Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 12 ruj 2024 10:27. Sada je: 12 ruj 2024 10:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ego navoji
PostPostano: 21 lis 2011 22:29 

Uobičajena pogreška korisnika eGo baterija - prejako stezanje atty-ja na konektor, pri čemu dolazi do nabijanja središnjeg dijela (+) konektora prema unutra. Dovoljno je atty našarafiti samo toliko da se ostvari kontakt, bez potrebe da se navrne do kraja - ovo često dovede do uništenja elektronike na bateriji, a time i same baterije osim ako nemate zlatne ruke poput recimo... Frenka. Najbolje bi još bilo u slučaju kao što je naveden koristiti magnetiće za kontakt...
Iako u zadnje vrijeme iz Kine dolazi dosta šrota od baterija kojima je u startu ovaj središnji dio nabijen toliko da se kontakt uopće ne može ostvariti i mislim da je kod tebe upravo o tome i riječ.
Sličan problem iako se još nije iskazao u potpunosti imam na jednoj bateriji upravo iz HC-a. Moram našarafiti atty do kraja, inače se klima ili stoji ukoso. Na drugoj, iz HG-a (NIJE REKLAMA) je sve ok. Niti jedna nije Joye s logom, već "original Joye". Zasad funkcionira, ali samo čekam trenutak kad će riknuti baterija, tj. otići elektronika...

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 10:43 

imam ego-t kupljen u elde ima jedno mjesec ipo dana,i što se događa kad napunim bateriju radi normalno jedno sat ipo i onda se smani para i moram pritiskat pucu jeno sekundu dvije prije nego počmem vuči paru da bi dobio nekakvu normalnu količinu pare.to je sa jednom baterijom a druga isto tako ali nakon 6-7 sati,to me počelo živcirat.jeli tu pitanje elektronike ili same baterije.ako je baterija može li se promjenit i jeli to netko radio.to su baterije 1100 sa lampicom na kraju.i ima li igdje naručit sama baterija,bez kučišta a da nije opet neka banana od baterije.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 11:43 
Moderator

vjerojatno ima, ali to je sve lutrija, pogledaj po dobavljačima, makar sve isto, ja da koristim e-go uzeo bih nešto slično onome što yenki radi, nema elektronike, izgleda dobro i šta fali.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 12:41 

cuky je napisao:
imam ego-t kupljen u elde.......

Sve receno,nazalost......... :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 12:52 

Karo je napisao:
cuky je napisao:

dobro to je zajeb,a u čemu,baterija ili elektronika ili oboje :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 13:50 

cuky je napisao:
Karo je napisao:
cuky je napisao:

dobro to je zajeb,a u čemu,baterija ili elektronika ili oboje :joj:

Tu ti ne mogu konkretno odgovoriti jer nisam koristio to njihovo ali kako meni izgleda...sve !!

....Bog zna ko je to proizveo,ne kazem da nema kvalitetnih no-name baterija ali od ovih njihovih svaki drugi kupac kuka...

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 13:51 

CHROMEX je napisao:
vjerojatno ima, ali to je sve lutrija, pogledaj po dobavljačima, makar sve isto, ja da koristim e-go uzeo bih nešto slično onome što yenki radi, nema elektronike, izgleda dobro i šta fali.

Mala ispravka: yenkievi modovi imaju elektroniku

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 14:01 
Moderator

ups, sranje, sad sam vidio, e onda FRENK, on radi isto nešto, makar izgleda drugačije.
Kloniti se elektronike kolikose može

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 15:09 

Cone je napisao:
Phil je napisao:
A da malo isturpijam na vrhu pola milimetra, jel bi to imalo isti efekt? Uzeo sam bateriju sa varijabilnom voltazom, misleci da ce mi na vecoj voltazi kartovi bolje raditi... Kako sam samo bio u krivu!! Kartovi (ce2, cleromizri, ce3, ego w, kangar) najbolje rade na standardnom 3.2,3.3 V. Mislim da samo atomizeri dobro rade na vecim voltazama, dok kartove treba koristiti samo na voltazama za koje su proizvedeni. Takav sam neki zakljucak izvukao

Sve što si naveo je tako samo nemoj turpijati jer je teško ravnomjerno odraditi a Frenkova fora sa čavličem je uspješna 100% ili kako je Kinta kazao da malo izvućeš (ali do bola nježno) centralni okrugli + kontakt. Doduše drugi ati ga ugura nazad kad stegneš jače tako da sam za Frenkov sistem :plus:
P.S. Možeš malo kapnuti tinola (lema) na srednji +pol, kod lege je šljakalo kod problema sa kontaktom na usb punjaču.

Pretražio sam cijeli forum i nisam uspio naći "Frenkovu foru s čavlićem", možete mi linkat ili objasniti kak se to radi?

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2012 19:46 

Mislim da nema tutorijal kao takav, ali stvar je jednostavna.

slika

Dogodi se da se izgubi kontakt izmedju atomizera i plus kontakta. U tom slucaju je dovoljno sa iglom lagano podignut kontakt i stvar je rijesena.

Povratak na vrh

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: