Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 47 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Aroma bez okusa?
 Post Postano: 11 srp 2013 20:48 

ovo mi je prvi takav slucaj...do sad nije bilo takvih problema...
uzeo prije 2-3 dana cca 100 ml tekucina od tihomira,duhanske sve....
e sad,...kad sam probal par novih,bez okusa i arome??
znam da treba par dana odstajat,al bas da nema nikakvu aromu.....
stare kad stavim koje su mi ostale sve radi normalno.....di je kvaka :kuc:

Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse
Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Aroma bez okusa?
 Post Postano: 11 srp 2013 21:18 
Moderator

Pitaj Soptu12345 on se isto žalio na te tekučine jučer, da nema arome.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 11:43 

evo isti slučaj.... voćni mix, star mjesec dana, ulijem u parilicu i - ništa. Samo para. Zamijenim grijač, probam našerafiti grijač sa špagom, s vatom.... ništa, probam u protanku, u iClearu, evodu.... samo para. Pitam našeg renomiranog mješača tekućina i kaže on da se nakon 20-ak dana aroma neminovno izgubi. Ja to nisam znao i opskrbio sam se priličnom količinom voćnih tekućina. Trošim 2-3 mil dnevno i sigurno neću stići popariti sve u 20 dana. Hoće li onda te tekućine biti za smeće?

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 11:47 

DylanDog je napisao:
Pitam našeg renomiranog mješača tekućina i kaže on da se nakon 20-ak dana aroma neminovno izgubi.

???????????????

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 11:49 
Administrator

DylanDog je napisao:
evo isti slučaj.... voćni mix, star mjesec dana, ulijem u parilicu i - ništa. Samo para. Zamijenim grijač, probam našerafiti grijač sa špagom, s vatom.... ništa, probam u protanku, u iClearu, evodu.... samo para. Pitam našeg renomiranog mješača tekućina i kaže on da se nakon 20-ak dana aroma neminovno izgubi. Ja to nisam znao i opskrbio sam se priličnom količinom voćnih tekućina. Trošim 2-3 mil dnevno i sigurno neću stići popariti sve u 20 dana. Hoće li onda te tekućine biti za smeće?

Tocno je, arome u vocnim tekucinama se brzo pocinju raspadati. Ali bas za mjesec dana da se nista ne osjeti, to nebu islo.
Zasto bi bacio u smece? Nabavi arome i dodaj po potrebi ili vrati dobavljacu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 11:54 

DylanDog je napisao:

Jel to slucaj samo kod vocnih mixeva? Svi kazu da je najbolje kad tekucina odstoji 20ak dana... sad on kaze da se gubi aroma? Pa ko koga tu :nem: ?

I ja sam se opskrbio... imam po 30-40 ml nekih tekucina... doduse evo odstajale su i po misec dana al jos aromu imaju i to dobru.... ni jedna nije vocna.

RDA: 3-D
RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 12:31 

@Hrvoje ne bi još sad izlazio s imenom, prije svega jer komunikacija s "našim renomiranim mješačem" nije završena, ne bi htio unaprijed govoriti ništa. U svakom slučaju, znat ćete sve kad budem siguran što je sve dotični htio reći.

@Kinta - da fakat sam glup, nije mi palo na pamet u to uliti aromu... još sam zeleni očito. To će biti riješenje ako se i ovaj put aroma izgubi.

@Batara - za duhanske liquide mi je rečeno da i moraju par dana odstajati. Onda valjda neće nestati aroma negdje između tih "par dana" i negdje oko 20-og dana :)

Ma izgleda da nema druge nego mješati svoje. Bar uvijek imaš okus u ustima kakav si želiš i jačine koje želiš.

Inače, bolju borovnicu od one koju mi je Golub dao da testiram na našem meetu u Zadru nisam nikad probao, ni od kojeg proizvođača do sada. To je baš borovnica kakvu znamo kad je jedemo. Prava, prava. Kaže da je FA aroma.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 12:38 

FA borovnica i jagoda su odlične. I dosta dugo sam ih pario. Siniša odlično radi i jagodu sa šlagom. Imao sam ih dosta dugo i nisu baš pogubile aromu. Štoviše, postale su bolje.

Jedino što mi više ne odgovaraju toliko kao prije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 12:40 
Moderator

:bli:

Stvarno ne kužim o čemu vi ovdje pričate imam Cherry i Tuti fruti smješane još u 7. mjesecu prošle godine i uredno ih parim i ne fali nikakve arome !!!

Kvaltetna baza + dobre arome = dobra tekućina za parenje

I da, meni i voćne arome odstoje barem 21 dan poslije miješanja prije nego što ih počnem pariti!

To je osnovno pravilo smiksaš tekućinu i sačekaš da se sjedini:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2014 12:58 

Možda malo ulijećem naglavačke, al šta ću, kad sam njubara. :con:
Koliko tekućine okvirno mogu trajati i kako ih najbolje čuvati? Hladno i tamno mjesto je dovoljno, ili ih treba staviti u frižider?
Na stranim forumima pišu da su ok i nakon 2 godine i o čuvanju u zamrzivaču i svašta nešto. :hmm:

Povratak na vrh 

[ 47 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club