glave. To je veći trošak ali se mora obaviti. Vidi gdje curi jer se sigurno vidi. Ostaju li fleke kada se makneš s parkinga?
Kakve to ima veze s parilicama i Innokinom? Zato kaj sam skužio kad sam prešao na iTaste da je počeo cuclat ulje ko blesav.. Dakle moje pitanje je samo da li je normalno da mod kuri više ulja (i na maloj snazi/voltaži) od obične egice...
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 09:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
očito da kuri, ali nemoj ulje, nekako ne volimo tu riječ za naše tekučine 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
don
|
Naslov: Re: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 10:14 |
|
|
Max_ZG je napisao: očito da kuri, ali nemoj ulje, nekako ne volimo tu riječ za naše tekučine  Ok.. Sorry.. tekućinu Nema mi to baš previše smisla, ali dobro.. htio sam mod - dobio sam mod! I zadovoljan sam 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Potrošnja tekućine Postano: 19 svi 2014 10:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Potrosnja liquida je direktno vezana za kompletan dozivljaj. Imas vise arome, pare, nikotina ... Do sada si imao Golfa 2 uljaru a sada imas Imprezu. Ne mozes ocekivati da ce isto trositi. Istina da ces i s jednim i s drugim autom doci od tocke A do tocke B. Ali kad nakon kurve od 100Kn probas kurvu od 100€ sve ti je jasno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Potrošnja ulja Postano: 19 svi 2014 10:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
don je napisao: Max_ZG je napisao: očito da kuri, ali nemoj ulje, nekako ne volimo tu riječ za naše tekučine  Ok.. Sorry.. tekućinu Nema mi to baš previše smisla, ali dobro.. htio sam mod - dobio sam mod! I zadovoljan sam  3 V na modu se jako razlikuju od 3 V na egici na prvi pogled nema neke logike ali razlika je u kvaliteti baterije i nekim njenim drugim karakteristikama, prije svega unutarnjem otporu, pa obliku napona, pa .....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Potrošnja tekućine Postano: 19 svi 2014 13:17 |
|
|
|