Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 31 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: atomizer Aspire BDC ETS
 Post Postano: 23 sij 2014 09:50 

Dakle kao sto naziv kaze ,

Narucio sam atomizer Aspire BDC ETS nakon malo googlanja i YTubanja mi se vidlo kao OK

Pogledao sam PBusardo rewiew itd.

E sad me zanima da li netko od forumasa ima kakvih iskustva sa doticnim ili ima kakav savijet prije nego ga skurim u pocetku.

P.S. Molim imati u vidu da mi je to prva parilica tako da se suzdrzite :shake: izraza

Hvala :hug:

U meduvremenu sam nasao ovaj REW ( jako dobar ) pa ako nekog zanima kak to izgleda:

Zadnja izmjena: Joe; 23 sij 2014 12:38; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS
 Post Postano: 23 sij 2014 10:13 
Moderator

Pa ovo baš i nije atty za prvu parilicu !!! Početniku bi prije preporučio evod ili protank da lijepo uđe u svijet parenja, dry burna, premotavanja isprobavanja i slično. Odmah krenuti na Aspire BDC ETS je problematično jer je dual coil, premotavanje je skoro pa nemoguće a kvaliteta pare ništa puno bolja od ručno premotanog evoda ili protanka. Pa kada se tu još ubace različite tekućine sa različitim PG/VG omjerima i koncentracijom nikotina ....

Sve ove hvalospjeve na youtube-u treba uzeti sa određenom dozom rezerve, najbolji način za vidjeti kako šta radi i koliko je dobro jeste isprobavanje opreme uživo na našim sastancima u Zagrebu, Istri, Zadru, Splitu ...

Ovo ne pišem da tebe :shake: nego samo kao upozorenje drugim početnicima da se ovako ne zeznu...

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 10:55 

spavle je napisao:
Pa ovo baš i nije atty za prvu parilicu !!! Početniku bi prije preporučio evod ili protank da lijepo uđe u svijet parenja, dry burna, premotavanja isprobavanja i slično. Odmah krenuti na Aspire BDC ETS je problematično jer je dual coil, premotavanje je skoro pa nemoguće a kvaliteta pare ništa puno bolja od ručno premotanog evoda ili protanka. Pa kada se tu još ubace različite tekućine sa različitim PG/VG omjerima i koncentracijom nikotina ....

Narucio sam uz njega i set glavusa valjda ce potrajat mjesec dana dok ne skuzim na koju stranu se vuce :blond:

Nego pitanje koja je funkcija Dryburn-a moze i neki link dobar sam sa engleskim di god sam sta vidio objasnjavaju proces kak se radi a niko ne veli zasto.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 10:59 

Dryburn produžuje vijek grijača, spaljuje naslage od tekućina koje "guše" zavojnicu, pa ga možeš dulje koristiti umjesto da mijenjaš žicu svakih tjedan-dva.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 11:05 

friki je napisao:
Dryburn produžuje vijek grijača, spaljuje naslage od tekućina koje "guše" zavojnicu, pa ga možeš dulje koristiti umjesto da mijenjaš žicu svakih tjedan-dva.

Aha znaci ovih 6 komada bi mi trebalo potrajat 1-2mj
U kranjem slucaju nije neka investicija kad gledas u odnosu na obicne cigare (30kn) samo 1 mjesecno :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 11:07 

Onako napamet.

Aspire ima grijače slične cartimizerima pa dryburn nije opcija. U stvari, ne smiješ to raditi da ga ne spališ. Traje koliko traje.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 sij 2014 11:18 

Savjet iskusnijeg (čitaj: Mede :-)); ako i radiš dry burn nemoj raditi više od 2x jer ćeš dobiti okus po zagorenom. Inače, Kanger grijači za evod i mt3s meni traju barem po dva tjedna- uz redovno čišćenje, itd (parim na 3.7-4.2V).

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 12:26 

E tako sad smo dosli do redovitog ciscenja

Znaci sve sto se da fino rastavim isperem pod vodom ispusem , osusim , sastavim i to je to ??

ako sam stogod propustio molim dopunu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 19:42 

Evo da i ja malo napisem o tom tanku, kupio sam ga u mtm-u cim je dosao, u startu radi dosta dobro ali sam cak i sa 100% vg tekucinama imao grgljanje, originalni grijac koji dolazi s njim mi nije bio nesto, ali se da premotat bez puno pameti, kad ga otvoris gornji grijac ti ima izolaciju nju probaj skinuti i preseliti na novonamotani jer je bez nje pretesko namotati ista u njega. Dryhitove nisam imao na tom originalnom, ali sa dva mc ih mozes dozivit. Na mehanici sa dva mc-a je uzitak za parit, a na ego baterijama 90% javlja gresku, ali samo kad je cvrsto nasarafljen. Obavezno si uzmi grijac od 1.8 ohma jer je u samom startu odlican. Napisao bi ti i koliko traju grijaci ali si ja svaki tjedan premotavam tako da ti tu ne mogu previse pomoci

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 21:21 

Sa tankom dođe grijac od 2.1 oma ali sam odmah naricio i 1 od 1.8 tako da cu najprije sprzit ovog originalnog

E da kad smo vec kod toga u cemu je cak sa sa tom omazom jel bolje vise-manje , jel to ovisi o tekucini...???

Povratak na vrh 

[ 31 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club