Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 06:12. Sada je: 13 vel 2025 06:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Aerotank?
PostPostano: 02 svi 2014 23:15 

Nakon skoro dvije godine staža sam pomislio da sve znam kad ono eto sranja. Zakačio sam se na Aerotank (vjerojatno zbog izgleda,materijala i AFC-a koji ne dopušta curenje na +pol baterije),a ne volim dupli coil. Sa single coil-om sam napravio hrpu setup-a i nikad zadovoljan. Jedino sa čim sam zadovoljan je aroma i kako me udara 16 mg.Molim savjet kako napraviti single microcoil ,a da ne dolbiva previše tekućine,da se ne štopa dimnjak i (ili) center pin,kako dobiti postojanost tjekom trajanja bar jednog tanka. Guglao sam ali sam vidio samo teške improvizacije koje mi se nikak ne svđaju. Sgiuran sam da netko odavde ima dobro rješenje za moj problem te unaprijed zahvaljujem.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Aerotank?
PostPostano: 03 svi 2014 08:01 
Moderator

Sigurno je da ti neće uspijeti "od prve" ....
Izrada grijača je vještina koja se stiče pokušajima i praksom. Napraviš jedan pa drugi pa treći ...
Sa svakim grijačem kojeg naprvaviš naučiš nešto novo tako da se na kraju tako ispraksiraš da ih radiš "lijevom rukom" ......

Povratak na vrh

PostPostano: 03 svi 2014 09:34 

spavle je napisao:
Izrada grijača je vještina koja se stiče pokušajima i praksom. Napraviš jedan pa drugi pa treći ...
Sa svakim grijačem kojeg naprvaviš naučiš nešto novo tako da se na kraju tako ispraksiraš da ih radiš "lijevom rukom" ......

Neskromno ću reći da mi izrada grijača ide od ruke. Napravio sam ih stotine.Svi mizeri sa mojim grijačima rade odličbo jedino Aerotank ne (ma radi i on ali ne onak kak bi ja htio).

Povratak na vrh

PostPostano: 03 svi 2014 11:28 

dbudak je napisao:
spavle je napisao:

Neskromno ću reći da mi izrada grijača ide od ruke. Napravio sam ih stotine.Svi mizeri sa mojim grijačima rade odličbo jedino Aerotank ne (ma radi i on ali ne onak kak bi ja htio).

Ista stvar je i sa Aspire BDC. Imam iskustva u izradi grijaca, ali ga nemogu slozit kako bi ja htio! Slozio hrpetinu grijaca, od silice, vate, mesha, ovaj coil onaj coil i nikako dobit kako treba. Po meni tamo gdje su zamisljena 2 grijaca, idu 2 grijaca. Ne kuzim sta ti ne odgovara kod Dual Coil?

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh

PostPostano: 03 svi 2014 12:22 
Moderator

Citat:

Setup za jedan atty ne mora biti dobar na drugom. Svaki atty ima svoje karakteristike i posebnosti i moraš pronači pravi setup za njega ... ili ga se riješiti :D

Povratak na vrh

PostPostano: 03 svi 2014 21:00 

spavle je napisao:
Citat:

Setup za jedan atty ne mora biti dobar na drugom. Svaki atty ima svoje karakteristike i posebnosti i moraš pronači pravi setup za njega ... ili ga se riješiti :D

Odavno bi ga hitil u 3 pm-a ali mi tak dobro izgleda .Mislim da AT,PT3...konstrukcijski ne podnose jedan grijač. Da me bar netko može demantirati .
Samo da velim da neću DC i nedaj Bog nekaj prek grijača.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 svi 2014 16:44 

Teško da ćeš ikada i biti zadovoljan slažući single coil u kućište grijača predviđeno za dual coil.
Aromu možda i izvučeš, ali količinu pare teško, sa spuštanjem otpora ćeš samo riskirati zagoren okus.

Tako sam i ja probavao u iClear i30 promjeniti grijač, pa sam bacio skoro metar dobrog fibera isprobavajući sve moguće šta mi je palo na pamet da na kraju nebih postigao ništa. Dual je valjda nemoguće složiti bez mikroskopa ili barem dobrog povećala, a u single coilu nisam nikako uspio dobiti potrebnu količinu pare.
Na kraju sam se pomirio sa time, rekao frendu nek si kupi gotove grijače i bok :)

Povratak na vrh

[ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: