|
.
Sada je: 29 tra 2026 11:58. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 11:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ronc
|
Naslov: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 14:15 |
|
|
|
Pozdrav Imam problem. Vamo pari sam. Pritisnem prekidač, kontakt radi, pustim prekidač on i dalje radi, pritisnem 5 brzih, mod se ugasi ali i dalje je kontakt. Znaci atomizer pari. Moram izvaditi bateriju da prekine. Kad ponovo stavim bateriju on nastavi parit. ispuhao sam ga i počistio i opet isto. Probano na 3 atomizera , svud isto. Molim ako je netko imao sličan problem neka napiše . Mislim da je elektronika ali , možda netko zna bolje. Unaprijed hvala.
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 14:17 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Zvuči kao da je stvar u gumbu za paljenje. Nešto ti je tamo zapelo pa ga sprječava da se vrati u početni položaj. Meni je isto znao kao malo zapeti ali bih ga malo "provrtila" i vratio bi se u normalu.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 14:28 |
|
|
|
gumb je kurslusu, sad dal je rjesivo il ne neznam, mikroprekidač je zajeban, dal klikće gumb ili?
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 14:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
ronc je napisao: Pozdrav Imam problem. Vamo pari sam. Pritisnem prekidač, kontakt radi, pustim prekidač on i dalje radi, pritisnem 5 brzih, mod se ugasi ali i dalje je kontakt. Znaci atomizer pari. Moram izvaditi bateriju da prekine. Kad ponovo stavim bateriju on nastavi parit. ispuhao sam ga i počistio i opet isto. Probano na 3 atomizera , svud isto. Molim ako je netko imao sličan problem neka napiše . Mislim da je elektronika ali , možda netko zna bolje. Unaprijed hvala. Ako je novi odmah piši reklamaciju i traži drugi , ako nije moli pomoć od majstora....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 14:51 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
spavle je napisao: ronc je napisao: Pozdrav Imam problem. Vamo pari sam. Pritisnem prekidač, kontakt radi, pustim prekidač on i dalje radi, pritisnem 5 brzih, mod se ugasi ali i dalje je kontakt. Znaci atomizer pari. Moram izvaditi bateriju da prekine. Kad ponovo stavim bateriju on nastavi parit. ispuhao sam ga i počistio i opet isto. Probano na 3 atomizera , svud isto. Molim ako je netko imao sličan problem neka napiše . Mislim da je elektronika ali , možda netko zna bolje. Unaprijed hvala. Ako je novi odmah piši reklamaciju i traži drugi , ako nije moli pomoć od majstora.... Medi na remont!
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 18:21 |
|
|
ronc je napisao: Pozdrav Imam problem. Vamo pari sam. Pritisnem prekidač, kontakt radi, pustim prekidač on i dalje radi, pritisnem 5 brzih, mod se ugasi ali i dalje je kontakt. Znaci atomizer pari. Moram izvaditi bateriju da prekine. Kad ponovo stavim bateriju on nastavi parit. ispuhao sam ga i počistio i opet isto. Probano na 3 atomizera , svud isto. Molim ako je netko imao sličan problem neka napiše . Mislim da je elektronika ali , možda netko zna bolje. Unaprijed hvala. ako sam pari bez dodira na tipku duže od 10 sekundi onda je otišla elektronika.....svaki elektronicki mod ima zaštitu kod aktivacije i držanja gumba u poziciji parenja duže od 10 sekindi zato da ne spali setup u attyu..... ako se tebi ne gasi nakon 10 sekundi znaci da je riknuo ili prekidac ili elektronika.... kod ispravih vama....kad zvadiš bateriju prekidaš mu strujni krug i vraca se u pocetni položaj..... a pocetni položaj je...kad bateriju vratiš moraš tri puta brzo kliknut da se vamo upali....stoga ako vadiš bateriju van pa potom vratiš i pali se sam onda je elektronika prosvirala, to jest struja šiba mimo svih zaštita direkt na izlaz.....e tu nema pomoci!!!! uostalom treba napravit pred radnje da bi se vidlo kaj ga j...e, ovako možemo trkeljat....probaj ovo kaj sam reko
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 19:25 |
|
|
Hvala svima ,a medi pogotovo. To se zove konstruktivni odgovor. Sad mi samo treba prekidač od nemesisa i imam još jednu mehaniku. Jedinstvenu. 
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 19:30 |
|
|
|
Da Medo, on mene ne doživljava niti malo.sad je pario minutu sam, driper je bio za jaje ispeči. na gumbu je osječaj normalan, znaci osjeti se klik, nije mlak. RIP
Zadnja izmjena: ronc; 16 sij 2014 19:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 19:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Gdje je kupljen i kada?
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 19:37 |
|
|
spavle je napisao: ronc je napisao: Pozdrav Imam problem. Vamo pari sam. Pritisnem prekidač, kontakt radi, pustim prekidač on i dalje radi, pritisnem 5 brzih, mod se ugasi ali i dalje je kontakt. Znaci atomizer pari. Moram izvaditi bateriju da prekine. Kad ponovo stavim bateriju on nastavi parit. ispuhao sam ga i počistio i opet isto. Probano na 3 atomizera , svud isto. Molim ako je netko imao sličan problem neka napiše . Mislim da je elektronika ali , možda netko zna bolje. Unaprijed hvala. Ako je novi odmah piši reklamaciju i traži drugi , ako nije moli pomoć od majstora.... eh da je novi, ulazi u drugu godinu
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 11:58. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 11:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |