Rossi je napisao:
zeljko81 je napisao:
Pozdrav "citam ovo'trazim nesto slic.!imam jen pokvareni RBA ...
Dali bi funcalo MC primjer 0.30 khantal na meshu..stim da bi ga D.burnao..ili ti samo "Mesh zamjenio!umjesto kako rossi kaze?
Caldera RBA dampf-destile.de moj..ali tank u banani...nemam sarafe..ali isti system..hvala lp zeljko
ne shvacam kaj ti ne radi na genu? a za mc na meshu nema potrebe, 4 namotaja sa 0.3 i imat ces oko 1.2 ohma, ovisi o debljini mesha, recimo na rsst-u sa 0.3 i 3 namotaja sam dobio 0.8 ohma.
pozdrav rossi "ima se itekako sta pokvarit na genu ...sarav pretegnuti"navoj;(
Tank ckrackao zbog konstantnog konzumiranja Mhentol i to je bio "bivsi vlasnik"iskljclv.samo za jen okus!!
a ja sam to (probao modificirat"Alu tankom)te motao najprije zavojnicu!!pa Mesh rolicu na mjeru"zakacio s nekim 'neznam sarafom zicu "zadnja deblja" pa oprezno gurnuo 'Neoxidirano tolu Mesha kroz MC!! sa kratkim impulsima/stiskanjem sam 10-12puta..sam oxidirao i namjestavao jos Zicu odrezao gore visak...natocija..2'ga rupa za saraf /ili dual setup..zacepio debljom rolicom mesha.
Sve je sljakalo te zarilo iznutra prema van !!
itekako ima veze MC mesh
Natocio krenuo Woww ali 56-7-8 hitova i zeljeznia okus..otvorim Saraf(neznam kakav)kpridirao hrdja..Alu tank curio...ajme ali da nije "da je sve kako spada bi bilo nakon mjscim samo mjenjane Mesha!!!
zato moje Pitanje Za RSst dal nebi Motiv Moga samo mjenjat Mesh umjesto cjelu pricu na tom Genu;) lp
tribam sarafica2puta za na deck(hitno)radim na srugom tanku"te GP Box mod (lezist2.18650 i puno tog)pssstlp

[/url]
Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!
Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o